Audi A6 allroad quattro > A6 > Home
Audi A6 allroad quattro

A6 allroad quattro

Ευέλικτο, ισχυρό, εξωστρεφές.
Το Audi A6 allroad quattro.

Το Audi A6 allroad quattro συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός Avant, όπως άνεση, ευελιξία και τον all road χαρακτήρα του με τετρακίνηση quattro και την εντυπωσιακή off-road σχεδίαση. Επίσης προσφέρει μια ευρεία γκάμα ψηφιακών τεχνολογιών. Καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1999, το Audi A6 allroad quattro γιορτάζει την 20η επέτειό του το 2019 ως μοντέλο τέταρτης γενιάς και προσφέρει μια συναισθηματική εμπειρία οδήγησης.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-design-AA6_181015_1.jpg
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-design-AA6_181015_1.jpg
  • Πολλά χαρακτηριστικά δηλώνουν τον offroad χαρακτήρα του Audi A6 allroad quattro, όπως τα καλύμματα θόλων τροχών που τονίζονται χρωματικά.

  • Οι κάθετες γρίλιες στη Singleframe μάσκα είναι μια σαφής ένδειξη του Audi A6 allroad quattro.

  • Το Audi A6 allroad quattro έχει πρόσφυση για μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης 2,5 τόνων.

  • Με τις πολυάριθμες allroad τεχνολογίες αναρτήσης, το Audi A6 allroad quattro είναι κατάλληλο για offroad διαδρομές.

  • Το Audi A6 allroad quattro διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση quattro στο βασικό εξοπλισμό.

  • Τα μαρσπιέ των μπροστινών θυρών με ένθετα αλουμινίου και επιγραφή allroad περιλαμβάνονται στο προαιρετικό πακέτο εσωτερικής σχεδίασης "allroad".

  • Η πρώτη ματιά στο εσωτερικό του Audi A6 allroad quattro: Τα παράθυρα με οπτική αλουμινίου, ασημί Jangal δηλώνουν την κομψότητά του.

  • Μπορείτε να εξατομικεύσετε το εσωτερικό του Audi A6 allroad quattro σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις - για παράδειγμα, με τις επενδύσεις καθισμάτων και τα διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού.

  • Μεταξύ άλλων, η κλίση του Audi A6 allroad quattro εμφανίζεται κατά την offroad οδήγηση στην πάνω ένδειξη του προαιρετικού συστήματος infotainment MMI navigation plus με MMI touch.

Audi A6 allroad quattro crossing a river

Έντονη οδηγική εμπειρία

Ως προς τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης και την άνεση, το Audi A6 allroad quattro είναι πραγματικά ένα πολύπλευρο αυτοκίνητο. Στον βασικό εξοπλισμό η τετρακίνηση quattro εξασφαλίζει βελτιωμένη πρόσφυση, υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ευέλικτο χειρισμό. Η ενσωματωμένη τεχνολογία ultra παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση οδήγησης και κατανέμει την κινητήρια ροπή ανάλογα με την κατάσταση του μπροστινού και του πίσω άξονα. Η προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση που περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό, ρυθμίζει αυτόματα το επίπεδο του αυτοκινήτου. Η απόσταση από το έδαφος μπορεί να είναι έως 39 χιλιοστά μεγαλύτερη από το Audi A6 Avant.

Audi drive select

Με το βασικό σύστημα δυναμικής οδήγησης Audi drive select, μπορείτε να επηρεάσετε ενεργά τα χαρακτηριστικά του Audi A6 allroad quattro: Υπάρχουν επτά διαθέσιμοι τρόποι λειτουργίας, μεταξύ των οποίων τα "allroad" και "offroad" για κάθε στυλ οδήγησης. Επιλέξτε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών κινητήρων με ισχύ από 170 kW (231 hp) έως 253 kW (344 hp, Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,1–6,7 l/100 km, Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 185-175 g/km).

Audi A6 allroad quattro
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση
Περισσότερα για τον αποθηκευτικό χώρο

Ζήστε τον ψηφιακό κόσμο

Στο άμεσο οπτικό σας πεδίο και στον πίνακα ελέγχου υπάρχουν σημαντικές τεχνολογίες infotainment. Στο προαιρετικό Audi virtual cockpit plus με την πλήρως ψηφιακή και υψηλής ανάλυσης οθόνη πληροφοριών 12,3 ιντσών μπορείτε να διαβάσετε δεδομένα όπως ταχύτητα και στροφές ανά λεπτό. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο προβολής μεταξύ Classic, Dynamic και Sport. Το προαιρετικό ΜMI navigation plus με MMI touch σας παρέχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του Audi connect³. Ο χειρισμός γίνεται μέσω των δύο έγχρωμων οθονών στην κεντρική κονσόλα ή μέσω φωνητικών εντολών.

Cockpit Audi A6 allroad quattro
Περισσότερα για το infotainment

Εντυπωσιακός και προηγμένος φωτισμός

Η προοδευτική σχεδίαση του φωτισμού εναρμονίζεται με τη διακριτική εμφάνιση του Audi A6 allroad quattro. Το αυτοκίνητο διαθέτει προβολείς LED στον βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε τους προβολείς HD Matrix LED με δυναμικό φωτισμό και δυναμικά φώτα φλας - για μεγαλύτερη ασφάλεια, υψηλή λειτουργικότητα και υψηλότερο συντελεστή αναγνώρισης.

Headlights Audi A6 allroad quattro
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Από την Audi Sport GmbH.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
4
Η υπηρεσία απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα της Amazon.com Inc. ή συνδεδεμένων εταιρειών. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η γλώσσα συστήματος πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
5
Η ενεργοποίηση με το "Hey Audi" αναμένεται να είναι διαθέσιμη μόνο σε οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από την ημερολογιακή εβδομάδα 30, 2020.
6
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.
7
Η λειτουργικότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε διαφορετικές χώρες και τη διαμόρφωση του οχήματος.