Audi A5 Sportback > A5 > Home
A5 Sportback

A5 Sportback

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 180–140 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 7,9–5,3 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Audi A5 Sportback front

Σπορ και οικογενειακό

Με το Audi A5 Sportback ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Εντυπωσιακή σχεδίαση – συναρπαστική οδήγηση

Οι φαρδιές εισαγωγές αέρα και η επένδυση χρωμίου δίνουν μοναδικό χαρακτήρα στο μπροστινό μέρος αυτού του σπορ πεντάθυρου οχήματος. Στα πλαϊνά, τα τονισμένα μαρσπιέ υπογραμμίζουν τη σπορ εμφάνισή του, ενώ οι έντονοι θόλοι τροχών αναδεικνύουν τις προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Το οριζόντιο ένθετο στον διαχύτη σε ματ ασημί αλουμίνιο, καθώς και οι τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης, τονίζουν το φαρδύ πίσω μέρος.

Ισχύς και δυναμισμός

Οι τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της δυναμικής οδήγησης, όπως το προαιρετικό δυναμικό σύστημα διεύθυνσης, συνδυάζονται με πανίσχυρους κινητήρες και προσφέρουν μια συναρπαστική αίσθηση οδήγησης.

Συμβιβασμός; Κανένας

Χάρη στο μεγάλο εσωτερικό, ο χώρος αποσκευών και το πίσω μέρος του Audi A5 Sportback προσφέρουν άφθονο χώρο για τον εξοπλισμό των δραστηριοτήτων του ελεύθερου χρόνου και την οικογένεια. Αυτή η αίσθηση ευρυχωρίας ενισχύεται οπτικά από τα οριζόντια στοιχεία σχεδίασης στο εσωτερικό, την εύχρηστη κεντρική κονσόλα, το ένθετο στο περίγραμμα των θυρών σε μαύρο γυαλιστερό και την άριστη ποιότητα των υλικών. Εξατομικεύστε το όχημά σας ακόμα περισσότερο με το προαιρετικό πακέτο εσωτερικού design selection και την προαιρετική σειρά εξοπλισμού S line. Η κορυφαία τεχνολογία του συστήματος infotainment και το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting plus χαρίζουν στο εσωτερικό του Audi A5 Sportback την προοδευτική του κομψότητα.

Audi A5 Coupe

Audi A5 Coupé

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 178-137 g/km; Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,8–5,2 l/100 km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και βοηθούν τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ωστόσο, ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος και οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
4
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας.