Audi RS 4 Avant > A4 > Home
  • stage_exterior_front.jpg

RS 4 Avant

Υψηλή λειτουργικότητα.
Audi RS 4 Avant.

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 9,2 l/100 km
Εκπομπές CO2 μεικτός κύκλος*: 211–210 g/km

Οι υψηλές επιδόσεις ενός σπορ οχήματος και η πρακτικότητα ενός οικογενειακού είναι δυο έννοιες αντίθετες; Με το Audi RS 4 Avant ισχύει το αντίθετο. Η ξεκάθαρη και ασυμβίβαστη σχεδίαση δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο. Για αυτό τον λόγο, το Audi RS 4 Avant είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για «ανήσυχους» γονείς.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-ARS4_191008.jpg
1920x1080-ARS4_191008.jpg
  • Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή φωτίζει το εσωτερικό του Audi RS 4 Avant¹. Ταυτόχρονα, το φιμέ ένθετο κρύσταλλο προστατεύει από τον υπερβολικό ήλιο.

  • Η συναρπαστική σχεδίαση του Audi RS 4 Avant¹ μαγνητίζει τα βλέμματα ως ένα αυτοκίνητο για οικογένειες που επιζητούν δόσεις αδρεναλίνης.

  • Ο κινητήρας V6 TFSI 2,9 λίτρων (Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 9,2 l/100 km. Εκπομπές CO2 μεικτός κύκλος*: 211–210 g/km) αποδίδει 450 hp (331 kW) και μέγιστη ροπή 600 Nm.

  • Κανείς δεν ρωτά στο Audi RS 4 Avant, «Θέλουμε πολύ ακόμη για να φτάσουμε;» Το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε 4,1 δευτερόλεπτα (Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 9,2 l/100 km. Εκπομπές CO2 μεικτός κύκλος*: 211-210 g/km).

  • Στο τυπικό για τα μοντέλα RS μπροστινό μέρος του Audi RS 4 Avant¹, εντυπωσιάζει η μοναδική σχεδίαση των προαιρετικά διαθέσιμων προβολέων Matrix LED σε μαύρο πλαίσιο.

  • Το Audi RS 4 Avant αποτελεί τη σωστή επιλογή για όσους επιζητούν την οδηγική απόλαυση. Οι κορυφαίες επιδόσεις και η σχεδίασή του τον καθιστούν ιδανικό σύντροφο στον δρόμο.

  • Οι φαρδύτεροι θόλοι τροχών και τα νέα σχέδια των ζαντών υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα του Audi RS 4 Avant¹.

  • Το Audi RS 4 Avant1 προσφέρει άφθονους χώρους για κάθε σας οικογενειακή περιπέτεια, χάρη στα 495 λίτρα χώρου αποθήκευσης στον χώρο αποσκευών.

  • Εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση. Αυτές είναι εγγυημένες στο Audi RS 4 Avant¹ χάρη στα σπορ καθίσματα RS του βασικού εξοπλισμού, το μπροστινό σε δέρμα fine Nappa, σε μαύρο χρώμα με σχέδιο κυψέλης σε κόκκινο crescendo.

Υψηλές επιδόσεις

Ισχύς

450

hp

(331 kW¹)

Επιτάχυνση

4.1

δευτ.¹

0 έως 100 km/h

Ροπή

600

Nm¹

Μέγιστη

1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 9,2 l/100 km. Εκπομπές CO2 μεικτός κύκλος*: 211–210 g/km

Δυναμική οδήγηση

Με τον κινητήρα V6 TFSI 2,9 λίτρων (Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 9,2 l/100 km. Εκπομπές CO2 μεικτός κύκλος*: 211–210 g/km) στο Audi RS 4 Avant, 450 hp (331 kW) και μέγιστη ροπή 600 Nm, όλη η οικογένεια μπορεί να απολαμβάνει την οδηγική ευχαρίστηση. Το όχημα επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε 4,1 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 250 km/h. Mε το προαιρετικό πακέτο RS dynamic, η τελική ταχύτητα αυξάνεται στα 280 km/h. Η μόνιμη τετρακίνηση quattro με σπορ διαφορικό διασφαλίζει πρόσφυση και ευελιξία χειρισμού ασύγκριτου επιπέδου.

