Audi A4 Sedan > A4 > Home
Audi A4 Sedan

A4 Sedan

Νιώστε την εξέλιξη.
Το Audi A4 Sedan.

Χάρη στη νέα σχεδίαση και το εντελώς καινούργιο αμάξωμα, ο sport χαρακτήρας του Audi A4 Sedan τονίζεται περισσότερο από ποτέ: Δυναμικό και ισχυρό, ενώ ταυτόχρονα άκρως ελκυστικό. Το υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας εσωτερικό, οι καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες, το infotainment και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, και οι ισχυροί κινητήρες συμπληρώνουν το πακέτο δυνατοτήτων του μοντέλου.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_L_191002.jpg
1920x1080_AA4_L_191002.jpg
  • Στο μπροστινό μέρος, η δυναμική Singleframe μάσκα και οι φαρδιές είσοδοι αέρα τονίζουν το δυναμισμό του μοντέλου.

  • Αφήστε το Audi A4 Sedan να σας εντυπωσιάσει.

  • Με σχεδόν εντελώς καινούριο αμάξωμα, το Audi A4 Sedan έγινε πιο sport από ποτέ.

  • Χαρακτηριστικά της πλαϊνής σχεδίασης είναι τα διευρυμένα πλαϊνά, τα έντονα μαρσπιέ και οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου.

  • Ο διαχύτης με τις ενσωματωμένες τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης τονίζουν τον sport χαρακτήρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα TFSI και TDI κινητήρων (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 6.7–3.7 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 153–98 g/km).

  • Στο Audi A4 Sedan, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

  • Το Audi A4 Sedan είναι εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων dynamic στο βασικό εξοπλισμό.

  • Το εσωτερικό του Audi A4 Sedan προσφέρει άνεση με τους μεγάλους χώρους του και προαιρετικά στοιχεία, όπως το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Sport από κάθε οπτική

Το Audi A4 Sedan είναι ένα μοντέλο με sport χαρακτήρα, συναισθήματα και κύρος. Εστιάζοντας στα δυναμικά στοιχεία quattro και τις αρμονικές αναλογίες, αυτά τα χαρακτηριστικά γίνονται ορατά παντού. Στο πίσω μέρος, μια συνεχής λωρίδα χρωμίου συνδέει τα φώτα LED μεταξύ τους, τονίζοντας την οριζόντια σχεδίαση. Ο διαχύτης με τις ενσωματωμένες τραπεζοειδείς απολήξεις τονίζει τον sport χαρακτήρα. Στο πλάι, η sport γραμμή του Audi A4 Sedan συνεχίζει με τα διευρυμένα πλαϊνά και τα χαρακτηριστικά μαρσπιέ, ενώ μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε ζάντες από 16 έως 19 ίντσες. Στο μπροστινό μέρος, η ενιαία Singleframe μάσκα, ο προφυλακτήρας και οι τονισμένες πλατιές είσοδοι αέρα τονίζουν τη δυναμική του μοντέλου.

Πολυτελές και υψηλής ποιότητας εσωτερικό

Στο εσωτερικό του Audi A4 Sedan, θα βιώσετε την άνεση και μια διάταξη στοιχείων σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί τη φωτεινότητα και τον χώρο στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, η συνεχής γραμμή των αεραγωγών τονίζει το πλάτος του οχήματος, ενώ μια λωρίδα χρωμίου πάνω από αυτή δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα προσφέρει πρακτικό χώρο αποθήκευσης. Ο βασικός εσωτερικός φωτισμός περιλαμβάνει φώτα ανάγνωσης τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπροστά για καλύτερη οπτική. Με ένα από τα προαιρετικά πακέτα ατμοσφαιρικού φωτισμού, δημιουργείτε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Audi A4 Sedan είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας, καθώς μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά πακέτα σχεδίασης για το εσωτερικό και το εξωτερικό του οχήματος.


Προηγμένες τεχνολογίες

Με το προαιρετικό σύστημα MMI navigation plus με MMI touch, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά υπηρεσιών Audi connect³. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες στους τομείς της ψυχαγωγίας, της πλοήγησης, της ασφάλειας και του service. Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη ροή της κυκλοφορίας, ανακαλύψτε κοντινά σημεία ενδιαφέροντος ή μάθετε ποιες είναι οι τρέχουσες τιμές καυσίμων. Το εργαλείο πλοήγησης από το Google Earth™⁴ παρέχει πληροφορίες εδάφους, ονόματα οδών και επιχειρηματικές καταχωρήσεις. Το σύστημα είναι πολύ εύκολο στη χρήση χάρη στο σύστημα φωνητικού ελέγχου και στην κεντρική οθόνη 10,1 ιντσών.

