Audi A5 Coupé > A5 > Home
Audi A5 Coupé

A5 Coupé

Αντικείμενο προσοχής;
Βρίσκεται ήδη στον δρόμο.
Το Audi A5 Coupé.

Τα νέα στοιχεία μπροστά, στο πλάι και πίσω κάνουν το Audi A5 Coupé να μοιάζει πιο χαμηλό και φαρδύ από ποτέ, χαρίζοντας επιπλέον αίσθηση κομψότητας. Στην καρδιά του θα βρείτε κορυφαία τεχνολογία και έναν ισχυρό κινητήρα.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a5-coupe-rear-AA5_191004_1.jpg
1920x1080-audi-a5-coupe-rear-AA5_191004_1.jpg
  • Ένα ένθετο διαχύτη με τραπεζοειδείς απολήξεις κάνει το πίσω μέρος του Audi A5 Coupé να φαίνεται πιο φαρδύ.

  • Αφήστε το Audi A5 Coupé να σας εντυπωσιάσει.

  • Το πράσινο District μεταλλικό είναι ένα από τα πολλά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε για το Audi A5 Coupé σας.

  • Φαρδιά και επίπεδη, η μάσκα Singleframe με την κυψελωτή δομή τονίζει το χαρακτηριστικό εμπρός μέρος του Audi A5 Coupé.

  • Με το προαιρετικό Audi connect key³, μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας το Android smartphone⁴ σας.

  • Οι ισχυροί κινητήρες (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7.2–4.0 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 164–104 g/km) στο Audi A5 Coupé εξασφαλίζουν διασκεδαστική οδήγηση.

  • Σημαντικά χαρακτηριστικά της οριζόντιας σχεδίασης στο εσωτερικό του Audi A5 Coupé είναι τα υψηλής ποιότητας υλικά και ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών τεχνολογιών.

  • Τοποθετημένο ακριβώς μπροστά σας, το προαιρετικό Audi virtual cockpit plus σας παρέχει τις πιο σημαντικές πληροφορίες για το όχημα σε υψηλή ανάλυση.

  • Η 10.1 ιντσών οθόνη αφής MMI touch μπορεί να λειτουργήσει διαισθητικά.

  • Το προαιρετικό Audi phone box⁵ σας επιτρέπει να φορτίζετε το smartphone σας ασύρματα.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από κάθε γωνία

Ο sport χαρακτήρας του Audi A5 Coupé εντυπωσιάζει – ακόμα και προτού το οδηγήσετε για πρώτη φορά. Η νέα σχεδιαστική προσέγγιση του κομψού τρίθυρου μοντέλου με τις φαρδιές εισαγωγές αέρα και τα διακοσμητικά χρωμίου χαρίζει στο μπροστινό μέρος έναν sport "επιθετικό" χαρακτήρα. Στο πλάι η sport εμφάνιση υπογραμμίζεται από τα τονισμένα στο κέντρο μαρσπιέ και οι προαιρετικοί χυτοί τροχοί αλουμινίου 20 ιντσών αναδεικνύονται από τους έντονους θόλους των τροχών. Η οριζόντια επένδυση σε ματ ασημί αλουμίνιο στον διαχύτη και οι τραπεζοειδείς επενδύσεις των απολήξεων εξάτμισης τονίζουν εντυπωσιακά το φαρδύ πίσω μέρος.

Front of Audi A5 Coupé

Έντονος φωτισμός

Οι προβολείς με τεχνολογία LED διατίθενται πλέον στο βασικό εξοπλισμό του Audi A5 Coupé. Προαιρετικά διατίθενται οι προβολείς Matrix LED με Audi laser light. Το Audi laser light συμπληρώνει τα φώτα LED σε υψηλές ταχύτητες οδήγησης και παρέχει αισθητά μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία διπλασιάζοντας σχεδόν το οπτικό εύρος. Τα δυναμικά φώτα στη λειτουργία coming home/leaving home και τα δυναμικά φώτα φλας αποτελούν επίσης μέρος αυτού του πακέτου φωτισμού.

Audi A5 Coupé Matrix LED headlights
Audi A5 Coupe interior with ambient light

Συμβιβασμός; Κανένας

Τα οριζόντια στιλιστικά στοιχεία στο εσωτερικό του Audi A5 Coupé χαρίζουν την αίσθηση ευρυχωρίας, η οποία τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα υψηλής ποιότητας υλικά και την κορυφαία τεχνολογία του συστήματος infotainment. Σε αυτά προστίθενται η ανανεωμένη κεντρική κονσόλα, η επένδυση της πόρτας σε μαύρο γυαλιστερό και το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το εσωτερικό με το χρώμα καφέ Okapi της σειράς design selection και το πακέτο S line design.

Driver opens door of an Audi A5

Συστήματα υποβοήθησης

Τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού⁹ παρέχουν καινοτόμο υποστήριξη όταν οδηγείτε το Audi A5 Coupé σας. Στην κυκλοφορία της πόλης, για παράδειγμα, η προειδοποίηση εξόδου (exit warning) θα σας προειδοποιήσει για τυχόν χρήστες του δρόμου που πλησιάζουν από πίσω με ένα σήμα LED πριν ανοίξετε την πόρτα.

Εμπειρία οδήγησης; Μοναδική

Το προαιρετικό δυναμικό σύστημα διεύθυνσης του Audi A5 Coupé μεταφέρει τις ακαταμάχητες σπορ επιδόσεις και την αξεπέραστη οδηγική άνεση απευθείας στον δρόμο, προσαρμόζοντας τη σχέση και τη δύναμη διεύθυνσης με ακρίβεια στην ταχύτητα του οχήματος. Σε συνδυασμό με το Audi drive select απολαμβάνετε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας με τις επιλογές: dynamic, comfort, auto, individual και efficiency. Για αυξημένη αποδοτικότητα, οι κινητήρες TFSI και TDI από 110 kW (150 hp, συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου¹: 7.2–4.0 l/100 km; συνδυασμένες εκπομπές CO₂¹: 164–104 g/km) διαθέτουν επίσης ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 12V. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης quattro με τεχνολογία ultra που χαρίζει εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά, είναι επίσης διαθέσιμο για ορισμένους κινητήρες.

Topview Audi A5 Coupé
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
3
Το προαιρετικό κλείδωμα άνεσης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το Audi connect key.
4
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/bluetooth για πληροφορίες σχετικές με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα (οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν το λειτουργικό σύστημα Android, τεχνολογία NFC και στοιχεία ασφαλείας ενσωματωμένα στο smartphone).
5
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/bluetooth για πληροφορίες σχετικές με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα.
6
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
7
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
8
Η υπηρεσία απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Η ενσωμάτωση της Amazon Alexa αναμένεται να είναι διαθέσιμη μόνο σε οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από την ημερολογιακή εβδομάδα 30, 2020. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα της Amazon.com Inc. ή συνδεδεμένων εταιρειών. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η γλώσσα συστήματος του MMI navigation plus με MMI touch πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
9
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.