Audi S4 Avant > A4 > Home
Audi S4 Avant dynamic side view

S4 Avant

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 195–188 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 7,4–7,2 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Ένα ευέλικτο σπορ όχημα

Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, τα ειδικά S στοιχεία παραπέμπουν στο σπορ DNA του S4 Avant².

Το S4 Avant² σε αριθμούς

Ισχύς

251

kW

Επιτάχυνση (0–100 km/h)

4.7

δευτ.

Ροπή, μέγιστη

700

Nm

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 7,4–7,2 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 195-188 g/km.

Η οδηγική απόλαυση είναι εγγυημένη

Ο κινητήρας V6 (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος σε l/100 km¹,²: 7,4–7,2. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος, σε g/km¹,²: 195–188) στο Audi S4 Avant² αποδίδει 341 hp (251 kW) και παράγει μέγιστη ροπή 700 Nm. Η, ενσωματωμένη στο σύστημα κίνησης, υβριδική τεχνολογία του βασικού εξοπλισμού με γεννήτρια μίζας με ιμάντα και μπαταρία ιόντων λιθίου εξασφαλίζει αποδοτικότητα και άνεση στην οδήγηση.

Dynamic top view Audi S4 Avant

Σπορ εξωτερικό

Στον βασικό εξοπλισμό η σπορ ανάρτηση S με σκληρή ρύθμιση ελατηρίων και αμορτισέρ χαμηλώνει το Audi S4 Avant² κατά 23 χιλιοστά σε σχέση με το βασικό μοντέλο.

Ευρύχωρο και λειτουργικό

Το Audi S4 Avant² συνδυάζει την καθημερινή χρηστικότητα ενός station wagon με τον δυναμισμό ενός σπορ οχήματος. Ο συνολικός όγκος του χώρου αποσκευών φτάνει τα 1.435 λίτρα με αναδιπλωμένη την πλάτη των πίσω καθισμάτων.

S4 Avant trunk

Σπορ και εξατομικευμένο – το εσωτερικό

Με τα προαιρετικά μπροστινά sport καθίσματα plus με μοτίβο ρόμβου και ανάγλυφο τύπωμα S μπορείτε να ρυθμίσετε ηλεκτρικά το ύψος του καθίσματος, την κατά μήκος μετατόπισή του, την κλίση του καθίσματος και την κλίση της πλάτης, ενώ έντονα πλαϊνά στηρίγματα πλάτης σάς κρατούν σε σταθερή θέση στις στροφές.

Λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας

Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί που διατίθενται για το Audi S4 Avant² σας από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁵ κάνουν την καθημερινότητα σας ακόμα πιο εύκολη: Για παράδειγμα, το παιδικό κάθισμα Dualfix i-Size για τους μικρούς επιβάτες από τη γέννηση μέχρι ύψος 105 εκατοστά Το κάθισμα περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, ώστε τα παιδιά να μπαίνουν και να βγαίνουν με άνεση. Μπορεί να τοποθετηθεί με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, ανάλογα με τις ανάγκες.

Child seat in S4 Avant
Audi S4 Limousine Seitenansicht

Audi S4 Sedan

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 189-183 g/km; Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,2–7,0 l/100 km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,4–7,2 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 195–188 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
4
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
5
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας.