A3 Sport Sedan > A3 > Home
A3 Sedan 2019

A3 Sport Sedan

Πάντα γοητευτικό.
Το Audi A3 Sport Sedan.

Το Audi A3 Sport Sedan συνδυάζει τον coupé χαρακτήρα με την κομψή σχεδίαση. Η χαμηλή καμπύλη οροφής αποπνέει δυναμισμό και το sedan αναδεικνύει την αυτοπεποίθησή του με την μυώδη και συμπαγή εμφάνισή του. Οι τονισμένοι λασπωτήρες με τους έντονους θόλους τροχών εξασφαλίζουν μια sport εμφάνιση, ενώ η πρωτοποριακή τεχνολογία του Audi A3 Sport Sedan συμβάλλει στην άνετη οδήγηση. Ένα από τα στοιχεία του εσωτερικού που εντυπωσιάζουν είναι το προαιρετικό πλήρως ψηφιακό Audi virtual cockpit.

Download (.zip αρχείο)
00:00 | 00:00
  • Μοναδικές εκδόσεις εξοπλισμού: όποια και εάν επιλέξετε, θα κάνει το ταξίδι σας μια ξεχωριστή εμπειρία.

  • Συγκρατημένη γοητεία: με μήκος 4.24 μέτρα και μεταξόνιο 2.60 μέτρα, το Audi A3 Sport Sedan καταφέρνει να είναι sport και κομψό την ίδια στιγμή.

  • Το Audi A3 Sport Sedan διαθέτει τρισδιάστατα πίσω φώτα. Επιπλέον, οι προβολείς LED και Audi Matrix LED διαθέτουν δυναμικά φώτα φλας ενσωματωμένα στα πίσω φώτα LED.

  • Η διαφοροποίηση του μπροστινού μέρους φτάνει μέχρι και το διαχύτη, έτσι ώστε η αντίστοιχη έκδοση του εξοπλισμού να είναι ορατή τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Επιπρόσθετα, όλες οι εκδόσεις έχουν χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης.

  • Στο εσωτερικό υπερέχει η υψηλού επιπέδου ποιότητα της Audi.

  • Στο κεντρικό ταμπλό, βρίσκεται το περιστρεφόμενο κουμπί του προαιρετικού MMI touch, ο δακτύλιος του οποίου φωτίζεται με λευκό χρώμα. Στην επιφάνειά του υπάρχει το ευαίσθητο στην αφή touchpad.

  • Άλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του αυτοκινήτου είναι το προαιρετικό πλήρως ψηφιακό Audi virtual cockpit.

  • Το Audi Phone Box στο κεντρικό υποβραχιόνιο συνδέει ασύρματα ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο με την κεραία του αυτοκινήτου και ενεργοποιεί την ασύρματη φόρτιση.

  • Το προηγμένο ηχοσύστημα Bang & Olufsen - προαιρετικά διαθέσιμο - παρέχει έναν συναρπαστικό τρισδιάστατο ήχο που διαχέεται και στις πέντε θέσεις.

Ελευθερία σχεδίασης

Μια ευρεία γκάμα εκδόσεων δίνει στο Audi A3 Sport Sedan ακόμα πιο sport εμφάνιση ή τη δυνατότητα να τονίσετε την εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου σας. Οτιδήποτε και εάν επιλέξετε, τα πακέτα εξοπλισμού του Audi A3 Sport Sedan θα μετατρέψουν την οδήγηση σε μία μοναδική εμπειρία. Με την έκδοση A3 Sport τονίζετε το δυναμισμό του Audi A3 Sport Sedan σας με διάφορες λεπτομέρειες. Με την έκδοση A3 Design προσθέτετε ιδιαίτερα στοιχεία στην μοναδική του σχεδίαση.

Προηγμένη τεχνολογία φωτισμού

Η νύχτα γίνεται μέρα: οι προαιρετικοί προβολείς Audi Matrix LED προσφέρουν λαμπερό και ομοιόμορφο φωτισμό του δρόμου. Ο οδηγός μπορεί να οδηγήσει το όχημά του με τα φώτα πορείας μονίμως αναμμένα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να ‘’τυφλώσει’’ κάποιο προπορευόμενο όχημα ή κάποιο όχημα από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές παραμένουν πλήρως φωτισμένες. Η εξαιρετική προσαρμογή του φωτός όχι μόνο βελτιώνει τον φωτισμό στην επιφάνεια του δρόμου, αλλά εξασφαλίζει περισσότερη ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση. Συμπληρωματικά, τα δυναμικά φώτα φλας, ακόμα και στο πίσω μέρος, υπογραμμίζουν την πρόοδο στην τεχνολογία φωτισμού.

Περισσότερα για την τεχνολογία φωτισμού

Ισορροπημένος sport χαρακτήρας

Το Audi A3 Sport Sedan εντυπωσιάζει με τον sport χαρακτήρα του. Με την προαιρετική sport ανάρτηση, το αμάξωμα χαμηλώνει κατά 15 χιλιοστά, ενώ με την sport ανάρτηση S line φτάνει τα 25 χιλιοστά χαμηλότερα. Το υδραυλικό τιμόνι με την προσαρμοζόμενη ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση λειτουργεί διακριτικά και αποτελεσματικά. Όλοι οι κινητήρες θα σας εντυπωσιάσουν με τις δυνατότητές και την υψηλή απόδοσή τους.

Άνεση και καινοτομία

Το Audi virtual cockpit είναι ένα ακόμη σημείο υπεροχής στο εσωτερικό του Audi A3 Sport Sedan. Οι διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού της Audi σας δίνουν μια μοναδική επιλογή - εκτός από το βασικό εξοπλισμό, διατίθεται και το sport πακέτο S line για ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση.

Έξυπνες λειτουργίες και infotainment

Για να έχετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο, το Audi A3 Sport Sedan προαιρετικά διαθέτει το πλήρως ψηφιακό Audi virtual cockpit. Το όργανο πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη 12,3 ιντσών υψηλής ευκρίνειας προσφέρει εξαιρετική εικόνα στον οδηγό. Οι διευρυμένες και έξυπνες λειτουργίες, όπως το MMI Navigation plus με MMI touch και η δυνατότητα φωνητικών εντολών είναι διαθέσιμες στο Audi A3 Sport Sedan.

Περισσότερα για τον χειρισμό και το Infotainment

Απόλυτη ασφάλεια

Με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, η οδήγηση σε ταξίδια και στην πόλη με το Audi A3 Sport Sedan είναι ακόμη πιο ασφαλής. Για παράδειγμα, το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης (traffic jam assistant) σε συνδυασμό με το Audi adaptive cruise control, προσφέρουν ακόμα περισσότερη άνεση. Επιπλέον προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης είναι το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (parking aid plus) και η κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας.

Περισσότερη άνεση

Το ευρύχωρο εσωτερικό του sport τετράθυρου είναι φωτεινό και minimal. Ο χώρος αποσκευών των 425 λίτρων μπορεί να επεκταθεί αναδιπλώνοντας τις πλάτες των πίσω καθισμάτων. Ο προαιρετικός κοτσαδόρος μπορεί να περιστραφεί και να ξεκλειδωθεί ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας το Audi A3 Sport Sedan τον ιδανικό σύντροφο, ακόμη και πέρα από την καθημερινότητα σας.

A3 Sedan 2019