Εταιρεία > Home

Εταιρεία

  • 1400x438_ade_w2016_s5_07.jpg
1400x438_ade_w2016_s5_07.jpg

Kosmocar Α.Ε.

Audi

Η KOSMOCAR Α.Ε., με έτος ίδρυσης το 1970, είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα καθώς και των μοτοσικλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley, Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Lamborghini και Συνεργάτης Bugatti Automobiles S.A.S. για όλη την Ελλάδα.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η KOSMOCAR κατάφερε να χαράξει μία εντυπωσιακή πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών μαρκών που εκπροσωπεί. Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου που ήδη από το 1970 ανέπτυξε ένα πλήρες δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων τριών σημείων (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά).

Το 2020 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας και την έναρξη της συνεργασίας της με την VOLKSWAGEN AG., αρχικά με την αντιπροσώπευση της Volkswagen και στη συνέχεια της Audi, το 1977. Το 2006 η KOSMOCAR ανέλαβε την εκπροσώπηση της Bentley στην Ελλάδα ενώ το 2007 η συνεργασία επεκτάθηκε και στη Bugatti Automobiles S.A.S., με τη Lamborghini να ακολουθεί το 2008. Το 2012, λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας εταιρείας μοτοσικλετών Ducati από την AUDI AG, η KOSMOCAR προσθέτει και τη Ducati στο χαρτοφυλάκιο των μαρκών της, με τη Skoda να ακολουθεί τον Ιούνιο του 2016.

Στρατηγική πολιτική της KOSMOCAR αλλά και δέσμευση προς τους καταναλωτές είναι η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου της με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις προκειμένου η εταιρεία να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις και εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου, που συντελούνται τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας.

Σήμερα, η KOSMOCAR διαθέτει ξεχωριστά δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και Ducati, με κάλυψη σε όλη τη χώρα. Διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης τόσο κατά την πώληση όσο και σε βάθος χρόνου, μετά την πώληση.

Στη διάρκεια του πρώτου μισού αιώνα ζωής της εταιρείας, η KOSMOCAR θεμελίωσε την ανάπτυξή της με επίκεντρο πάντα τον πελάτη, εστιάζοντας και επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο εξελίσσει και εκπαιδεύει σε διαρκή βάση. Αξιοκρατία, υπευθυνότητα, συνέπεια, καινοτομία, σεβασμός στον πελάτη, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους, είναι μερικές μόνο από τις αξίες στις οποίες έχει βασιστεί η επιτυχία της εταιρείας.

Με τις ίδιες αρχές, τρεις σχεδόν γενιές ικανοποιημένων πελατών ως παρακαταθήκη και την εμπειρία 50 χρόνων, η KOSMOCAR φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, τις δεκαετίες που έρχονται, με τεχνολογίες όπως η ηλεκτροκίνηση, τα εναλλακτικά καύσιμα και η αυτόνομη οδήγηση να αναμένεται να αποτελέσουν τα επόμενα μεγάλα κεφάλαια στην ιστορία του αυτοκινήτου.

H KOSMOCAR απασχολεί σήμερα 209 εργαζόμενους.
Γραμμή Επικοινωνίας Audi 320x160_ADIV_P_10258.jpg

Για επικοινωνία με την Kosmocar, τόσο για υποστήριξη όσο και για ενημέρωση (Δευτέρα με Παρασκευή από 08.00-18.00):
Τηλ: 210 99 81 200