Εξατομίκευση > Το νέο A7 Sportback > A7 > Home

Το δικό σας Audi A7 Sportback

 • 1400x438_QA7_171002.jpg
1400x438_QA7_171002.jpg

S line 3.0 TDI ultra S tronic
50,665.00 GBP

 • Basic price
  49,990.00 GBP
 • Optional equipment
  675.00 GBP
 • Price
  50,665.00 GBP
 • ROTR Preis
  51,510.00 GBP

Μοναδικό όπως και εσείς. Με Audi exclusive.

Κάντε το Audi A7 Sportback σας μοναδικό – όπως εσείς – με Audi exclusive. Με επενδύσεις εσωτερικού, χρωματιστό δέρμα και εξωτερική βαφή σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Ό,τι εσείς επιθυμείτε.

Εξατομικευμένα ειδικά χρώματα Audi exclusive

Δεν έχετε δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε την πρώτη εντύπωση. Εκμεταλλευτείτε τη και επιλέξτε το δικό σας εξωτερικό χρώμα από το ευρύ φάσμα ειδικών χρωμάτων της Audi. Εδώ μπορείτε να δείτε μια μικρή επιλογή.

1400x438_QA7_171003.jpg

Από αριστερά προς δεξιά:
Καφέ Ipanema μεταλλικό, κόκκινο Misano περλέ, μπλε Ara με εφέ κρυστάλλων, πράσινο Goodwood περλέ, μπεζ Diamond μεταλλικό. Αυτό το A7 Sportback είναι σε γκρι Suzuka, μεταλλικό.

Δερμάτινες επενδύσεις Audi exclusive

Το δέρμα είναι ένα μοναδικό προϊόν της φύσης. Η αφή και η αίσθησή του προκαλούν ένα χαλαρωτικό συναίσθημα - καθώς επίσης αυξάνει και την προοπτική ενός ταξιδιού που θα μείνει αξέχαστο. Το να το κοιτάτε είναι πάντα μια ευχαρίστηση: η απαλή υφή του φαίνεται να λαμπυρίζει στο φως. Ως επένδυση στο κάθισμα του Audi σας, ένα κομμάτι δέρματος γίνεται συνώνυμο με την πολυτελή άνεση.

Διακοσμητικά στοιχεία Audi exclusive

Από όλα τα υλικά που είναι γνωστά στον άνθρωπο, μόνο το ξύλο μπορεί να παρέχει μια τέτοια μοναδική ατμόσφαιρα. Όταν διατρέχετε τα δάχτυλά σας κατά μήκος μιας ξύλινης επένδυσης, μπορείτε αμέσως να αισθανθείτε την μοναδικότητα, την εκλεπτυσμένη ποιότητα και πάνω απ 'όλα τον χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα αντικείμενο τέτοιας ομορφιάς.

Τα Audi exclusive διατίθενται από την Audi Sport GmbH. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi της επιλογής σας για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό.
** Η εικόνα απεικονίζει S sport καθίσματα. Για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης, επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.