Frontansicht Audi RS 4 Avant

Δυναμική εμπειρία οδήγησης

Με το προαιρετικό πακέτο RS dynamic στο Audi RS 4 Avant¹, μπορείτε να νιώσετε τους νόμους της φυσικής στο σώμα σας. Το πακέτο περιλαμβάνει το δυναμικό σύστημα διεύθυνσης, την τετρακίνηση quattro με σπορ διαφορικό και τη σπορ ανάρτηση RS sport plus με Dynamic Ride Control (DRC). Στο βασικό εξοπλισμό διατείθεται το Audi drive select που μεταδίδει με ολοκληρωμένο και συναρπαστικό τρόπο την οδηγική εμπειρία, πριν επέμβει ο ηλεκτρονικός κόφτης του κινητήρα στα 280 km/h. Χάρη στο βασικό σύστημα φρένων RS με προαιρετικές δαγκάνες φρένων σε κόκκινο χρώμα ή τα προαιρετικά διαθέσιμα κεραμικά φρένα RS με δαγκάνες φρένων σε γκρι, κόκκινο ή μπλε χρώμα.

Audi RS 4 Avant

Προηγμένο εσωτερικό με πλήθος επιλογών εξατομίκευσης

Το Audi RS 4 Avant¹ δεν θα σας κερδίσει μόνο με τον σπορ χαρακτήρα του, αλλά και με το εσωτερικό του. Χάρη στο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών RS σε δέρμα με επίπεδη βάση που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, τους διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων σε αλουμίνιο και τα σπορ καθίσματα RS, μπροστά σε μαύρο δέρμα fine Nappa με σχέδιο κυψέλης σε κόκκινο crescendo. Για όσους επιθυμούν να προσθέσουν περαιτέρω πινελιές, υπάρχει το προαιρετικό πακέτο σχεδίασης RS σε κόκκινο χρώμα, ενώ το προαιρετικό πακέτο φωτισμού περιγράμματος με δυνατότητα επιλογής χρωμάτων και το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού υπογραμμίζουν την αρμονία της συνολικής εικόνας.

Audi RS 4 Avant
Περισσότερα για το σύστημα MMI

Πανίσχυρο όπως ένα σπορ αυτοκίνητο, πρακτικό όπως ένα Avant

Η πρώτη εντύπωση, όταν κοιτά κανείς το Audi RS 4 Avant¹ στο μπροστινό μέρος, παραπέμπει στην οδηγική απόλαυση και όχι στην οικογενειακή άνεση. Όταν το κοιτάξετε πιο καλά. Κάτω από το μυώδες σώμα της έκδοσης Avant, το Audi RS 4 Avant¹ προσφέρει πλούσιους χώρους για την καθημερινή οικογενειακή ζωή. Πρακτικά στοιχεία όπως το σύστημα πίσω καθισμάτων του βασικού εξοπλισμού που μπορούν να αναδιπλώνονται σε αναλογία 40:20:40, παρέχουν άφθονους αποθηκευτικούς χώρους. Για να διευκολύνεται η φόρτωση, το καπό χώρου αποσκευών σε συνδυασμό με το προαιρετικό κλειδί άνεσης και το σύστημα ελέγχου με αισθητήρα, μπορεί να ανοίγει άνετα με μια κίνηση του ποδιού. Ένα προαιρετικό πακέτο αποθηκευτικών χώρων και χώρου αποσκευών διασφαλίζει ότι όλα θα έχουν τακτοποιηθεί σωστά στο πορτμπαγκάζ, κάτι που κάνει και το προαιρετικο σύστημα ραγών με κιτ ασφάλισης φορτίου.

Audi RS 4 Avant
1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 9,2 l/100 km. Εκπομπές CO2 μεικτός κύκλος*: 211–210 g/km
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect.