Audi A5 Sportback g-tron > A5 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
A5 Sportback g-tron

A5 Sportback g-tron

Κομψό coupé με κινητήρα φυσικού αερίου.
Το A5 Sportback g-tron.

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: CNG 4,1–3,8 kg/100 km
Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: CNG 111–103 g/km

Το Audi A5 Sportback g-tron είναι ένα οικογενειακό πεντάθυρο με καινοτόμο κινητήρα φυσικού αερίου. Εκτός από το αποδοτικό στιλ οδήγησης διαθέτει κομψή σχεδίαση, λειτουργικό εσωτερικό και μια μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών τεχνολογιών.

Επιδόσεις

Χωρητικότητα καυσίμου, CNG

17.3

kg

Εύρος με CNG (NEDC)

420–455

km¹

Μέγιστο

Χωρητικότητα καυσίμου, βενζίνη

7

l

1
Δεδομένα για 17 εως 20-ίντσες τροχούς.
Dynamic driving shot Audi A5 Sportback g-tron

Αποδοτικό στον δρόμο

Ό όρος g-tron χρησιμοποιείται για την τεχνολογία κινητήρων CNG – μια συμπιεσμένη μορφή φυσικού αερίου. Η καύση του παράγει μικρές μόνο ποσότητες σωματιδίων. Ο κινητήρας TFSI CNG 2,0 λίτρων (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: CNG 4,1–3,8 kg/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: CNG 111–103 g/km) στο Audi A5 Sportback g-tron αποδίδει ισχύ 170 hp (125 kW) και μέγιστη ροπή 270 Nm. Επιταχύνει από 0 έως 100 km/h σε 8,4 δευτερόλεπτα.

Rear view Audi A5 Sportback g-tron

Εναλλακτική οδήγηση

Το σύστημα πληροφοριών οδηγού περιλαμβάνει μια έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, η οποία δείχνει τη στάθμη καυσίμου και την υπολειπόμενη αυτονομία. Με το ρεζερβουάρ CNG χωρητικότητας 17,3 κιλών το Audi A5 Sportback g-tron¹ έχει μέγιστη αυτονομία 420 έως 455 χιλιόμετρα (NEDC, τιμές για τροχούς 17 έως 20 ιντσών). Όταν η στάθμη καυσίμου είναι χαμηλή, το όχημα μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία αναμονής, στην οποία χρησιμοποιεί ένα απόθεμα βενζίνης επτά λίτρων.

Cockpit view Audi A5 Sportback g-tron
Περισσότερα για τις ψηφιακές λύσεις

Προστιθέμενη αξία με το smartphone σας

Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone⁴ πρακτικά στην καθημερινή σας ζωή με το Audi A5 Sportback g-tron¹. Ανοίξτε και κλείστε το όχημα με το προαιρετικό Audi connect key. Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία απλά κρατήστε το smartphone σας κοντά στο κέντρο της λαβής της πόρτας οδηγού. Στο εσωτερικό, το προαιρετικό Audi phone box (βλέπε φωτογραφία) συνδέει το smartphone⁴ με την εξωτερική κεραία του Audi A5 Sportback g-tron¹, προσφέροντας υψηλής ποιότητας κλήσεις. Αν το smartphone σας υποστηρίζει το πρότυπο Qi, μπορείτε να το φορτίσετε επαγωγικά στο Audi phone box.

Audi Phone box of the Audi A5 Sportback g-tron

Ευρύχωρο και εξατομικευμένο

Το εσωτερικό του Audi A5 Sportback g-tron¹ ξεχωρίζει με μια αίσθηση γενναιόδωρης ευρυχωρίας καθώς υπάρχει άφθονος χώρος για έως πέντε άτομα. Μπροστά η συνεχόμενη λωρίδα αεραγωγού και η επιμήκης διακοσμητική λωρίδα από πάνω τονίζουν το πλάτος του εσωτερικού. Η επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, το πάνελ της πόρτας, ο αεραγωγός στην πλευρά οδηγού και άλλα στοιχεία είναι ποιοτικά υλικά με γυάλινη όψη. Το νέο σύστημα συνδέσεων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εσωτερικό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το προαιρετικό πακέτο design selection περιλαμβάνει για παράδειγμα ένα πολύχρωμο περίγραμμα και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

The rear seats of the Audi A5 Sportback g-tron

Τεχνολογία φωτισμού

Οι μπροστινοί και πίσω προβολείς με τεχνολογία LED περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του Audi A5 Sportback g-tron¹. Επίσης υπάρχει η επιλογή των προβολέων Matrix LED με τα φώτα λέιζερ Audi. Τα φώτα λέιζερ Audi υποστηρίζουν την κύρια δέσμη LED από τα 70 km/h και άνω και συμβάλλουν σε μια αισθητά υψηλότερη ασφάλεια καθώς προσφέρουν σχεδόν διπλάσια απόσταση φωτισμού. Σε αυτό το πακέτο φωτισμού περιλαμβάνονται επίσης τα δυναμικά φώτα των λειτουργιών Coming / Leaving Home καθώς και το δυναμικό φλας.

The headlights with LED technology of the Audi A5 Sportback g-tron

Κομψή και sport σχεδίαση

Με τη φιλοσοφία σχεδίασης, εμπνευσμένη από την πολυτελή κατηγορία, το Audi A5 Sportback g-tron¹ έχει ιδιαίτερα υψηλή αισθητική και ταυτόχρονα τα νέα στοιχεία εκφράζουν τον έντονο sport χαρακτήρα. Η φαρδιά και επίπεδη μάσκα ενιαίου πλαισίου, οι εγκοπές αερισμού από πάνω και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο πλάι διαμορφώνουν το δυναμικό μπροστινό μέρος. Το μαρσπιέ, που μπαίνει προς τα μέσα, κάνει το όχημα να δείχνει πιο λεπτό. Στο πίσω μέρος δεσπόζει ο διαχύτης με μια οριζόντια γραμμή και τραπεζοειδή απολήξεις εξάτμισης. Το λογότυπο g-tron στην πόρτα του χώρου αποσκευών κάνει ξεκάθαρο ότι το όχημα είναι εξοπλισμένο με κινητήρα CNG.

1
Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου*: CNG 4,1–3,8 kg/100 km, Συνδυασμένες εκπομπές CO₂*: CNG 111–103 g/km
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect
3
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
4
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/bluetooth.