Audi A4 Avant > A4 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
A4 Avant

A4 Avant

Sport σχεδίαση, υψηλή λειτουργικότητα.
Το Audi A4 Avant.

Κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,9-5,0 l/100 km.
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 157-128 g/km

Το Audi A4 Avant υποδηλώνει: ευελιξία, sport χαρακτήρα, ποιότητα και ψηφιοποίηση. Εξωτερικά, το νέο στυλ σχεδίασης διαφοροποιείται σαφώς από τον προκάτοχό του. Στο υψηλής ποιότητας εσωτερικό, μπορείτε να συνεχίσετε την ψηφιακή καθημερινή σας ζωή χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες. Η μεγάλη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών προσφέρει ευέλικτες επιλογές όταν πρόκειται να μεταφέρετε αποσκευές ή άλλα αντικείμενα.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_A_191009.jpg
1920x1080_AA4_A_191009.jpg
  • Το Audi A4 Avant εντυπωσιάζει με τη συνολική sport εμφάνιση του.

  • Η "edition one" (φωτογραφία) του Audi A4 Avant περιλαμβάνει τροχούς αλουμινίου 19 ιντσών.

  • Η πλατιά και επίπεδη γρίλια singleframe μάσκα πλαισιώνεται από τους ξεχωριστούς προβολείς και τους πλευρικούς αεραγωγούς.

  • Στο πίσω μέρος κυριαρχεί η οριζόντια φιλοσοφία σχεδιασμού.

  • Τα δαχτυλίδια Audi κοντά στο φτερό είναι μια ένδειξη της Audi A4 Avant "edition one" (φωτογραφία).

  • Στο Audi A4 Avant μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

  • Στο εσωτερικό της "edition one" (φωτογραφία) μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της επιλογής σχεδιασμού και του πακέτου εσωτερικού S line.

  • Ο συνολικός όγκος χώρου φόρτωσης του Audi A4 Avant είναι μέχρι 1.495 λίτρα όταν η πλάτη του καθίσματος διπλωθεί.

  • Συνεχίστε την ψηφιακή καθημερινότητά σας στο Audi A4 Avant, χάρη στις τεχνολογίες MMI navigation plus και MMI touch.

Ευέλικτο και λειτουργικό

Tο Audi A4 Avant σας προσφέρει έναν sport χαρακτήρα και μια εκλεπτυσμένη έννοια του χώρου. Οι πρακτικές τεχνικές φόρτωσης και εκφόρτωσης υπογραμμίζουν την καταλληλότητά του για καθημερινή χρήση. Η χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης είναι 495 λίτρα και με τις πλάτες καθισμάτων διπλωμένες (αναλογία 40:20:40), εκτείνεται στα 1.495 λίτρα. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει, για παράδειγμα, το ηλεκτρικό κάλυμμα χώρου αποσκευών και την τηλεχειριζόμενη απασφάλιση της πλάτης. Το προαιρετικό σετ προσάρτησης προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες: δύο τηλεσκοπικές ράβδοι είναι τοποθετημένες στο σύστημα οδηγών και μπορούν να ασφαλίσουν επιπλέον τις αποσκευές σας. Εάν δεν έχετε ελεύθερα χέρια κατά τη φόρτωση, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το πίσω καπό με το πόδι με το προαιρετικό ελεγχόμενο αισθητήρα ξεκλειδώματος του χώρου αποσκευών. Με το προαιρετικό κλειδί άνεσης, μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε ολόκληρο το όχημα χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες στις χειρολαβές των θυρών. Το κλειδί αυτό θα πρέπει μόνο να το έχετε μαζί σας.

Audi A4 Avant

Τεχνολογίες πρότυπα

Χάρη σε μια έξυπνη ιδέα λειτουργίας μέσω λειτουργίας αφής και της διάδρασης φυσικής γλώσσας, το Audi A4 Avant σας προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση. Αποφασίστε για ψυχαγωγία μέσω προαιρετικών τεχνολογιών, όπως μέσω του ψηφιακού πίνακα οργάνων Audi virtual cockpit plus. Η οθόνη 12,3 ιντσών εμφανίζει μπροστά σας με σαφήνεια σημαντικές λειτουργίες σε πλήρη ανάλυση HD, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας και των αριθμών στροφών κινητήρα. Προαιρετικές λειτουργίες όπως το Audi connect key¹ και το Audi phone box¹ ενσωματώνουν το smartphone σας στο όχημα.

Audi A4 Avant
Περισσότερα για τις λειτουργίες και το infotainment

Ισχυροί κινητήρες

To Audi A4 Avant διατείθεται σε διάφορες επιλογές κινητήρων. Μπορείτε να έχετε τον βενζινοκίνητο 2.0 TFSI με 150 hp (110 kW), 190 hp (140 kW) ή 245 hp (180 kW). Η τελευταία παραλλαγή διαθέτει την τεχνολογία ultra που ενεργοποιεί την τετρακίνηση quattro σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, όταν το απαιτεί η οδήγηση, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη πρόσφυση και δυναμική οδήγησης. Ο πετρελαιοκίνητος κινητήρας 2.0 TDI αποδίδει 190 hp (140 kW), ενώ ο μεγαλύτερος 3.0 TDI 231hp (170 kW). Ορισμένες από αυτές τις παραλλαγές κινητήρα διαθέτουν ένα σύστημα 12 volt mild hybrid με μία μονάδα μίζας-γεννήτριας με κίνηση ιμάντα και μία μπαταρία Li-ion (ιόντων λιθίου). Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει για παράδειγμα μία απενεργοποίηση του κινητήρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης - την ονομαζόμενη sailing mode, μειώνοντας την κατανάλωση.

¹ Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 6,9-5,0 l/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 157–128 g/km.

A4 Avant

Υποβοήθηση στο παρασκήνιο

Επωφεληθείτε από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού⁵ όταν οδηγείτε το Audi A4 Avant. Επιλέξτε ανάμεσα στα προαιρετικά προδιαμορφωμένα πακέτα με διαφορετικές εμφάσεις, όπως το πακέτο Tour assistance. Συνδυάζει συστήματα για ταξίδια σε επαρχιακούς δρόμους και μακρινών αποστάσεων, όπως για παράδειγμα το σύστημα υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης. Αυτό σας υποστηρίζει στην περιοχή ελέγχου έως και 65 km/h στις επεμβάσεις τιμονιού και έτσι εξασφαλίζει την πιο άνετη και φυσική εμπειρία οδήγησης. Το σύστημα αναγνωρίζει τις λωρίδες κυκλοφορίας, τα περιφερειακά κτίρια, οχήματα σε δευτερεύουσες λωρίδες κυκλοφορίας καθώς και διάφορα προπορευόμενα οχήματα. Το σύστημα υποβοήθησης κλειστής στροφής, επίσης μέρος του πακέτου tour assistance, αναγνωρίζει τα οχήματα που έρχονται από τα αριστερά και μπορεί να αντισταθμίσει κρίσιμες καταστάσεις πέδησης.

Audi A4 Avant
Audi A4 Avant

Λειτουργικός και εντυπωσιακός φωτισμός

Ένα άλλο οπτικό χαρακτηριστικό του Audi A4 Avant είναι ο προοδευτικός σχεδιασμός φωτισμού. Στον βασικό εξοπλισμό οι προβολείς LED με τη χαρακτηριστική εικόνα παρέχουν αναμφισβήτητη αξία αναγνώρισης. Η τεχνολογία LED εξασφαλίζει ποιοτικό φωτισμό ημέρας αμέσως μετά την ενεργοποίηση τους. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με δυναμικό φωτισμό και δυναμικά φώτα φλας. Η τεχνολογία Matrix LED συνδυάζει ένα σύστημα κάμερας με πηγές φωτός LED οπτικής ακριβείας. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα να απομονώνει επιλεκτικά τα προπορευόμενα οχήματα, διατηρώντας έντονα φωτισμένες άλλες περιοχές του δρόμου. Όταν ξεκλειδώνετε ή κλειδώνετε το όχημα, οι προβολείς δίνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση φωτισμού. Στο πίσω μέρος, τα φώτα LED έχουν προαιρετικά αυτήν την εντυπωσιακή εμφάνιση φωτισμού και τα δυναμικά φώτα φλας.

Αποκλειστική εμφάνιση

Για τα εξωτερικά χρώματα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από δώδεκα αποχρώσεις: από το κλασικό λευκό Ibis έως το εντυπωσιακό κόκκινο Tango. Επιπλέον, σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές όπως για παράδειγμα την απόχρωση Java green.

Audi A4 Avant
1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/bluetooth.
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/bluetooth.
3
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
4
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.audi.com/myaudi. Για on-line media streaming χρειάζεται ενεργή σύνδεση WLAN μεταξύ smartphone και Audi MMI.
5
Προσέξτε ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό κατά την οδήγηση μόνο εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και απαιτούμενη προσοχή για την πραγματοποίηση της οδήγησης ανήκουν πάντα στον οδηγό.