Τεχνολογία Audi > Μοντέλα | Audi Hellas > Home
  • stage_exterior_front.jpg
Skip Video
Τεχνολογία Audi

Δείτε την πιο απρόβλεπτη διαφήμιση που έφτιαξε ποτέ η Audi.

Η ευθύνη για το πώς διαμορφώνεται το μέλλον της αυτοκίνησης ανήκει σε αυτόν που οδηγεί τις εξελίξεις. Έχοντας επωμιστεί αυτόν το ρόλο, η Audi δημιουργεί τεχνολογίες που προβλέπουν και αντιδρούν σας ένας άριστος οδηγός.Η τελευταία τηλεοπτική διαφήμιση της Audi παρουσιάζει μια ομάδα από κλόουν, οι οποίοι δημιουργούν την απόλυτη καταστροφή...αλλά οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του spot είναι τα μοντέλα Audi και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες υποβοήθησης που σας βοηθούν να μείνετε μακριά από το απρόβλεπτο και να αποφύγετε τα ατυχήματα. Τα τελευταία μοντέλα Audi, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου A8, προσφέρουν μια σειρά συστημάτων που μπορούν να κάνουν την οδήγηση ευκολότερη, με λιγότερο άγχος και περισσότερη ασφάλεια. Χάρη στην καινοτομία της Audi, τα ατυχήματα μπορούν πλέον να μετριαστούν ή και να αποφευχθούν εντελώς. Δείτε μερικά από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού παρακάτω.

Park Assist

Park Assist

Οι αισθητήρες υπερήχων βρίσκουν αν μια θέση parking είναι κατάλληλη για το αυτοκίνητό σας και το παρκάρουν με άνεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε όπισθεν και να περιμένετε μέχρι το park assist να υπολογίσει και να κλειδώσει τις επόμενες κινήσεις του τιμονιού. Μετά, ήχοι και φωτεινά σήματα σας υποδεικνύουν τις σωστές ταχύτητες και τέλος το φρένο.

Pre-Sense

Pre-Sense

Αυτή η έξυπνη τεχνολογία σκανάρει αυτοκίνητα ή πεζούς ακόμα και σε απόσταση 100 μέτρων μπροστά, με μια ενσωματωμένη στο παρμπρίζ κάμερα. Αν εντοπίσει εμπόδιο, ειδοποιεί τον οδηγό και εν ανάγκη ξεκινάει να φρενάρει. Σε ταχύτητες έως 25 km/h μπορεί και να αποτρέψει εντελώς τα ατυχήματα.

Side Assist

Side Assist

Όταν η προσοχή σας είναι στραμμένη στην αλλαγή λωρίδας που πραγματοποιείτε, ίσως δε δείτε αν ένα όχημα πλησιάζει από πίσω με ταχύτητα. Το Side Assist θα το δει! Οι αισθητήρες ραντάρ βλέπουν τι κρύβεται στο τυφλό σημείο και σας ειδοποιούν με ένα έντονο φωτεινό σήμα στον εξωτερικό καθρέπτη. Οι αισθητήρες ενεργοποιούνται με ταχύτητα άνω των 10 km/h και ελέγχουν την περιοχή πλάι και πίσω από το αυτοκίνητό σας.

Clowns in the car - 1920x600.png