Audi e-tron > tron > Home
 • stage_exterior_front.jpg
The Audi e-tron

Electric has gone Audi.
Το νέο Audi e-tron.

Με το συνδυασμό της ηλεκτροκίνησης και ενός άνετου, εκλεπτυσμένου εσωτερικού χώρου, το Audi e-tron δημιουργεί μια νέα εμπειρία κινητικότητας. Είτε παρκάρετε, οδηγείτε στην πόλη ή κάνετε μακρινά ταξίδια, το Audi e-tron διευκολύνει τη ζωή του οδηγού σε πολλές περιπτώσεις. Το μεγάλο SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με την καθημερινή πρακτικότητα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες, μαζί με την ηλεκτρική τετρακίνηση, προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης είναι η βάση για επαρκή αυτονομία. Σε συνδυασμό με μια πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

Audi e-tron
Download (.zip αρχείο)
00:00 | 00:00
 • Το σύστημα quattro μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν απαιτείται - το αποτέλεσμα είναι απολαυστική οδήγηση με το Audi e-tron σε οποιοδήποτε έδαφος.

 • Σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν πλήρως ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

 • Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης του Audi e-tron είναι η βάση για επαρκή αυτονομία.

 • Τυπικό για ένα από τα SUV μοντέλα της μάρκας, το Audi e-tron φέρει την οκτάγωνη μάσκα Singleframe με κάθετες γρίλιες.

 • Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα και την καθημερινή πρακτικότητα.

 • Στο σμιλευμένο πίσω μέρος του Audi e-tron, η μακριά αεροτομή οροφής και ο πλατύς διαχύτης τονίζουν τον οριζόντιο άξονα και επομένως τον sport χαρακτήρα του ηλεκτρικού SUV.

 • Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή του Audi e-tron κρατά το εσωτερικό ακόμα πιο φωτεινό και εντείνει την αίσθηση της άνεσης και του χώρου.

 • Σε συνδυασμό με μία πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, μπορείτε να απολαύσετε την ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

 • Ένα σχεδιαστικό highlight του Audi e-tron είναι οι προαιρετικοί εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες.

 • Το λογότυπο e-tron στο καπάκι της ηλεκτρικής φόρτισης και προαιρετικά οι δαγκάνες φρένων ξεχωρίζουν στο πορτοκαλί χρώμα του σήματος υψηλής τάσης.

 • Το Audi e-tron παρέχει χώρους και άνεση αντίστοιχη ενός συμβατικού, μεγάλου μοντέλου της μάρκας.

 • Ολόκληρη η περιοχή του οδηγού έχει ως επίκεντρο τον ίδιο και οι δύο μεγάλες οθόνες αφής MMI touch προσανατολίζονται προς αυτόν.

 • Με το Audi virtual cockpit, έχετε πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες, καθώς και στις ειδικές υπηρεσίες e-tron, με μια ματιά.

 • Η κυρτή γραμμή ώμου του Audi e-tron είναι ένα σημαντικό στοιχείο σχεδίασης στην πλαϊνή όψη του αυτοκινήτου.

 • Μία φωτεινή λωρίδα - χαρακτηριστικό των κορυφαίων μοντέλων της Audi - συνδέει τα πίσω φώτα LED του Audi e-tron.

 • Το Audi e-tron δεν είναι μόνο πρακτικό για την καθημερινή χρήση, αλλά και πολύ ευέλικτο και ευκίνητο σε off-road συνθήκες.

 • Είτε παρκάρετε, οδηγείτε στην πόλη ή κάνετε μακρινά ταξίδια, το Audi e-tron διευκολύνει τη ζωή του οδηγού.

Ισχυρή δυναμική με ηλεκτρική κίνηση

Δύο ηλεκτροκινητήρες κινούν δυναμικά το Audi e-tron. Επιταχύνουν γρήγορα το ηλεκτρικό SUV από το μηδέν στα 100 km/h. Η απόδοση εκκίνησης είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός sport αυτοκινήτου. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και εντυπωσιακά δυναμικά χαρακτηριστικά. Έτσι, το Audi e-tron δεν είναι μόνο πρακτικό για καθημερινή χρήση, αλλά και πολύ ευέλικτο και ευκίνητο σε συνθήκες εκτός δρόμου. Η κίνηση quattro μπορεί να ενεργοποιηθεί, όταν απαιτείται, και έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική κατανομή της διαθέσιμης ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες και την ευχάριστη οδήγηση σε οποιοδήποτε έδαφος.

Δυναμική οδήγησης
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγησης
Αυτονομία

"Οι αυθόρμητες εκδρομές αποτελούν μέρος της ζωής μου".

Περισσότερα για την αυτονομία

Ευφυείς λύσεις για το σπίτι και εν κινήσει: οι επιλογές φόρτισης

Η Audi προσφέρει διάφορες λύσεις για φόρτιση στο σπίτι. Το standard σύστημα φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με οικιακή πρίζα 230 volt είτε με τριφασική 400 volt. Το προαιρετικό σύστημα φόρτισης "connect" διπλασιάζει την ισχύ φόρτισης έως και 22 kW. Σε συνδυασμό με ένα οικιακό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, προσφέρει έξυπνες λειτουργίες όπως φόρτιση όταν η ηλεκτρική ενέργεια είναι λιγότερο δαπανηρή ή με ηλιακή ενέργεια εάν το σπίτι είναι εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκό σύστημα. Μπορείτε να ελέγχετε όλες τις διαδικασίες φόρτισης καθώς και την προθέρμανση/έναρξη λειτουργίας κλιματισμού μέσω του smartphone σας με την εφαρμογή myAudi.

Επιλογές φόρτισης
Αξιοπιστία

"Ένα πράγμα λιγότερο για να ανησυχούμε."

Περισσότερα για την ασφάλεια και την ποιότητα

Γρήγορη φόρτιση

Γενικά δεν χρειάζεται να σταματάτε στους σταθμούς φόρτισης κατά την καθημερινή οδήγηση. Σε μεγάλες διαδρομές, όπως όταν πηγαίνετε διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε σταθμούς γρήγορης φόρτισης για να φορτίζετε με συνεχές ρεύμα (DC) έως και 150 kW - πρώτη φορά για αυτοκίνητα παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι το Audi e-tron είναι έτοιμο για την επόμενη μεγάλη διαδρομή ενός ταξιδιού σε περίπου μισή ώρα. Το ηλεκτρικό SUV μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) έως και 11 kW. Η επαναφόρτιση με 22 kW διατίθεται προαιρετικά.

Γρήγορη φόρτιση
Περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση φόρτισης
Πλημμυρισμένο με φως εσωτερικό με υψηλή ποιότητα αέρα

Το Audi e-tron παρέχει χώρους και άνεση αντίστοιχη ενός συμβατικού, μεγάλου μοντέλου της μάρκας. Η πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή κρατά το εσωτερικό ακόμα πιο φωτεινό και εντείνει την αίσθηση της άνεσης και της ευρυχωρίας. Ως εναλλακτική λύση στον standard αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, η Audi προσφέρει επίσης αυτόματο κλιματισμό τεσσάρων ζωνών και πακέτο ποιότητας αέρα. Το τελευταίο διατηρεί την ποιότητα του αέρα υψηλή μέσω ενός ιονιστή και αρωματισμού, η ένταση του οποίου μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορα επίπεδα. Ο αισθητήρας ποιότητας αέρα ανιχνεύει επίσης τα επιβλαβή αέρια και ενεργοποιεί τη λειτουργία ανακύκλωσης αέρα ανάλογα με τις ανάγκες.

Περισσότερα για την έννοια του χώρου

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Με το Audi e-tron, η Audi μεταφράζει το βασικό στιλιστικό ιδίωμα της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή - τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Νέες, κομψές λεπτομέρειες, όπως ο χαρακτηριστικός φωτισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλεκτρικό καπάκι φόρτισης, η έλλειψη εξατμίσεων και οι ραφές των καθισμάτων που θυμίζουν πλακέτα ηλεκτρικού κυκλώματος, μεταδίδουν ένα σαφές σήμα ότι το Audi e-tron είναι πλήρως ηλεκτρικό. Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Audi e-tron είναι οι προαιρετικοί εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες.

Εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες
Περισσότερα για τους εικονικούς καθρέφτες
Λεπτομέρειες

"Κάθε ραντεβού δεν είναι πολλά υποσχόμενο. Αλλά κάθε ταξίδι είναι."

Επιδόσεις, ευφυΐα και ευκολία

Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία συνδυάζονται: Ένα μεγάλο, κυρτό τόξο περιβάλλει το χυτό ταμπλό οργάνων με έντονες οριζόντιες γραμμές μέχρι τις πόρτες. Ενσωματώνει αρμονικά το κάλυμμα πάνω από το Audi virtual cockpit, του οποίου η κομψή οθόνη στέκεται οπτικά ελεύθερη στο χώρο, καθώς και τις οθόνες των προαιρετικών εικονικών εξωτερικών καθρεφτών. Το σύστημα πλοήγησης κάνει έξυπνες προτάσεις προορισμού με βάση προηγούμενες διαδρομές - έτσι, κάθε ραντεβού στέφεται με επιτυχία.

Cockpit
Περισσότερα σχετικά με τα συστήματα υποστήριξης οδηγού
Περισσότερα για τα highlights της σχεδίασης
Audi e-tron Manifesto
Audi e-tron