Audi e-tron > tron > Home
 • stage_exterior_front.jpg
The Audi e-tron

Electric has gone Audi.

Το νέο Audi e-tron ήρθε.

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος, σε kWh/100 km*: 24,6–23,7 (NEDC); 26,2–22,6 (WLTP)

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος, σε g/km*: 0Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης με το Audi e-tron και βοηθήστε να διαμορφώσουμε το μέλλον. Με το συνδυασμό της ηλεκτροκίνησης και ενός υπερσύγχρονου minimal εσωτερικού χώρου, το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό SUV δημιουργεί μια νέα εμπειρία κινητικότητας. Είτε παρκάρετε, οδηγείτε στην πόλη ή κάνετε μακρινά ταξίδια, το Audi e-tron διευκολύνει τη ζωή σας. Το μεγάλο SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με την καθημερινή πρακτικότητα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408PS (με boost), μαζί με την ηλεκτρική τετρακίνηση, προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης είναι η βάση για αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα. Σε συνδυασμό με μια πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

Audi e-tron
Download (.zip αρχείο)
00:00 | 00:00
 • Το σύστημα quattro μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν απαιτείται - το αποτέλεσμα είναι απολαυστική οδήγηση με το Audi e-tron σε οποιοδήποτε έδαφος.

 • Σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν πλήρως ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

 • Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης του Audi e-tron είναι η βάση για επαρκή αυτονομία.

 • Τυπικό για ένα από τα SUV μοντέλα της μάρκας, το Audi e-tron φέρει την οκτάγωνη μάσκα Singleframe με κάθετες γρίλιες.

 • Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα και την καθημερινή πρακτικότητα.

 • Στο σμιλευμένο πίσω μέρος του Audi e-tron, η μακριά αεροτομή οροφής και ο πλατύς διαχύτης τονίζουν τον οριζόντιο άξονα και επομένως τον sport χαρακτήρα του ηλεκτρικού SUV.

 • Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή του Audi e-tron κρατά το εσωτερικό ακόμα πιο φωτεινό και εντείνει την αίσθηση της άνεσης και του χώρου.

 • Σε συνδυασμό με μία πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, μπορείτε να απολαύσετε την ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

 • Ένα σχεδιαστικό highlight του Audi e-tron είναι οι προαιρετικοί εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες.

 • Το λογότυπο e-tron στο καπάκι της ηλεκτρικής φόρτισης και προαιρετικά οι δαγκάνες φρένων ξεχωρίζουν στο πορτοκαλί χρώμα του σήματος υψηλής τάσης.

 • Το Audi e-tron παρέχει χώρους και άνεση αντίστοιχη ενός συμβατικού, μεγάλου μοντέλου της μάρκας.

 • Ολόκληρη η περιοχή του οδηγού έχει ως επίκεντρο τον ίδιο και οι δύο μεγάλες οθόνες αφής MMI touch προσανατολίζονται προς αυτόν.

 • Με το Audi virtual cockpit, έχετε πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες, καθώς και στις ειδικές υπηρεσίες e-tron, με μια ματιά.

 • Η κυρτή γραμμή ώμου του Audi e-tron είναι ένα σημαντικό στοιχείο σχεδίασης στην πλαϊνή όψη του αυτοκινήτου.

 • Μία φωτεινή λωρίδα - χαρακτηριστικό των κορυφαίων μοντέλων της Audi - συνδέει τα πίσω φώτα LED του Audi e-tron.

 • Το Audi e-tron δεν είναι μόνο πρακτικό για την καθημερινή χρήση, αλλά και πολύ ευέλικτο και ευκίνητο σε off-road συνθήκες.

 • Είτε παρκάρετε, οδηγείτε στην πόλη ή κάνετε μακρινά ταξίδια, το Audi e-tron διευκολύνει τη ζωή του οδηγού.

Περισσότερα για τα highlights της σχεδίασης
Μια ματιά στο δεύτερο σπίτι σας

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα ενός καινοτόμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου και ενός σύγχρονου SUV με το Audi e-tron. Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από άνεση και υψηλή ποιότητα και προσφέρει την απόλαυση ενός ταξιδιού για εσάς και 4 επιπλέον επιβάτες με ευρυχωρία στο κεφάλι και στα πόδια. Η συνολική χωρητικότητα αποσκευών των 660 λίτρων, κάνει το Audi e-tron το ιδανικό όχημα για τα ταξίδια σας.

Περισσότερα για την έννοια του χώρου

Ισχυρό και ελεγχόμενο

Δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408PS κινούν δυναμικά το Audi e-tron. Επιταχύνουν γρήγορα το ηλεκτρικό SUV από το μηδέν στα 100 km/h. Η απόδοση εκκίνησης είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός sport αυτοκινήτου (συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος σε kWh / 100 km *: 26,2-22,6 (WLTP), 24,6-23,7 (NEDC), εκπομπές CO2 σε g / km: 0). Το νέο ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και εντυπωσιακά δυναμικά χαρακτηριστικά. Έτσι, το Audi e-tron δεν είναι μόνο πρακτικό για καθημερινή χρήση, αλλά και πολύ ευέλικτο και ευκίνητο σε συνθήκες εκτός δρόμου. Η κίνηση quattro μπορεί να ενεργοποιηθεί, όταν απαιτείται, και έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική κατανομή της διαθέσιμης ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες και την ευχάριστη οδήγηση σε οποιοδήποτε έδαφος.

