Kosmocar Α.Ε.Audi

Η KOSMOCAR Α.Ε., με ημερομηνία ίδρυσης το 1970, είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων AUDI και VW στην Ελλάδα. Το 1985 ανακηρύχθηκε "Εισαγωγέας της Χρονιάς", ενώ το 1994 κατέλαβε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καλύτερης Εξυπηρέτησης μετά την Πώληση (After Sales Service).

Στη διάρκεια των 41 χρόνων κατάφερε να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών αυτοκινήτων AUDI και VOLKSWAGEN. Είναι δε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου που ανέπτυξε από το 1970 ένα πλήρες δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων 3 σημείων (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά).

Αυτή η επί 40 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της KOSMOCAR στην Ελλάδα δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Όμιλο της VOLKSWAGEN A.G αναλαμβάνοντας τον Ιούνιο του 2006 και την εκπροσώπηση της BENTLEY, ενώ τον Μάρτιο του 2008 ανακηρύχθηκε Επίσημος Επισκευαστής της Lamborghini και έναν μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2008, επελέγη να εκπροσωπεί και την Bugatti Automobiles S.A.S.

Στρατηγική πολιτική της KOSMOCAR παραμένει η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου της, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους. Γιʼ αυτό το σκοπό έχει θέσει σε εφαρμογή ένα μεγάλο επενδυτικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις και εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου που συντελούνται στην απαρχή της νέας χιλιετίας.

Μέρος αυτού του προγράμματος αποτελεί η νέα μεγάλη επένδυση που πραγματοποιείται στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 566 - 568 στην Αργυρούπολη, η λειτουργία του Εκπαιδευτικού Κέντρου στη Μάνδρα Αττικής και η έκθεση της BENTLEY που βρίσκεται στην Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς στο Μαρούσι και διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας.

Σήμερα η KOSMOCAR διαθέτει δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων ξεχωριστά για τα αυτοκίνητα AUDI, VOLKSWAGEN και VOLKSWAGEN Επαγγελματικά Οχήματα με κάλυψη σε όλη τη χώρα, οι οποίοι διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τόσο σε υπηρεσίες κατά την πώληση όσο και σε δραστηριότητες μετά την πώληση.

Επίσης, υλοποιεί ειδικά προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρίας, καθώς και των συνεργατών της, τα οποία αυξάνουν τις δεξιότητες τους, βελτιώνουν τις διαδικασίες και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Η συνεχής ανοδική πορεία των πωλήσεών της αντανακλά την ολοένα μεγαλύτερη προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή στα αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύει. Αντικατοπτρίζει επίσης την εμπιστοσύνη του σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η KOSMOCAR και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της.

Η φιλοσοφία της KOSMOCAR βασίζεται στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.

Οι παραπάνω δραστηριότητες και φιλοσοφία της KOSMOCAR υποστηρίζουν πλήρως την μάρκα Audi, η οποία έχει παραδοσιακά συνδέσει το όνομά της με την συνεχή πρόοδο και την Γερμανική τεχνολογία και είναι γνωστή παγκοσμίως για την ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το 2009 ήταν μία χρονιά ορόσημο για την Audi αφού γιόρτασε 100 χρόνια εξέλιξης και δημιουργίας.

Η κύρια αξία της μάρκας, "Vorsprung durch Technik", περιλαμβάνει τις τρεις πτυχές οι οποίες έχουν καθιερώσει παραδοσιακά την Audi σαν έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων παγκοσμίως για πολλές δεκαετίες: Sport, Προοδευτικό και Τεχνολογικά εξελιγμένο.

Η αποστολή της Audi είναι να γίνει η πιο επιτυχημένη πολυτελής μάρκα στην αυτοκινητιστική βιομηχανία, προσφέροντας εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, έχοντας τους πιο ευχαριστημένους πελάτες, καθώς επίσης και τους καλύτερους και πιο δυναμικούς συνεργάτες παγκοσμίως.

Η KOSMOCAR A.E. εκπροσωπεί την Audi στην Ελλάδα με 24 Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi & 34 Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service και Ανταλλακτικών, εγκατεστημένους σε μοντέρνες εκθέσεις και χώρους service σε όλη την Ελλάδα, και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.