Audi A6 allroad quattro > A6 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
A6 allroad quattro

A6 allroad quattro

Ευέλικτο, ισχυρό, εξωστρεφές.
Το Audi A6 allroad quattro.

Κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6.6-5.8 l/100 km
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 172-152 g/km

Το Audi A6 allroad quattro συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός Avant, όπως άνεση, ευελιξία και τον all road χαρακτήρα του με τετρακίνηση quattro και την εντυπωσιακή off-road σχεδίαση. Επίσης προσφέρει μια ευρεία γκάμα ψηφιακών τεχνολογιών. Καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1999, το Audi A6 allroad quattro γιορτάζει την 20η επέτειό του το 2019 ως μοντέλο τέταρτης γενιάς και προσφέρει μια συναισθηματική εμπειρία οδήγησης.

Download alle
00:00 | 00:00
1920_1080_AA6_D_181044.jpg
1920_1080_AA6_D_181044.jpg
  • Το Audi A6 allroad quattro διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση quattro στον βασικό εξοπλισμό.

  • Πολλά χαρακτηριστικά δηλώνουν τον off-road χαρακτήρα του Audi A6 allroad quattro, όπως τα καλύμματα θόλων τροχών που τονίζονται χρωματικά.

  • Οι κάθετες γρίλιες στη singleframe μάσκα είναι μια σαφής ένδειξη του Audi A6 allroad quattro.

  • Το Audi A6 allroad quattro έχει πρόσφυση για μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης 2,5 τόνων.

  • Με τις πολυάριθμες all road τεχνολογίες αναρτήσης, το Audi A6 allroad quattro είναι κατάλληλο για off-road διαδρομές.

  • Τα μαρσπιέ των μπροστινών θυρών με ένθετα αλουμινίου και επιγραφή all-road περιλαμβάνονται στο προαιρετικό πακέτο εσωτερικής σχεδίασης "all-road".

  • Η πρώτη ματιά στο εσωτερικό του Audi A6 allroad quattro: Τα παράθυρα με οπτική αλουμινίου δηλώνουν την κομψότητά του.

  • Μπορείτε να εξατομικεύσετε το εσωτερικό του Audi A6 allroad quattro σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις - για παράδειγμα, με τα εξατομικευμένα καλύμματα καθισμάτων και τα διακοσμητικά στοιχεία.

  • Μεταξύ άλλων, η κλίση του Audi A6 allroad quattro εμφανίζεται κατά την off-road οδήγηση στην πάνω ένδειξη του προαιρετικού συστήματος infotainment MMI navigation plus με MMI touch response.

Έντονη οδηγική εμπειρία

Ως προς τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης και την άνεση, το Audi A6 allroad quattro είναι πραγματικά ένα πολύπλευρο αυτοκίνητο. Στον βασικό εξοπλισμό η τετρακίνηση quattro εξασφαλίζει βελτιωμένη πρόσφυση, υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ευέλικτο χειρισμό. Η ενσωματωμένη τεχνολογία ultra παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση οδήγησης και κατανέμει την κινητήρια ροπή ανάλογα με την κατάσταση του μπροστινού και του πίσω άξονα. Η προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση που περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό, ρυθμίζει αυτόματα το επίπεδο του αυτοκινήτου. Η απόσταση από το έδαφος μπορεί να είναι έως 45 χιλιοστά μεγαλύτερη από το Audi A6 Avant. Με το βασικό σύστημα δυναμικής οδήγησης Audi drive select, μπορείτε να επηρεάσετε ενεργά τα χαρακτηριστικά του Audi A6 allroad quattro: Υπάρχουν επτά διαθέσιμοι τρόποι λειτουργίας, μεταξύ των οποίων τα "all-road" και "off-road" για κάθε στυλ οδήγησης. Επιλέξτε μεταξύ τριών επιπέδων ισχύος του κινητήρα 3.0 TDI (κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,6–5,8 kg/100 km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος*: 172-152 g/km): 170 kW (231 hp), 210 kW (286 hp) ή 257 kW (349 hp). Ο ανώτερη έκδοση επιταχύνει το Audi A6 allroad quattro από 0 σε 100 km/h σε 5,2 δευτερόλεπτα.

A6 allroad quattro
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση
Περισσότερα για τον αποθηκευτικό χώρο

Ζήστε τον ψηφιακό κόσμο

Στο άμεσο οπτικό σας πεδίο και στον πίνακα ελέγχου υπάρχει η σημαντική τεχνολογία infotainment. Στο προαιρετικό Audi virtual cockpit plus με την πλήρως ψηφιακή και υψηλής ανάλυσης οθόνη πληροφοριών 12,3 ιντσών μπορείτε να διαβάσετε δεδομένα όπως ταχύτητα και σ.α.λ.. Επιπλεόν, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο προβολής μεταξύ Classic, Dynamic και Sport. Το προαιρετικό ΜMI navigation plus με MMI touch response σας παρέχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του Audi connect². Ο χειρισμός γίνεται μέσω των δυο έγχρωμων οθονών στην κεντρική κονσόλα ή μέσω φωνητικών εντολών.

Cockpit Audi A6 allroad quattro
Περισσότερα για τα συστήματα λειτουργίας και infotainment

Εντυπωσιακός και προηγμένος φωτισμός

Η προοδευτική σχεδίαση του φωτισμού εναρμονίζεται με τη διακριτική εμφάνιση του Audi A6 allroad quattro. Διαθέτει προβολείς LED στον βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε τους προβολείς HD Matrix LED με δυναμικό φωτισμό και δυναμικά φλας - για μεγαλύτερη ασφάλεια, υψηλή λειτουργικότητα και υψηλότερο συντελεστή αναγνώρισης.

Light technology Audi A6 allroad quattro
1
Περισσότερες πληροφορίες για το Audi connect διατίθενται στο www.audi.com/connect και από τον συνεργάτη Audi της περιοχής σας.
2
Το Amazon Alexa είναι μια υπηρεσία του Audi connect. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα μπορείτε να βρείτε στο www.audi.com/connect και από τον συνεργάτη Audi της περιοχής σας. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένες εμπορικές επωνυμίες της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.
3
Προσέξτε ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό κατά την οδήγηση μόνο εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και απαιτούμενη προσοχή για την πραγματοποίηση της οδήγησης ανήκουν πάντα στον οδηγό.