Audi A5 Sportback > A5 > Home
Audi A5 Sportback

A5 Sportback

Sport και οικογενειακό.
Το Audi A5 Sportback.

Με το Audi A5 Sportback θα ξεχωρίσετε από το πλήθος. Νέα στοιχεία σχεδίασης στη μπροστινή, πλαϊνή και πίσω όψη, χαρίζουν στο πεντάθυρο μοντέλο μεγαλύτερο βάθος και πλάτος από ποτέ. Επιπλέον προσφέρει πρωτοποριακή τεχνολογία, όπως οι προαιρετικοί προβολείς Audi Matrix LED και οι προηγμένες λειτουργίες infotainment.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA5_SB_191004-opt.jpg
1920x1080_AA5_SB_191004-opt.jpg
 • Οι μεγάλες πλευρικές είσοδοι αέρα και η φαρδιά μάσκα Singleframe κυριαρχούν στο μπροστινό μέρος του Audi A5 Sportback.

 • Αφήστε το Audi A5 Sportback να σας εντυπωσιάσει.

 • Μια κομψή γραμμή αμαξώματος χαρακτηρίζει την πλαϊνή όψη του Audi A5 Sportback.

 • Τα εντυπωσιακά πίσω φώτα LED και οι τραπεζοειδείς απολήξεις κάνουν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να ξεχωρίζει.

 • Τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της δυναμικής οδήγησης, όπως το προαιρετικό δυναμικό σύστημα διεύθυνσης, συνδυάζονται με ισχυρούς κινητήρες (κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 6,8–3,7 l/100 km, εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 153–98 g/km) για να δημιουργήσουν μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

 • Όσον αφορά την επιλογή της τεχνολογίας φωτισμού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους προαιρετικούς προβολείς Matrix LED με Audi laser light.

 • Τα πίσω φώτα LED συνδυάζονται με την οριζόντια σχεδίαση του Audi A5 Sportback.

 • Η μπαγκαζιέρα είναι μια χρήσιμη προσθήκη από την προαιρετική γκάμα των Γνήσιων Αξεσουάρ Audi².

 • Χαρακτηριστικά του προαιρετικού LED εισόδου από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi² είναι η ειδική προβολή λογοτύπου και η αυξημένη φωτεινότητα.

 • Το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού είναι ένα μόνο από τα στοιχεία του προαιρετικού πακέτου εσωτερικού εξοπλισμού design selection.

 • Τοποθετημένο ακριβώς μπροστά σας, το Audi virtual cockpit plus σας παρέχει τις πιο σημαντικές πληροφορίες για το όχημα σε υψηλή ανάλυση.

Συναρπαστική σχεδίαση – υπέροχη οδήγηση

Εντυπωσιακά sport σε κάθε του πτυχή ακόμη και πριν το οδηγήσετε. Οι φαρδιές εισαγωγές αέρα και η επένδυση χρωμίου κάνουν το μπροστινό μέρος ακόμα πιο επιβλητικό. Στο πλάι τα τονισμένα στο κέντρο μαρσπιέ υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα. Οι προαιρετικοί χυτοί τροχοί αλουμινίου 20 ιντσών αναδεικνύονται από τους έντονους θόλους τροχών. Επιπλεόν, η οριζόντια επένδυση σε ματ ασημί αλουμίνιο στον διαχύτη και οι τραπεζοειδείς επενδύσεις των απολήξεων εξάτμισης αναδεικνύουν τη φαρδιά εμφάνιση του πίσω μέρους.

Audi A5 Sportback rear

Σύνδεση; Προσωπική και ψηφιακή

Απολαύστε τη βελτιωμένη ποιότητα κλήσης και την ασύρματη φόρτιση με το προαιρετικό Audi phone box⁶ (φωτογραφία). Ή κλειδώστε και ξεκλειδώστε το Audi A5 Sportback εύκολα και απλά χρησιμοποιώντας το Audi connect key⁷ και το Android smartphone⁸ σας – χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κλειδί του οχήματος.

Audi phone box

Συμβιβασμός; Κανένας.

Παραπάνω από μια υπέροχη αίσθηση χώρου: Χάρη στο μεγάλο εσωτερικό, το Audi A5 Sportback διαθέτει έναν πλούσιο χώρο αποσκευών και ευρυχωρία στα πίσω καθίσματα, για χαλάρωση και οικογενειακές στιγμές. Οπτικά αυτή η αίσθηση ευρυχωρίας υπογραμμίζεται από τα οριζόντια στιλιστικά στοιχεία στο εσωτερικό, την ανανεωμένη κεντρική κονσόλα, την επένδυση σε μαύρο γυαλιστερό και τα ποιοτικά υλικά. Επιπλέον δυνατότητες προσαρμογής σας προσφέρουν το χρώμα καφέ Okapi της σειράς design selection και το σχεδιαστικό πακέτο S line. Οι κορυφαίες λειτουργίες infotainment και το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού χαρίζουν στο εσωτερικό του Audi A5 Sportback¹ μια προοδευτική κομψότητα.

Interior Audi A5 Coupé

Λειτουργικότητα ή design; Και τα δύο

Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi² σας προσφέρουν πολλούς τρόπους για να κάνετε το Audi A5 Sportback σας ακόμα πιο μοναδικό. Επωφεληθείτε από εξατομικευμένες λύσεις με συναρπαστική σχεδίαση και υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, όπως η μπαγκαζιέρα και η θήκη σκι, τα οποίο διευκολύνουν τη μεταφορά επιπλέον αποσκευών στις διαδρομές σας εντός ή εκτός πόλης.

Audi A5 Sportback top box
Driver opens door of an Audi A5

Συστήματα υποβοήθησης

Τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού⁹ παρέχουν καινοτόμο υποστήριξη όταν οδηγείτε το Audi A5 Sportback σας. Στην κυκλοφορία της πόλης, για παράδειγμα, η προειδοποίηση εξόδου (exit warning) θα σας προειδοποιήσει για τυχόν χρήστες του δρόμου που πλησιάζουν από πίσω με ένα σήμα LED πριν ανοίξετε την πόρτα.

Εμπειρία οδήγησης; Μοναδική

Το προαιρετικό δυναμικό σύστημα διεύθυνσης του Audi A5 Sportback μεταφέρει τις ακαταμάχητες σπορ επιδόσεις και την αξεπέραστη οδηγική άνεση απευθείας στον δρόμο, προσαρμόζοντας τη σχέση και τη δύναμη διεύθυνσης με ακρίβεια στην ταχύτητα του οχήματος. Σε συνδυασμό με το Audi drive select απολαμβάνετε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας με τις επιλογές: dynamic, comfort, auto, individual και efficiency. Για αυξημένη αποδοτικότητα, οι κινητήρες TFSI και TDI από 100 kW (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου¹: 6.8–3.7 l/100 km; συνδυασμένες εκπομπές CO₂¹: 153–98 g/km) διαθέτουν επίσης ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 12V. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης quattro με τεχνολογία ultra που χαρίζει εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά, είναι επίσης διαθέσιμο για ορισμένους κινητήρες.

Audi A5 Sportback driving
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG με επιπλέον χρέωση. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως τέτοια, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση του αυτοκινήτου.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
4
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
5
Η υπηρεσία απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Η ενσωμάτωση της Amazon Alexa αναμένεται να είναι διαθέσιμη μόνο σε οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από την ημερολογιακή εβδομάδα 30, 2020. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα της Amazon.com Inc. ή συνδεδεμένων εταιρειών. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η γλώσσα συστήματος του MMI navigation plus με MMI touch πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
6
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/bluetooth για πληροφορίες σχετικές με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα.
7
Το προαιρετικό κλείδωμα άνεσης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το Audi connect key.
8
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/bluetooth για πληροφορίες σχετικές με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα (οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν το λειτουργικό σύστημα Android, τεχνολογία NFC και στοιχεία ασφαλείας ενσωματωμένα στο smartphone).
9
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.