Το εξωτερικό του νέου Audi Q2 > Audi Q2 | Audi Hellas > Q2 > Home

Το δικό σας Audi Q2

27,090.00 GBP

 • Basic price
  26,315.00 GBP
 • Optional equipment
  775.00 GBP
 • Price
  27,090.00 GBP
 • ROTR Preis
  27,935.00 GBP

Το εξωτερικό του νέου Audi Q2.

Οι πελάτες του Q2 μπορούν να ρυθμίσουν πολλές πτυχές της εμφάνισης του αυτοκινήτου τους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Πρόσθετα μέρη, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση, δίνουν στο SUV μία sport ή τυπική off-road εμφάνιση.

563x317_Macao_MV_07_Urban_Front_rgb.jpg

#newcomer

Δεν χρειάζεται δεύτερη ματιά για να δει κανείς ότι το Audi Q2 είναι ένα γνήσιο Audi – κι όμως θέλει να το βλέπει ξανά και ξανά.
Η εμφάνισή του είναι δυναμική και η παρουσία του επιβλητική.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η χαμηλή οροφή που βυθίζεται στην κολόνα C η οποία είναι σε αντίθετη απόχρωση. Αυτή η αντίθεση τονίζει τον sport χαρακτήρα του Audi Q2. Η πίσω πλευρά καταλήγει με ένα δυναμικό τρόπο σε μακριά αεροτομή και έναν διαχύτη σε διχρωμία. Στην πλαϊνή όψη, αυτό που ξεχωρίζει είναι η έντονη ακμή που διατρέχει κατά μήκος το αυτοκίνητο καθώς και οι κοίλες επιφάνειες στην περιοχή των θυρών.
Οι τελευταίες τονίζουν τους θόλους των τροχών και κατά συνέπεια τον quattro χαρακτήρα του SUV.
Ανεξάρτητα από το ποιον δρόμο ακολουθεί το Q2 – το κάνει με τον δικό του τρόπο.
Το όχημα είναι 1.51 μέτρα σε ύψος και 1.79 μέτρα σε πλάτος. Οι προεξοχές είναι σύντομες, με το μήκος του οχήματος να φτάνει τα 4.19 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2.60 μέτρα.
563x317_Macao_MV_06_Urban_rgb.jpg

#typicallydifferent

Για να προκαλέσει κανείς τα καθιερωμένα απαιτείται αυτοπεποίθηση.
Στο Audi Q2 αυτή φαίνεται ήδη από το βλέμμα του. Με την οκταγωνική ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Audi Singleframe ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχεδιαστική γλώσσα της Audi, το οποίο προσδίδει στο μπροστινό μέρος του οχήματος μια διαφοροποιημένη εμφάνιση.
Και οι προαιρετικοί προβολείς εξ ολοκλήρου σε τεχνολογία LED ακολουθούν με συνέπεια την πολυγωνική σχεδίαση.
Στην προαιρετική Audi Q2 Edition #1, εκτός αυτού, προκαλούν αίσθηση οι εξοπλισμοί του μαύρου πακέτου Titanium Audi exclusive και το νέο διαθέσιμο εξωτερικό χρώμα του οχήματος σε γκρι Quantum. Ένα καλαίσθητο συμπλήρωμα στην εξωτερική γραμμή S line σε χρώμα αντίθεσης και στις χυτές ζάντες αλουμινίου
19 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Rotor σε ανθρακί-μαύρο. Το σχήμα και το χρώμα συμπυκνώνονται σε μια επιβλητική εκφραστικότητα.

#colours

#untaggable σημαίνει επίσης, να καθιστά κανείς μέτρο σύγκρισης τη δική του ατομικότητα.
Για παράδειγμα, με τη διαθέσιμη επένδυση της κολόνας C από την γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού, με δυνατότητα χρωματικής διαφοροποίησης, η οποία υπογραμμίζει τον Coupé χαρακτήρα του Audi Q2. Στην έκδοση Audi Q2 #1 σε λαμπερό μαύρο και ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση εξοπλισμού διατίθεται επίσης σε λευκό Ibis, ασημί Ice μεταλλικό, ματ γκρι Titanium ή γκρι Manhattan μεταλλικό.
pic2.jpg

750x410_AQ_D_161007.jpg

#wheels

Με τις ζάντες της Audi υπογραμμίζετε το μοναδικό στυλ και τον χαρακτήρα του Audi Q2.
Προσφέρετε στον εαυτό σας μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση με την αγαπημένη σας σχεδίαση.
Παραμένοντας πάντα ασφαλείς. Διότι οι ζάντες της Audi υποβάλλονται σε ειδικές διαδικασίες ελέγχου, περνούν από εκτεταμένες δοκιμές και είναι άριστης ποιότητας.