Audi A4 Sedan > A4 > Home
A4 Sedan

A4 Sedan

Νιώστε την εξέλιξη.
Το Audi A4 Sedan.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 6.8-4.9 l/100km
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος:*: 155-125 g/km, Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 155-125 g/km

Χάρη στη νέα σχεδίαση και το εντελώς καινούργιο αμάξωμα, ο sport χαρακτήρας του Audi A4 Sedan τονίζεται περισσότερο από ποτέ: Δυναμικό και ισχυρό, ενώ ταυτόχρονα άκρως ελκυστικό. Το υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας εσωτερικό, οι καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες, το infotainment και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, και οι ισχυροί κινητήρες συμπληρώνουν το πακέτο δυνατοτήτων του μοντέλου.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_L_191001.jpg
1920x1080_AA4_L_191001.jpg
  • Στο μπροστινό μέρος, η δυναμική single-frame μάσκα και οι φαρδιές είσοδοι αέρα τονίζουν το δυναμισμό του μοντέλου.

  • Με σχεδόν εντελώς καινούριο αμάξωμα, το Audi A4 Sedan έγινε πιο sport από ποτέ.

  • Χαρακτηριστικά της πλαϊνής σχεδίασης είναι τα διευρυμένα πλαϊνά, τα έντονα μαρσπιέ και οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου.

  • Ο διαχύτης με τις ενσωματωμένες τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης τονίζουν τον sport χαρακτήρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου. (κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 6.8-4.9 l/100 km, εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 155-125 g/km)

  • Στο Audi A4 Sedan, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

  • Οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED περιλαμβάνουν μία δυναμική σχεδίαση φωτισμού και δυναμικά φώτα φλας.

  • Το εσωτερικό του Audi A4 Sedan προσφέρει άνεση με τους μεγάλους χώρους του και προαιρετικά στοιχεία, όπως το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού.

  • Με το Audi A4 Sedan θα μπορείτε να βρίσκεστε συνδεδεμένοι κάθε στιγμή της ημέρας, χάρη σε ψηφιακές τεχνολογίες όπως το MMI navigation plus με MMI touch.

Πολυτελές και υψηλής ποιότητας εσωτερικό

Στο εσωτερικό του Audi A4 Sedan, θα βιώσετε την άνεση και μια διάταξη στοιχείων σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί τη φωτεινότητα και τον χώρο στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, η συνεχής γραμμή των αεραγωγών τονίζει το πλάτος του οχήματος, ενώ μια λωρίδα χρωμίου πάνω από αυτή δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα προσφέρει πρακτικό χώρο αποθήκευσης. Ο βασικός εσωτερικός φωτισμός περιλαμβάνει φώτα ανάγνωσης τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπροστά για καλύτερη οπτική. Με ένα από τα προαιρετικά πακέτα ατμοσφαιρικού φωτισμού, δημιουργείτε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Audi A4 Sedan είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας, καθώς μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά πακέτα σχεδίασης για το εσωτερικό και το εξωτερικό του οχήματος.

Audi A4 Sedan

Προηγμένες τεχνολογίες

Χάρη στο διαισθητικό χειρισμό μέσω της λειτουργίας αφής και της φωνητικής εντολής, το Audi A4 Sedan σας προσφέρει περισσότερη ευκολία στη χρήση. Επιλέξτε επιπλέον τεχνολογίες, όπως το προαιρετικό Audi virtual cockpit plus. Η υψηλής ανάλυσης οθόνη 12,3 ιντσών προβάλλει πρόσθετες σημαντικές πληροφορίες στο μπροστινό παρμπρίζ, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας και των στροφών ανά λεπτό. Προαιρετικές λειτουργίες όπως το Audi connect key¹ και το Audi phone box² συνδέουν το smartphone σας με το αυτοκίνητο.

Audi A4 Saloon
Περισσότερα για τον χειρισμό και το infotainment

Ισχυροί κινητήρες

Με το Audi A4 Sedan έχετε διάφορες επιλογές κινητήρα¹. Μπορείτε να επιλέξετε τον 2.0 TFSI κινητήρα βενζίνης με τα 150 hp (110 kW), τα 190 hp (140 kW) ή τα 245 hp (180 kW). Η τελευταία έκδοση διαθέτει την τεχνολογία ultra, η οποία ενεργοποιεί την τετρακίνηση quattro σε λίγα μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου, όταν το απαιτούν οι οδηγικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας έτσι βέλτιστη πρόσφυση και δυναμική οδήγησης. Ο 2.0 TDI κινητήρας πετρελαίου παράγει 190 hp (140 kW) και ο μεγαλύτερος 3.0 TDI 231 hp (170 kW). Ορισμένοι από αυτούς τους κινητήρες διαθέτουν ένα mild hybrid σύστημα 12 volt με γεννήτρια εκκίνησης και μπαταρία ιόντων λιθίου. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει, για παράδειγμα, την απενεργοποίηση του κινητήρα κατά την οδήγηση - τη λεγόμενη λειτουργία sailing mode, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση.

¹ Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 6.8-4.9 l/100 km, Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 155-125 g/km.

Audi A4 Saloon

Σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Επωφεληθείτε από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού⁵ όταν οδηγείτε το Audi A4 Sedan σας. Επιλέξτε ανάμεσα από προαιρετικά πακέτα, όπως το πακέτο υποβοήθησης City. Συνδυάζει συστήματα για την οδήγηση και την κίνηση στην πόλη, περιλαμβάνοντας οπτική & ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω (Audi parking aid plus) και κάμερα οπισθοπορείας. H προειδοποίηση εξόδου (exit warning), επίσης μέρος του πακέτου, μπορεί να αναγνωρίσει οχήματα ή πεζούς που πλησιάζουν από πίσω και να σας προειδοποιήσει κατά το άνοιγμα της πόρτας με ένα σήμα LED. Το Audi A4 Sedan είναι εξοπλισμένο στο βασικό του εξοπλισμό με το σύστημα Audi pre sense city, το οποίο σας προειδοποιεί οπτικά και ακουστικά για μια επικείμενη σύγκρουση σε ταχύτητες έως και 85 χλμ./ώρα, με την πιθανότητα δόνησης στο πεντάλ φρένου.

Λειτουργικός και εντυπωσιακός φωτισμός

Άλλο ένα σημείο υπεροχής στην εμφάνιση του Audi A4 Sedan είναι η καινοτόμος φωτιστική σχεδίαση. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι προβολείς LED εξασφαλίζοντας σας έντονο και λαμπερό φως κατευθείαν με την ενεργοποίησή τους. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με τα δυναμικά φώτα και δυναμικά φώτα φλας. Η τεχνολογία Matrix LED συνδυάζει ένα σύστημα κάμερας με πηγές φωτός LED και ακριβείς οπτικές ίνες. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα φωτισμού επιτρέπει να φωτίζονται επιλεκτικά λιγότερο οι περιοχές με τα διερχόμενα αυτοκίνητα και περισσότερο οι γύρω περιοχές. Όταν κλειδώνετε ή ξεκλειδώνετε το όχημα σας, η δυναμική κίνηση των φώτων θα σας εντυπωσιάσει . Ακόμη και στο πίσω μέρος, τα προαιρετικά φώτα LED μπορούν να σας προσφέρουν δυναμική κίνηση στα φώτα και στα φώτα φλας.

Audi A4 Saloon
1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των κινητών τηλεφώνων, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/bluetooth.
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
3
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
4
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή σας στο www.audi.com/myaudi. Για το on-line media streaming, είναι απαραίτητη η ενεργή σύνδεση WLAN μεταξύ smartphone και Audi MMI.
5
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.