Audi S4 Sedan > A4 > Home
S4 Sedan

S4 Sedan

Πιο sport από ποτέ.
Το Audi S4 Sedan.

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 6,3–6,2 l/100 km
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 164-163 g/km

Το Audi S4 Sedan αφήνει το στίγμα του με τη sport σχεδίασή του και τα πολυάριθμα S στοιχεία στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του. Ένας ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας επιταχύνει το αυτοκίνητο από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα.

Download alle
00:00 | 00:00
AS4_L_191004.jpg
AS4_L_191004.jpg
  • Πολλά ειδικά στοιχεία S διακρίνουν το Audi S4 Sedan¹ από το βασικό μοντέλο.

  • Οι πλευρικοί αεραγωγοί σε ματ ασημί αλουμινίου αποτελούν χαρακτηριστικό του Audi S4 Sedan¹.

  • Το πλαίσιο του διαχύτη S είναι επίσης σε ματ ασημί αλουμινίου.

  • Οι τροχοί 18 ιντσών είναι στον βασικό εξοπλισμό του Audi S4 Sedan¹.

  • Το Audi S4 Sedan κινείται από έναν τρίλιτρο κινητήρα V6 TDI (Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 6,3–6,2 l/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 164-163 g/km).

  • Η στάνταρ σπορ ανάρτηση S χαμηλώνει το Audi S4 Sedan¹ κατά 23 χιλιοστά σε σχέση με το βασικό μοντέλο.

  • Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά στοιχεία περιλαμβάνουν τα σπορ καθίσματα S με ραφές μορφής διαμαντιού και το έμβλημα S.

  • Στο προαιρετικό Audi virtual cockpit μπορείτε να διαβάσετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες όπως την ταχύτητα και τις στροφές κινητήρα ακριβώς μπροστά σας.

  • Το προαιρετικό ΜMI navigation plus με MMI touch σας παρέχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών του Audi connect.

Επιδόσεις

Ισχύς

347

hp

(255 kW)

Ροπή

700

Nm

Επιτάγχυνση

4.8

δευτερόλεπτα

0 έως 100 km/h

1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 6,3–6,2 l/100 km. Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 164-163 g/km

Ζήστε την sport εμπειρία

Το Audi S4 Sedan κινείται από έναν τρίλιτρο κινητήρα V6 TDI (Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 6,3–6,2 l/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 164-163 g/km). Προσφέρει 347 hp (255 kW), μέγιστη ροπή 700 Nm και η επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h χρειάζεται μόλις 4,8 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει έως 250 km/h. Το ενσωματωμένο σύστημα 48-volt mild-hybrid με μία μονάδα μίζας-γεννήτριας με κίνηση ιμάντα και μία μπαταρία Li-ion (ιόντων λιθίου) είναι η βάση για βελτιωμένη αποδοτικότητα και άνεση. Ένα από τα πλεονεκτήματα: όταν αφήνετε το γκάζι σε μια ταχύτητα μικρότερη από 160 km/h, ο κινητήρας του Audi S4 Sedan¹ μπορεί να σβήσει και να μεταβεί σε λειτουργεία "sailing mode" για να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου.

Audi S4 Saloon

Νιώστε μια νέα διάσταση

Η δυναμική γραμμή συνεχίζει στο εσωτερικό του Audi S4 Sedan¹. Τα φωτιζόμενα μαρσπιέ στις πόρτες με ένθετα αλουμινίου και το έμβλημα S είναι τυπικά χαρακτηριστικά. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα sport καθίσματα S με ραφές μορφής διαμαντιού και το έμβλημα S,όπου μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος, τη διαμήκη θέση του καθίσματος, τη γωνία και την κλίση πλάτης καθίσματος, ενώ τα ενισχυμένα πλαϊνά του καθίσματος βελτιώνουν το κράτημά σας στις στροφές. Το προαιρετικό δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων διαθέτει επίσης το έμβλημα S και τις ειδικές S ραφές αντίθεσης.

Audi S4 Saloon

Γεμάτο έξυπνες τεχνολογίες

Λόγω του διαισθητικού χειρισμού μέσω της λειτουργίας αφής και της φωνητικής εντολής, το Audi S4 Avant¹ σας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε επιπλέον τρόπους ψυχαγωγίας με τις προαιρετικές τεχνολογίες, όπως το Audi virtual cockpit plus. Η οθόνη 12,3 ιντσών προβάλλει πρόσθετες πληροφορίες στο παρμπρίζ με μεγάλη σαφήνεια και υψηλή ανάλυση, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας και των στροφών ανά λεπτό. Προαιρετικές λειτουργίες όπως το Audi connect key² και το Audi phone box² συνδέουν εύκολα το smartphone σας στο αυτοκίνητο.

Audi virtual cockpit Audi S4 Saloon
Περισσότερα για τον σχεδιασμό χειρισμού και το Infotainment
Audi S4 Saloon

Λειτουργικός και ξεχωριστός φωτισμός

Ένα άλλο ισχυρό στοιχείο του Audi S4 Sedan¹ είναι ο προοδευτικός σχεδιασμός φωτισμού. Οι προβολείς LED, στον βασικό εξοπλισμο, με τη χαρακτηριστική υπογραφή τους παρέχουν υψηλή αναγνωρισιμότητα. Η τεχνολογία LED εξασφαλίζει ποιοτικό φωτισμό ημέρας , ενώ προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με δυναμικό φωτισμό και δυναμικά φώτα φλας. Η τεχνολογία Matrix LED συνδυάζει ένα σύστημα κάμερας με πηγές φωτός LED και οπτική ακριβεία. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα να απομονώνει επιλεκτικά τα προπορευόμενα οχήματα, διατηρώντας έντονα φωτισμένες άλλες περιοχές του δρόμου. Όταν ξεκλειδώνετε ή κλειδώνετε το όχημα, οι προβολείς δίνουν μια εντυπωσιακή εικόνα φωτισμού. Στο πίσω μέρος, τα φώτα LED έχουν προαιρετικά αυτήν την εντυπωσιακή εμφάνιση φωτισμού και τα δυναμικά φώτα φλας.

Εγγυημένη απόλαυση οδήγησης

Το Audi S4 Sedan¹ είναι 23 χιλιοστά χαμηλότερο από το βασικό μοντέλο χάρη στην στάνταρ sport ανάρτηση S με σφιχτά προσαρμοσμένα ελατήρια και αμορτισέρ. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να έχετε την sport ανάρτηση S με πρόσθετο έλεγχο απόσβεσης, το οποίο προσαρμόζει το όχημα ηλεκτρονικά σε διαφορετικές καταστάσεις οδήγησης και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική οδήγησης σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα άνεσης.

Audi S4 Saloon
1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: 6,3–6,2 l/100 km, Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 164–163 g/km.
2
Για πληροφορίες σχετικά με συμβατά κινητά τηλέφωνα, επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Audi ή επισκεφθείτε τη σελίδα www.audi.com/bluetooth.
3
Περισσότερες πληροφορίες για το Audi connect διατίθενται στο www.audi.com/connect και από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Audi.
4
Η Google και το λογότυπο Google είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
5
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.audi.com/myaudi. Για on-line media streaming χρειάζεται ενεργή σύνδεση WLAN μεταξύ smartphone και Audi MMI.