Το εσωτερικό του νέου Audi Q2 > Audi Q2 | Audi Hellas > Q2 > Home

Το δικό σας Audi Q2

 • 1400x438_Macao_MV_08_Int_Front_rgb.jpg
1400x438_Macao_MV_08_Int_Front_rgb.jpg

27,090.00 GBP

 • Basic price
  26,315.00 GBP
 • Optional equipment
  775.00 GBP
 • Price
  27,090.00 GBP
 • ROTR Preis
  27,935.00 GBP

Το εσωτερικό του νέου Audi Q2.

Ένα όχημα, το οποίο δεν προσδιορίζεται – και όμως, του οποίου μπορεί να καθοριστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ο εσωτερικός χώρος του Audi Q2 αναδεικνύεται χάρη σε ιδιαίτερες ιδέες. Έτσι, οι προαιρετικές εκδόσεις και τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού προσφέρουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Διατίθενται διάφορα είδη και χρώματα δέρματος προς επιλογή, τα οποία καθιστούν το προφίλ του εσωτερικού χώρου ακόμη πιο ξεχωριστό. Επιλέξτε, για παράδειγμα, τα νέα sport καθίσματα σε νέα σχεδίαση δέρματος, καθώς και με χρωματικά διαφοροποιημένες ρίγες έμφασης.
Διότι ένας αυτόνομος χαρακτήρας παρουσιάζει πολλές πτυχές.

1920x1080_AQ2_D_161013.jpg

#privatescene

Τα διακοσμητικά στοιχεία διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, όπως, για παράδειγμα, σε πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο ή λευκό γυαλιστερό, τα οποία συμπληρώνουν με κομψό τρόπο το εξωτερικό χρώμα. Σε ματ αλουμίνιο βουρτσισμένο, τα διακοσμητικά στοιχεία προσδίδουν στον εσωτερικό χώρο έναν ιδιαίτερα sport χαρακτήρα.
Ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο Audi Q2 είναι το καινοτόμο ντεκόρ που προσφέρει η μορφή φωτεινού γραφήματος με το ατμοσφαιρικό πακέτο φωτισμού.
Τα φωτιζόμενα διακοσμητικά στοιχεία ενθουσιάζουν και αναδεικνύουν το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα με διαφορετική σχεδίαση ημέρας και νύχτας.
Χάρη στην τεχνολογία LED, ο εσωτερικός χώρος του Audi Q2 φωτίζεται με το απόλυτα δικό του φως.
600x300_AQ2_D_161029.jpg

#exclusiveinterior

Καταλαμβάνετε μια ιδιαίτερη θέση. Στα μπροστινά και πίσω καθίσματα γίνεται αισθητή μια μοναδική άνεση που οφείλεται στα άριστης ποιότητας υλικά και την πρώτης τάξης κατεργασία.
Ανεξάρτητα από την επένδυση καθισμάτων που θα επιλέξετε: Εδώ κάθεστε σωστά.
600x300_AQ2_D_161033.jpg

#todaysfuture

Είναι δύσκολο να αποκτήσει κανείς μια εικόνα του μέλλοντος. Με το Audi Q2, ωστόσο, θα αποκτήσετε μια σαφή ιδέα για το τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη αυτοκίνηση. Για παράδειγμα, περισσότερη οδηγική άνεση χάρη στο Audi connect – αντιπροσωπευτικές για το μέλλον υπηρεσίες και λειτουργίες, οι οποίες καθιστούν την
οδήγηση πιο δικτυωμένη και εξυπνότερη, όπως το Google Street View™, το Twitter ή επίκαιρες πληροφορίες για τον καιρό. Χάρη στο προαιρετικό WLAN hotspot και την σταθερά τοποθετημένη στο όχημα κάρτα SIM, θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε, όπως συνήθως, τις φορητές σας τερματικές συσκευές. Και με την πολύπλευρη προσφορά Infotainment, καθώς και το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Sound System απολαμβάνετε κάθε διαδρομή ακόμη περισσότερο.
750x410_AQ2_D_161030.jpg

#truevision

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό Audi virtual cockpit μπορείτε – διαισθητικά και σε πλήρως ψηφιακή μορφή. Λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπου τις χρειάζεστε: πάντα στο ύψος των ματιών. Ακριβώς όπως και η προαιρετικά διαθέσιμη οθόνη Head-up, η οποία προβάλλει τις σημαντικότερες πληροφορίες και ενδείξεις απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Εκτός αυτού, η τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών του προαιρετικού συστήματος πλοήγησης MMI Navigation plus φροντίζει για μια εποπτική εικόνα, σε μια έγχρωμη οθόνη 8,3 ιντσών. Χάρη στο προαιρετικό Audi smartphone interface, πολλές από τις αγαπημένες σας εφαρμογές απέχουν πάντα μόνο ένα κλικ.