Audi RS 4 Avant > A4 > Home
Audi RS 4 Avant

RS 4 Avant

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 228–219 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 10,1–9,7 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Audi RS 4 Avant

Συναρπαστική εμπειρία

Το Audi RS 4 Avant² συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις ενός σπορ οχήματος με τη λειτουργικότητα ενός οικογενειακού. Κύριο χαρακτηριστικό του, οι επιδόσεις.

Το RS 4 Avant² σε αριθμούς

Ισχύς

331

kW

(450 hp)

Επιτάχυνση

4.1

δευτ.

0 σε 100 km/h

Ροπή

600

Nm

Μέγιστη

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 10,1-9,7. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 228-219.

Ιδανικό αυτοκίνητο για προοδευτικές οικογένειες

Το Audi RS 4 Avant² αποτελεί τη σωστή επιλογή για όσους επιζητούν την οδηγική απόλαυση. Οι κορυφαίες επιδόσεις και η σχεδίασή του το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για τον δρόμο.

Μυώδης εξωτερική σχεδίαση

Το χαρακτηριστικό για τη σειρά RS μπροστινό μέρος με τη μάσκα Singleframe με κυψελοειδές σχέδιο, καθώς και ο χαρακτηριστικός RS προφυλακτήρας με προσαρτήματα, συνθέτουν τη μυώδη εμφάνιση του Audi RS 4 Avant². Στο πίσω μέρος, ο χαρακτηριστικός για τη σειρά RS πίσω προφυλακτήρας και ο εντυπωσιακός πίσω διαχύτης υπογραμμίζουν τη σπορ εμφάνιση. Η σχεδίαση των ζαντών και οι φαρδύτεροι θόλοι τροχών προσθέτουν εντυπωσιακές πινελιές. Το ίδιο κάνουν και τα προαιρετικά πακέτα σχεδίασης RS για το εσωτερικό σε γκρι ή κόκκινο χρώμα.

RS 4 Avant

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 10,1-9,7. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 228-219.

Πρωτοποριακό εσωτερικό με πλήθος επιλογών εξατομίκευσης

Στο εσωτερικό, το προαιρετικό Sport contour δερμάτινο πολυλειτουργικό plus τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων, με επίπεδη βάση, σε συνδυασμό με τα σπορ καθίσματα plus εμπρός σε δέρμα fine Nappa, σε μαύρο χρώμα με κυψελοειδές μοτίβο σε κόκκινο Crescendo επιβεβαιώνουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

Πανίσχυρο όπως ένα σπορ αυτοκίνητο, πρακτικό όπως ένα Avant

Το Audi RS 4 Avant² διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο χάρη στο σύστημα πίσω καθισμάτων του βασικού εξοπλισμού, τα οποία μπορούν να αναδιπλώνονται σε αναλογία 40: 20 : 40. Για να διευκολύνεται η φόρτωση, το καπό χώρου αποσκευών μπορεί να ανοίγει άνετα με μια κίνηση του ποδιού σε συνδυασμό με το προαιρετικό κλειδί άνεσης και το σύστημα ελέγχου με αισθητήρα. Ένα προαιρετικό πακέτο αποθηκευτικών χώρων και χώρου αποσκευών, καθώς και το προαιρετικό σύστημα ραγών με κιτ ασφάλισης φορτίου, φροντίζουν να παραμένει καλά τακτοποιημένος ο χώρος αποσκευών.

RS 4 Avant luggage compartment

Audi exclusive

Ένα απολύτως μοναδικό όχημα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Η σειρά Audi exclusive σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για να διαμορφώσετε το νέο σας RS 4 Avant², συμπεριλαμβανομένου του εξατομικευμένου χρώματος βαφής Audi exclusive μαύρο Mythos μεταλλικό.

Audi RS 4 Avant with Audi exclusive
Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11.6–11.5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 10,1-9,7. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 228-219. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
4
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.