Audi e-tron dynamic
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγησης

Αυτονομία

Η αυτονομία μεγάλων αποστάσεων (περισσότερα από 400 χιλιόμετρα) οφείλεται κυρίως στο καινοτόμο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο είναι υπεύθυνο για έως και το 30% της αυτονομίας. Σε πάνω από το 90% των επιβραδύνσεων, το ηλεκτρικό SUV ανακτά ενέργεια αποκλειστικά μέσω των ηλεκτροκινητήρων του, ενώ φτάνει το μέγιστο βαθμό ανάκτησης ενέργειας σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα πέδησης. Η Audi είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο σύστημα σε ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής.

Audi e-tron πίσω μέρος
Αυτονομία

"Οι αυθόρμητες εκδρομές αποτελούν μέρος της ζωής μου".

Περισσότερα για την αυτονομία

Ευφυείς λύσεις για το σπίτι και εν κινήσει: οι επιλογές φόρτισης

Η Audi προσφέρει διάφορες λύσεις για φόρτιση στο σπίτι. Το standard σύστημα φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με οικιακή πρίζα 230 volt είτε με τριφασική 400 volt. Το προαιρετικό σύστημα φόρτισης "connect" διπλασιάζει την ισχύ φόρτισης έως και 22 kW. Σε συνδυασμό με ένα οικιακό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, προσφέρει έξυπνες λειτουργίες όπως φόρτιση όταν η ηλεκτρική ενέργεια είναι λιγότερο δαπανηρή ή με ηλιακή ενέργεια εάν το σπίτι είναι εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκό σύστημα. Μπορείτε να ελέγχετε όλες τις διαδικασίες φόρτισης καθώς και την προθέρμανση/έναρξη λειτουργίας κλιματισμού μέσω του smartphone σας με την εφαρμογή myAudi.

Επιλογές φόρτισης
Αξιοπιστία

"Ένα πράγμα λιγότερο για να ανησυχούμε."

Περισσότερα για την ασφάλεια και την ποιότητα

Γρήγορη φόρτιση

Γενικά δεν χρειάζεται να σταματάτε στους σταθμούς φόρτισης κατά την καθημερινή οδήγηση. Σε μεγάλες διαδρομές, όπως όταν πηγαίνετε διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε σταθμούς γρήγορης φόρτισης για να φορτίζετε με συνεχές ρεύμα (DC) έως και 150 kW - πρώτη φορά για αυτοκίνητα παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι το Audi e-tron είναι έτοιμο για την επόμενη μεγάλη διαδρομή ενός ταξιδιού σε περίπου μισή ώρα. Το ηλεκτρικό SUV μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) έως και 11 kW. Η επαναφόρτιση με 22 kW διατίθεται προαιρετικά.

Γρήγορη φόρτιση
Περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση φόρτισης

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Με το Audi e-tron, η Audi μεταφράζει το βασικό στιλιστικό ιδίωμα της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή - τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Νέες, κομψές λεπτομέρειες, όπως ο χαρακτηριστικός φωτισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλεκτρικό καπάκι φόρτισης, η έλλειψη εξατμίσεων και οι ραφές των καθισμάτων που θυμίζουν πλακέτα ηλεκτρικού κυκλώματος, μεταδίδουν ένα σαφές σήμα ότι το Audi e-tron είναι πλήρως ηλεκτρικό. Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Audi e-tron είναι οι προαιρετικοί εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες.

Εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες
Περισσότερα για τους εικονικούς καθρέφτες
Λεπτομέρειες

"Κάθε ραντεβού δεν είναι πολλά υποσχόμενο. Αλλά κάθε ταξίδι είναι."

Επιδόσεις, ευφυΐα και ευκολία

Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία συνδυάζονται: Ένα μεγάλο, κυρτό τόξο περιβάλλει το χυτό ταμπλό οργάνων με έντονες οριζόντιες γραμμές μέχρι τις πόρτες. Ενσωματώνει αρμονικά το κάλυμμα πάνω από το Audi virtual cockpit, του οποίου η κομψή οθόνη στέκεται οπτικά ελεύθερη στο χώρο, καθώς και τις οθόνες των προαιρετικών εικονικών εξωτερικών καθρεφτών. Το σύστημα πλοήγησης κάνει έξυπνες προτάσεις προορισμού με βάση προηγούμενες διαδρομές - έτσι, κάθε ραντεβού στέφεται με επιτυχία.

Cockpit
Περισσότερα σχετικά με τα συστήματα υποστήριξης οδηγού
Audi e-tron Manifesto
Audi e-tron