Audi S3 Sport Sedan > A3 > Home
Audi S3 Sport Sedan

S3 Sport Sedan

Sport και κομψό
Το Audi S3 Sport Sedan.

Κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6.9-6.8 l/100 km
Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: 158-155 g/km

Συναρπαστικές επιδόσεις σε συνδυασμό με την διακριτική σχεδιαστική γραμμή – το Audi S3 Sport Sedan αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ενός δυνατού sport αυτοκινήτου με ένα κομψό δημιούργημα.

00:00 | 00:00
  • Οι δυναμικές γραμμές χαρίζουν στο Audi S3 Sport Sedan τον sport χαρακτήρα.

  • Με τις τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, το Audi S3 Sport Sedan δείχνει τη δύναμή του.

  • Το κεντρικό σχεδιαστικό στοιχείο στην μπροστινή όψη είναι η μεγάλη μάσκα ενιαίου πλαισίου.

  • Προσθέστε το κάτι παραπάνω στο δικό σας Audi S3 Sedan με προαιρετικά χρωματικά στοιχεία.

  • Στο Audi S3 Sport Sedan υπάρχει χώρος για έως πέντε άτομα

  • Βασικό σημείο στο cockpit: το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών που είναι επίπεδο στο κάτω μέρος.

  • Το προαιρετικό Audi virtual cockpit προβάλλει σημαντικές ενδείξεις στην οθόνη υψηλής ανάλυσης .

  • Μπορείτε να φορτίσετε το smartphone ασύρματα με τη χρήση του Audi phone box.

  • Ολοκληρωμένος ήχος όπως σε συναυλιακό χώρο: με το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen.

Δυναμική εμπειρία οδήγησης

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες στο Audi S3 Sport Sedan φροντίζουν να απολαύσετε μοναδικά δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, ασφάλεια και αποδοτικότητα. Στον βασικό εξοπλισμό το κιβώτιο 7 ταχυτήτων S tronic λειτουργεί αστραπιαία που δύσκολα θα αντιληφθείτε την αλλαγή ταχυτήτων. Η μόνιμη τετρακίνηση quattro και το δυναμικό σύστημα Audi drive select αποτελούν επίσης μέρος του βασικού εξοπλισμού στο Audi S3 Sport Sedan. Προσαρμόστε το αυτοκίνητο στις καθημερινές σας ανάγκες με τα διάφορα προγράμματα. Ο δίλιτρος κινητήρας TFSI αποδίδει 221 kW (300 hp) και εγγυάται σπορ συγκινήσεις (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 6,9-6,8 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO₂: 158-155 g/km).

Audi S3 Sedan

Μοναδική εμφάνιση

Πέρα από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες του βασικού εξοπλισμού, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το εσωτερικό του Audi S3 Sport Sedan επιλέγοντας προαιρετικούς εξοπλισμούς. Με το πακέτο Audi design selection express red, πολλά στοιχεία τονίζονται χρωματικά, όπως οι αεραγωγοί στον πίνακα οργάνων, τα πατάκια δαπέδου και σημεία στα sport καθίσματα.

Audi S3 Sedan

Τα πάντα στο οπτικό πεδίο

Το cockpit του Audi S3 Sport Sedan είναι το κέντρο ελέγχου σας, όπου λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες μέσω έξυπνων τεχνολογιών. Η κορυφαία έκδοση του συστήματος, το MMI Navigation plus με MMI touch, ελέγχεται μέσω του περιστροφικού κουμπιού του οποίου η επιφάνεια αφής στο πάνω μέρος αναγνωρίζει τον γραφικό σας χαρακτήρα. Με αυτό τον τρόπο έχετε την εποπτεία όλων των ενδείξεων στο προαιρετικό Audi virtual cockpit. Στο βασικό εξοπλισμό με το πολυλειτουργικό τιμόνι plus, μπορείτε να κάνετε εύκολα ρυθμίσεις.

Audi S3 Sedan
Περισσότερα για τις λειτουργίες & infotainment

Ξέρει να ξεχωρίζει

Εκτός από πολλά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες στον βασικό εξοπλισμό, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το εσωτερικό του Audi S3 Sportback με ειδικό εξοπλισμό. Με το πακέτο Audi design selection express red, πολλά στοιχεία λαμβάνουν πολύχρωμα στοιχεία, όπως οι αεραγωγοί στο ταμπλό, τα πατάκια και τμήματα των sport καθισμάτων.

Audi S3 Sedan
Audi S3 Sedan

Προτεραιότητα στην ασφάλεια

Μείνετε ήσυχοι με το Audi S3 Sportback και τα προαιρετικά έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και επικεντρωθείτε στην οδική κυκλοφορία. Τρία παραδείγματα: Η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας Audi side assist χρησιμοποιεί ένα προειδοποιητικό LED για να υποδείξει ότι αγνοείτε ένα όχημα στη νεκρή γωνία. Το σύστημα προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας, Audi active lane assist, σας διατηρεί μέσα στη λωρίδα σε ταχύτητες από 65 km/h (40 mph) και πάνω παρεμβαίνοντας στη διεύθυνση του αυτοκινήτου. Αναγνωρίζει ακόμη και τις κίτρινες διαγραμμίσεις σε έργα οδοποιίας. Χάρη στην υποβοήθηση στάθμευσης, όπου προβάλλεται ο περιβάλλον χώρος και με την κάμερα οπισθοπορείας, μπορείτε να παρκάρετε εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Νιώστε την sport οδήγηση

Στον βασικό εξοπλισμό η sport ανάρτηση κρατά το Audi S3 Sportback σταθερό στο δρόμο. Η ηλεκτρομηχανική προοδευτική υποβοήθηση τιμονιού, που αποτελεί και αυτή μέρος του βασικού εξοπλισμού, διασφαλίζει αυξημένη οδηγική άνεση. Ειδικά στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη και όταν κάνετε ελιγμούς, καταβάλετε μικρότερη δύναμη στο τιμόνι. Θα διαπιστώσετε πως το Audi S3 Sportback γίνεται ακόμα πιο ευέλικτο όταν κινείται σε κλειστές στροφές.

Fahrdynamik
1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/bluetooth.
2
Συμβατό με Apple iOS 10.0 και Android 6 και πάνω. Απαιτείται πρώτα εγγραφή στο http://www.audi.com/myaudi. Απαιτείται ενεργή σύνδεση WiFi μεταξύ του smartphone και του Audi MMI για online streaming μέσων.