Νέο Audi A3 Sportback > A3 > Home
Side view Audi A3 Sportback

A3 Sportback

Το νέο Audi A3 Sportback

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος* : 5.1–3.5 l/100 km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 116–92 g/km

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, χρειάζεστε έναν σύντροφο που είναι πάντα έτοιμος για νέες προκλήσεις. Με προοδευτική σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες όπως το Audi connect¹.
Αυτή είναι η πρόοδος και μπορείτε να την αισθανθείτε.

Εξωτερικό

Το νέο Audi A3 Sportback σε μπλε Atoll μεταλλικό και στην προαιρετική έκδοση "edition one", με τους εκφραστικούς θόλους των τροχών, την ευρύτερη επιφάνεια και τη συνεχόμενη γραμμή των ώμων στην πλαϊνή όψη. Σε συνδυασμό με τη νέα, διευρυμένη Audi Singleframe μάσκα το Audi A3 Sportback εμφανίζεται πιο sport από ποτέ.

Audi drive select

Χάρη στο προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης και το προαιρετικό Audi drive select, το νέο Audi A3 Sportback είναι κατάλληλο για κάθε διαδρομή. Με το Audi drive select μπορείτε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά οδήγησης του Audi A3 Sportback στο προσωπικό σας προφίλ - comfortable, dynamic, auto ή περισσότερο customised.

Ψηφιακές λύσεις και ευκολία

Μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα όλες τις λειτουργίες της οθόνης MMI με το σύστημα αφής, ακόμα και όταν οδηγείτε. Λόγω του προαιρετικού εξοπλισμού όπως το Audi virtual cockpit plus και η οθόνη head-up, εμφανίζονται επιπλέον πληροφορίες στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού. Επιπλέον, προσφέρεται μια συναρπαστική εμπειρία ήχου από το προαιρετικό σύστημα Bang & Olufsen 3D Premium Sound.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_A3_2020_0084.jpg
1920x1080_A3_2020_0084.jpg
 • Ο χώρος αποσκευών στο νέο Audi A3 Sportback είναι 380 λίτρα και ο συνολικός όγκος φόρτωσης με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα φτάνει τα 1,200 λίτρα.

 • Αφήστε το νέο Audi A3 Sportback να σας μαγεύσει.

 • Ένα βασικό χαρακτηριστικό του νέου Audi A3 Sportback: η γραμμή των ώμων εκτείνεται σε όλο το αμάξωμα.

 • Το Audi A3 Sportback υπογραμμίζει τη δυναμική του σχεδίαση με τους προαιρετικούς τροχούς έως 19 ίντσες.

 • Η προαιρετική "edition one" έκδοση περιλαμβάνει επιπλέον sport στοιχεία: για παράδειγμα σκουρότερα Matrix LED προβολείς και τα δαχτυλίδια Audi στις μπροστινές πόρτες.

 • Κατ' απαίτηση διατείθεται η ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενη πόρτα του χώρου αποσκευών που μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με μία κίνηση του ποδιού.

 • Mοναδική ηχητική εμπειρία με το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System με τρισδιάστατο ήχο.

 • Από την μπαγκαζιέρα μέχρι τις ειδικές ζάντες - οι προαιρετικές επιλογές των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για το αυτοκίνητό σας.

 • Κάντε το Audi A3 Sportback σας μοναδικό με τα εξατομικευμένα χρώματα Audi exclusive. (Στην φωτογραφία φαίνεται το Misano Κόκκινο pearl).

Εσωτερικό με εξωστρέφεια

Στο εσωτερικό, η έγχρωμη οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών είναι ενσωματωμένη σε μια μαύρη γυαλιστερή επιφάνεια. Το προαιρετικό sport μπροστινό κάθισμα, το ταμπλό εστιασμένο στον οδηγό και η νέα κεντρική κονσόλα με λειτουργία μοχλού αλλαγής ταχυτήτων εξασφαλίζουν - σε S tronic οχήματα - τη συνολική sport αίσθηση στου εσωτερικού.

Κάντε τη νύχτα μέρα: Προβολείς Matrix LED

Στον βασικό εξοπλισμό οι προβολείς LED εξασφαλίζουν καλή ορατότητα. Οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED φωτίζουν το δρόμο με έντονο και ομοιόμορφο τρόπο και αποτελούν στοιχείο αναγνωρισιμότητας της μοναδικής υπογραφής φωτισμού Audi. Ο έντονος φωτισμός στα οχήματα που εισέρχονται ή στα οχήματα που βρίσκονται μπροστά μπορεί να μειωθεί σημαντικά.

Όλα αναβαθμίζονται: ακόμη και ο φωτισμός

Στο εσωτερικό, το προαιρετικό πολύχρωμο πακέτο φωτισμού περιγράμματος και ατμοσφαιρικού φωτισμού σας προσφέρουν 30 διαφορετικά χρώματα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό προφίλ.

 • 1920x1080-A3-edition-one_2020_0141.jpg
  Έκδοση edition one
 • 1920x1080_A3_2020_0087.jpg
  Συστήματα υποβοήθησης οδηγού
 • 1920x1080-bang-olufsen-A3_2020_0091.jpg
  Ηχοσύστημα Bang & Olufsen 3D Premium

Εξατομικευμένες λύσεις

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi μπορείτε να κάνετε την καθημερινή σας οδήγηση ακόμη πιο άνετη και ευχάριστη. Η μπαγκαζιέρα, για παράδειγμα προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και μπορείτε να επιλέξετε μέγεθος και χρώμα βάσει των προτιμήσεών σας.

Ζάντες αλουμινίου στο Audi A3 Sportback

Μια sport εμφάνιση προσφέρεται από τις ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 ακτίνων V-Acumen σε μαύρο χρώμα με αντίθεσεις σε γκρι Quartz και κόκκινο Signal, οι οποίες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο δυναμικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect.