Εξωτερικό > A1 > Home

Το δικό σας Audi A1

Το δικό σας Audi A1
1.4 TFSI 6-Gang 1

  • Basic price
  • 19.300,00 EUR
  • Optional equipment
  • 920,00 EUR
  • Price
  • 20.220,00 EUR

Το εξωτερικό του νέου Audi A1.
Εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μια μεγάλη ιδέα. Με συμπαγή σχεδίαση: το νέο Audi A1. Συμπυκνωμένη έκφραση ενός σύγχρονου τρόπου ζωής. Με εξατομικευμένες δυνατότητες. Με πειστικές επιδόσεις. Πάντα συναρπαστικό. Επιπρόσθετα, εξοπλισμένο με οικονομικά και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες και σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας. Το Audi A1 - ένα αυτοκίνητο πόλης που σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα.

Εμφάνιση με αξιώσεις
1920x1080_AA1_P_141006.jpg
Δε θα παραβλέψετε εύκολα το Audi A1 Sportback. Οι οριζόντιες γραμμές του, προσδίδουν μεγαλύτερο πλάτος. Με ακόμα καλύτερη πρόσφυση στο οδόστρωμα. Το αρρενωπό σχήμα υπόσχεται: η οδηγική απόλαυση αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Υπάρχουν δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού για ακόμα πιο προσωπική εμφάνιση: A1 Design και A1 Sport.
563x317_AA1_141008.jpg
Η έκδοση εξοπλισμού A1 Design κάνει το αυτοκίνητό σας ακόμα πιο εκφραστικό και υπογραμμίζει τη μοναδική αισθητική της Audi. Για παράδειγμα, με τις αποκλειστικές χυτές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σε σχέδιο 5 βραχιόνων Turbo, οι οποίες υπογραμμίζουν με την τέλεια μορφή τους την εμφάνιση του οχήματος. Ή με τους εξωτερικούς καθρέπτες και την αεροτομή οροφής σε χρώμα αντίθεσης, τα οποία προσδίδουν μια καλαίσθητη πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Τα πίσω φώτα LED παρουσιάζονται επίσης με νέα εμφάνιση. Χάρη στο επεξεργασμένο γράφημα και την ελκυστική νυχτερινή σχεδίαση.
Η έκδοση εξοπλισμού A1 Design – Απολαμβάνετε την προσοχή.
563x317_AA1_D_141023.jpg
Με την έκδοση εξοπλισμού A1 Sport κινείστε πάντα δυναμικά. Σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι αποκλειστικές χυτές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σε σχέδιο 5 βραχιόνων Dynamic με συναρπαστική εμφάνιση. Αλλά και οι χρωμιωμένες απολήξεις υπογραμμίζουν την ισχύ. Η sport ανάρτηση της έκδοσης εξοπλισμού A1 Sport και το Audi drive select ολοκληρώνουν αυτή την παρουσία με τη δυναμική ρύθμιση ανάρτησής τους. Κι αν κάποια φορά η ορατότητα δεν είναι και τόσο καλή, με τους προβολείς ομίχλης θα διαθέτετε πάντα ένα διαπεραστικό βλέμμα.
Μεγάλες αναλογίες
563x317_AA1_SB_141007.jpg
Κάθε κίνηση μια μεγάλη στιγμή. Αυτό ισχύει και για το μικρό μέγεθος της Audi. Γιατί το μεγαλείο είναι θέμα συμπεριφοράς. Οι εξωτερικοί καθρέπτες χαρακτηρίζονται από μια νέα αεροδυναμική γραμμή και υπογραμμίζουν τον sport χαρακτήρα. Ακριβώς όπως και το μπροστινό μέρος του οχήματος, το οποίο αναδεικνύεται με εντυπωσιακό τρόπο από την ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe. O προφυλακτήρας προσδίδει στο όχημα δυναμική, και ο διαχύτης συμπληρώνει αρμονικά την πορεία των γραμμών. Το αποτέλεσμα: μια μοναδική εμφάνιση, η οποία προσδίδει μέγεθος και σε μικρή κλίμακα.
Το μεγαλείο εμπνέει τον ιδιοκτήτη
563x317_AA1_141010.jpg
Ξεδιπλώνει τη γοητεία του άμεσα. Ανεξάρτητα από το εξωτερικό χρώμα που θα διαλέξετε. Ή από το ποιο χρώμα αντίθεσης της οροφής προτιμάτε περισσότερο. Το Audi A1. Για ορατά περισσότερη προσωπικότητα.