A1 citycarver > Audi A1 | Audi Hellas > Home
  • stage_exterior_front.jpg
Νέο Audi A1 Citycarver

Νέο A1 citycarver

Νεανικό. Περιπετειώδες. Urban.
Νέο A1 citycarver.

Η ιδιαίτερη σχεδίασή του, προσφέρει μια δυναμική και νεανική εμφάνιση. Ένα crossover με αμέτρητα πλεονεκτήματα. Ισχυρό, sport, εμπνευσμένο, μοντέρνο για να σας προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση. Είναι το Audi A1 citycarver.

Download (.zip αρχείο)
00:00 | 00:00
  • Οι τροχοί 18 ιντσών Audi Sport σε σχεδίαση 5-βραχιόνων jet και οι κόκκινες δαγκάνες φρένων είναι χαρακτηριστικά της εδικής έκδοσης "edition one" του Audi A1 citycarver.

  • Τα προστατευτικά του κάτω μέρους του αυτοκινήτου και οι θόλοι των τροχών τονίζουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες του A1 citycarver. (Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ειδική έκδοση "edition one" με αποκλειστικά χαρακτηριστικά τους τροχούς 18 ιντσών Audi Sport σε σχεδίαση 5-βραχιόνων jet και το εξωτερικό χρώμα γκρι Arrow περλέ).

  • Η ειδική έκδοση "edition one" του Audi A1 citycarver έχει ως εξωτερικό χρώμα το γκρι Arrow περλέ. (Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ειδική έκδοση "edition one" με αποκλειστικά χαρακτηριστικά τους τροχούς 18 ιντσών Audi Sport σε σχεδίαση 5-βραχιόνων jet).

  • Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη Singleframe οκταγωνική μάσκα. (Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ειδική έκδοση "edition one" με αποκλειστικά χαρακτηριστικά τους τροχούς 18 ιντσών Audi Sport σε σχεδίαση 5-βραχιόνων jet και το εξωτερικό χρώμα γκρι Arrow περλέ).

  • Με τον μεγάλο όγκο αποσκευών και τον προαιρετικό εξοπλισμό μεταφοράς από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi το A1 citycarver είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. (Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ειδική έκδοση "edition one" με αποκλειστικά χαρακτηριστικά τους τροχούς 18 ιντσών Audi Sport σε σχεδίαση 5-βραχιόνων jet και το εξωτερικό χρώμα γκρι Arrow περλέ).

  • Τα πίσω LED φώτα με τα δυναμικά φλας διατείθενται στον βασικό εξοπλισμό. (Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ειδική έκδοση "edition one" με εξωτερικό χρώμα γκρι Arrow περλέ).

  • Το προαιρετικό Audi virtual cockpit είναι ακριβώς στο οπτικό σας πεδίο απεικονίζοντας τις πιο σημαντικές πληροφορίες στην οθόνη υψηλής ανάλυσης. (Στην φωτογραφία απεικονίζεται η ειδική έκδοση "edition one" με το εσωτερικό πακέτο S line, που περιλαμβάνει διακοσμητικά στοιχεία σε πορτοκαλί satin γυαλιστερό.

  • Το εσωτερικό του A1 citycarver είναι ένας συνδυασμός προοδευτικού σχεδιασμού και ψηφιακών τεχνολογιών. (Στην φωτογραφία απεικονίζεται η ειδική έκδοση "edition 1" με το εσωτερικό πακέτο S line, όπως είναι τα μπροστινά σπορ καθίσματα σε χρώμα πορτοκαλί).

  • Με το προαιρετικό σύστημα ήχου Bang & Olufsen Premium με 3D ήχο, θα ζήσετε μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία.

Στιβαρή εμφάνιση

Βασικό στοιχείο της σχεδίασης του Audi A1 citycarver είναι η στιβαρή εμφάνιση του. Οι θόλοι των τροχών, τα επανασχεδιασμένα πλευρικά προστατευτικά, η μεγάλη οκταγωνική μάσκα με τρισδιάστατη κυψελοειδή δομή βαμμένη σε μαύρο ματ δημιουργούν ένα εντυπωσιακά δυναμικό στυλ. Ελαφρές μπροστινές και οπίσθιες προεξοχές, διερυμένοι λασπωτήρες και τροχοί που φτάνουν προαιρετικά έως και τις 18 ίντσες, δίνουν στο αυτοκίνητο μια ισχυρή και sport εμφάνιση. Τα προστατευτικά του κάτω μέρους του αυτοκινήτου είναι βαμμένα στο χρώμα του ανοξείδωτου χάλυβα τονίζοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες του A1 citycarver.

Άνετο και πρακτικό για τις καθημερινές δραστηριότητες σας

Σε αντίθεση με το βασικό μοντέλο, το Audi A1 citycarver είναι ψηλότερο, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και υψηλότερη θέση των καθισμάτων για να σας προσφέρει ευκολότερη είσοδο και καλύτερη ορατότητα. Για ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις, το Audi A1 citycarver έχει μεγάλο όγκο αποσκευών 335 λίτρων. Με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο συνολικός όγκος φορτίου αυξάνεται στα 1.090 λίτρα - ιδανική χωρητικότητα για διακοπές δύο ατόμων. Για εσάς που επιθυμείτε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ανακαλύψτε τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi, όπως η μπαγκαζιέρα, οι μπάρες οροφής και η σχάρα για ski και snowboard, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Audi A1 citycarver

Στο κέντρο του ψηφιακού κόσμου

Απολαύστε το ευρύ φάσμα ψηφιακών τεχνολογιών και υπηρεσιών που προσφέρει το νέο Audi A1 citycarver. Ένα πλήρως ψηφιακό σύστημα οργάνων 10,25 ιντσών για τον έλεγχο των δεδομένων του οχήματος, όπως η ταχύτητα, αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε το Audi virtual cockpit, το οποίο εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες σε διαφορετικό περιβάλλον προβολής. Το βασικό σύστημα MMI στην κεντρική κονσόλα παρέχει πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του Audi connect¹. Το προαιρετικό κορυφαίο σύστημα MMI Navigation plus με MMI touch μπορεί να ελέγχεται μέσω οθόνης αφής 10,1 ιντσών ή φωνητικού ελέγχου.

Audi A1 citycarver

Προσεγμένη σχεδίαση, υψηλά επίπεδα άνεσης

Το εσωτερικό του Audi A1 citycarver είναι ιδιαίτερα προσεγμένο όπως και το εξωτερικό του. Χάρη στη νέα ευέλικτη δομή του εξοπλισμού, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικό εσωτερικό και εξωτερικό πακέτο. Εάν επιλέξετε την ειδική έκδοση "Edition one" του Audi A1 citycarver, το εσωτερικό θα είναι εξοπλισμένο με τo sport πακέτο εσωτερικού S line. Επιπλέον, περιλαμβάνει μπροστινά sport καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με έμβλημα S και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι. Η φωτογραφία παρουσιάζει μια παραλλαγή χρωμάτων στα καλύμματα και διακοσμητικά στοιχεία σε πορτοκαλί χρώμα.

Audi A1 citycarver

Συναρπαστική εμπειρία οδήγησης

Το αμάξωμα, το σύστημα διεύθυνσης και η κατανομή βάρους του Audi A1 citycarver είναι άρτια συνδεδεμένα για να σας προσφέρουν ένα sport στιλ οδήγησης. Το προαιρετικό πακέτο Dynamic παρέχει βέλτιστη οδηγική εμπειρία και χειρισμό. Περιλαμβάνει δισκόφρενα με σπορ κόκκινες δαγκάνες, σύστημα ελέγχου Audi drive select, ενεργοποιητή ήχου και ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Audi A1 citycarver
φωτισμός του νέου A1 citycarver

Η φωτεινή πλευρά

Στον βασικό εξοπλισμό του νέου A1 citycarver θα συναντήσετε την προηγμένη τεχνολογία φωτισμού. Στο μπροστινό μέρος, οι LED προβολείς αυξάνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια σας καθώς φωτίζουν τον δρόμο σαν να είναι ημέρα και τα πίσω φώτα με τα δυναμικά φλας, προσφέρουν καλύτερη αναγνωρισιμότητα στην καθημερινή κυκλοφορία σας.

Μοναδικός χαρακτήρας

Μια ειδική sport έκδοση του Audi A1 citycarver είναι η "edition one". Τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν, το εντυπωσιακό γκρι Arrow περλέ χρώμα και τροχούς 18 ιντσών Audi Sport. Η οροφή, τα πλαίσια των εμπρός εισαγωγών αέρα της μάσκας, το λογότυπο της Audi στην Singleframe μάσκα, καθώς και οι επιγραφές στο πίσω μέρος είναι μαύρα. Οι LED προβολείς και τα πίσω LED φώτα είναι σκουρόχρωμα και η ένδειξη "edition one" στα πλαΐνά σημεία αποτελούν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του νέου Audi A1 citycarver.

Audi A1 citycarver
1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.de/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.