Χρώματα και ζάντες

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi A4 Sedan των ονείρων σας.
Z8Z8_44S_Pyramid_AU49x_A4_Limo_007_01.jpg
Γκρι Terra μεταλλικό Γκρι Terra μεταλλικό
Μπλε Navarra μεταλλικό Μπλε Navarra μεταλλικό
Λευκό Glacier μεταλλικό Λευκό Glacier μεταλλικό
Μαύρο γυαλιστερό Μαύρο γυαλιστερό
Ασημί Floret μεταλλικό Ασημί Floret μεταλλικό
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων torso Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων torso
Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 10 ακτίνων dynamic Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 10 ακτίνων dynamic
Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 10 ακτίνων turbine Ζάντες αλουμινίου 19" σε σχέδιο 10 ακτίνων turbine
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων V Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων V
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων rotor Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων rotor
Headlights Audi A4 Sedan

Λειτουργικός και εντυπωσιακός φωτισμός

Άλλο ένα σημείο υπεροχής στην εμφάνιση του Audi A4 Sedan είναι η καινοτόμος φωτιστική σχεδίαση. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι προβολείς LED εξασφαλίζοντας σας έντονο και λαμπερό φως κατευθείαν με την ενεργοποίησή τους. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με τα δυναμικά φώτα και δυναμικά φώτα φλας. Η τεχνολογία Matrix LED συνδυάζει ένα σύστημα κάμερας με πηγές φωτός LED και ακριβείς οπτικές ίνες. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα φωτισμού επιτρέπει να φωτίζονται επιλεκτικά λιγότερο οι περιοχές με τα διερχόμενα αυτοκίνητα και περισσότερο οι γύρω περιοχές. Όταν κλειδώνετε ή ξεκλειδώνετε το όχημα σας, η δυναμική κίνηση των φώτων θα σας εντυπωσιάσει . Ακόμη και στο πίσω μέρος, τα προαιρετικά φώτα LED μπορούν να σας προσφέρουν δυναμική κίνηση στα φώτα και στα φώτα φλας.

Ισχυροί κινητήρες

Μία μεγάλη γκάμα TFSI και TDI κινητήρων με ισχύ από 100 kW (136 hp) έως 180 kW (245 hp, Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 6.7–3.7 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 153–98 g/km) είναι διαθέσιμη στο Audi A4 Sedan. Ορισμένοι από τους κινητήρες διαθέτουν ένα mild hybrid σύστημα 12 volt με γεννήτρια εκκίνησης και μπαταρία ιόντων λιθίου. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει, για παράδειγμα, την απενεργοποίηση του κινητήρα κατά την οδήγηση - τη λεγόμενη λειτουργία sailing mode, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση.

Rear view Audi A4 Sedan

Σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Επωφεληθείτε από τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού² όταν οδηγείτε το Audi A4 Sedan σας. Επιλέξτε ανάμεσα από προαιρετικά πακέτα, όπως το πακέτο υποβοήθησης City. Συνδυάζει συστήματα για την οδήγηση και την κίνηση στην πόλη, περιλαμβάνοντας οπτική & ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω (Audi parking aid plus²) και κάμερα οπισθοπορείας². H προειδοποίηση εξόδου (exit warning²), επίσης μέρος του πακέτου, μπορεί να αναγνωρίσει οχήματα ή πεζούς που πλησιάζουν από πίσω και να σας προειδοποιήσει κατά το άνοιγμα της πόρτας με ένα σήμα LED. Το Audi A4 Sedan είναι εξοπλισμένο στο βασικό του εξοπλισμό με το σύστημα Audi pre sense city, το οποίο σας προειδοποιεί οπτικά και ακουστικά για μια επικείμενη σύγκρουση σε ταχύτητες έως και 85 χλμ./ώρα, με την πιθανότητα δόνησης στο πεντάλ φρένου.

Projected Audi rings from the LED door lights of the Audi A4 Sedan
 

Η σωστή λύση για εσάς

Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁵ σας προσφέρουν άπειρες δυνατότητες για να δώσετε την προσωπική πινελιά στο Audi A4 Sedan σας. Επωφεληθείτε από τις εξατομικευμένες λύσεις με εντυπωσιακή σχεδίαση και υψηλό επίπεδο χρηστικότητας.

Audi exclusive

Κάντε το Audi A4 Sedan σας εμπνευσμένα μοναδικό - με τη σειρά Audi exclusive⁶, η οποία σας προσφέρει επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού, διάφορες αποχρώσεις δερμάτινων επενδύσεων και εξατομικευμένα εξωτερικά χρώματα σε μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων. Ακριβώς όπως το θέλετε.

Audi exclusive paintings
 
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
4
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
5
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG με επιπλέον χρέωση. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως τέτοια, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση του αυτοκινήτου.
6
Η σειρά Audi exclusive είναι μια επιλογή από την Audi Sport GmbH. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό.