Audi A6 Avant > A6 > Home
 • stage_exterior_front.jpg
A6 Avant

A6 Avant

Ασφαλώς πολύπλευρο.
Το Audi A6 Avant.

Εξαιρετική άνεση χώρου και ψηφιακές τεχνολογίες από το μέλλον συνδυασμένα με την ορατή sport μορφή. Το Audi A6 Avant είναι πλήρως δικτυωμένο και θέτει νέα πρότυπα στην επιχειρηματική κατηγορία με τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
 • Ήλιος ναι, θερμότητα όχι. Το ηλεκτρικο ρυθμιζόμενο ρολό προστασίας από τον ήλιο της προαιρετικής πανοραμικής γυάλινης οροφής εξασφαλίζει χαμηλή θέρμανση του εσωτερικού σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρει προστασία 100% από το φως.

 • Με το μακρύ μπροστινό τμήμα και το μειωμένο προφίλ του πίσω παρμπρίζ, το σχεδόν 5 μέτρα μήκους Avant ακτινοβολεί κομψότητα και sport χαρακτήρα.

 • Κοφτές γωνίες, σφιχτές γραμμές. Ειδικά από την πλαϊνή όψη το A6 Avant σηματοδοτεί την προοδευτικότητα και τη δυναμική φιλοσοφία.

 • Sport τόξο οροφής και εμφάνιση τύπου coupé. Το A6 Avant ενσωματώνει κομψότητα σε κάθε του γραμμή.

 • Έτοιμο για οποιαδήποτε περιπέτεια: η όγδοη γενιά του A6 Avant προσφέρει επίσης αρκετό χώρο και πρόσφυση για όλες σχεδόν τις δραστηριότητες αναψυχής.

 • Συναρπαστικό τόσο τεχνικά όσο και οπτικά: τα πίσω φώτα LED με χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή - οπτικά συνδεδεμένα με μια κομψή, οριζόντια γραμμή χρωμίου.

 • Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή ανοίγει ηλεκτρικά και προσφέρει 30% περισσότερη διάφανη επιφάνεια σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

 • Η γκάμα των τροχών του νέου A6 Avant περιλαμβάνει κομψά και sport στοιχεία σε μεγέθος από 17 ίντσες έως 21 ίντσες.

 • Εντός του εσωτερικού του Audi A6 Avant, κυριαρχεί το μίνιμαλ στοιχείο. Χωρίς καθόλου διακόπτες, μόνο με μερικά πλήκτρα - οι ενδείξεις της λειτουργίας MMI touch response είναι πλήρως ενσωματωμένες στην κομψή μαύρη επιφάνεια του πάνελ.

 • Το νέο Audi A6 Avant διαθέτει τις ψηφιακές ιδιότητες του Audi AI και των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού από την τελευταία γενιά. Για μια ασφαλή βόλτα και περισσότερο χρόνο για τα απαραίτητα.

Ασύγκριτα δυναμικό.
Αναμφίβολα Avant.
Πιο επίπεδο, φαρδύτερο και με μεγαλύτερο βάθος το μπροστινό μέρος του A6 Avant δείχνει την δύναμη και την ικανότητα να τραβήξει τα βλέμματα με την πρώτη ματιά. Οι εντυπωσιακοί θόλοι τροχών, η κλίση της γραμμής οροφής και η επίπεδη κολόνα D υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τη δυναμική των αναλογιών και διαγράφουν μια ασύγκριτη σχεδίαση. Το πίσω μέρος τονίζεται ιδιαίτερα από τη sport αεροτομή οροφής και το χαρακτηριστικό διακοσμητικό χρωμίου. Το A6 Avant δηλώνει σε κάθε του πτυχή τον sport χαρακτήρα με την γενναιοδωρία του χώρου.
Περισσότερα για το εξωτερικό
Άνεση χώρου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο
+ 21

mm

Μήκος εσωτερικού χώρου

+ 14

mm

Ελευθερία κεφαλής στο πίσω μέρος

+ 7

mm

Χώρος ώμων

Προσφέρει ουσιαστικό χώρο

Ασυμβίβαστα άνετο: Η βελτιωμένη φιλοσοφία χώρου του Audi A6 Avant προσφέρει στους οδηγούς και τους επιβάτες περισσότερη ελευθερία ποδιών, κεφαλής και ώμων από τον συνηθισμένο γενναιόδωρο χώρο αποσκευών. Το πίσω πίσω κάθισμα με δυνατότητα διαμήκους φόρτωσης μπορεί να διπλωθεί με ευελιξία σε αναλογία 40:20:40 και να προσαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες σας. Είτε με την οικογένεια και εξοπλισμό σκι στα βουνά είτε για μεγαλύτερα επαγγελματικά ταξίδια ο χώρος φόρτωσης από 565 λίτρα φτάνει έως 1.680 λίτρα.

Kofferraumanimation
Περισσότερα για την άνεση χώρου
Das Ambientelicht des neuen A6 Avant bereichert das stimmige Interieur-Design.

Δυνατότητες εξατομίκευσης

Ανάλογα με τις επιθυμίες σας, το εσωτερικό του Audi A6 Avant ενσωματώνει πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες. Συμπληρωματικά στον βασικό εξοπλισμό, διατίθενται τέσσερα πακέτα εξοπλισμού, το καθένα με τη δική του ιδέα χρωμάτων: sport, design, design selection και - όπως στην εικόνα - το sport πακέτο S line. Τα χρώματα είναι κομψά και τα υλικά - μέχρι το δέρμα Valcona και οι διακοσμητικές λωρίδες σε ματ αλουμίνιο - είναι υψηλής ποιότητας.

Minimal σχεδίαση.
Μέγιστη λειτουργικότητα.

Οι προαιρετικά διαθέσιμες HD οθόνες αφής 10,1 ιντσών και 8,6 ιντσών MMI high touch με απόκριση αφής ενσωματώνονται στο κομψό ταμπλό και συμπληρώνονται από την οθόνη 12,3 ιντσών του προαιρετικού Audi virtual cockpit. Οι εκτεταμένες επιλογές εξατομίκευσης επιτρέπουν σε έως και επτά οδηγούς να αποθηκεύσουν τις προτιμώμενες ρυθμίσεις σε μεμονωμένα προφίλ χρήστη. Όπως και στα smartphones, μπορεί να γίνεται η μεταφορά και απόθεση (drag and drop) των κεντρικών λειτουργιών του οχήματος στην επιθυμητή θέση στην οθόνη MMI. Ευέλικτο, άνετο και πάνω απ 'όλα απλό.

Bedienkonzept
Περισσότερα για τη λειτουργία χειρισμού.
Περισσότερα για την τεχνολογία φωτισμού
Τεχνικά χαρακτηριστικά A6 Avant
400

Εξατομικευμένες ρυθμίσεις

38

Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

12.3

-ίντσες

οθόνη virtual cockpit

Περισσότερα για τα συστήματα υποβοήθησης

Υψηλές επιδόσεις

Το A6 Avant διατείθεται με δύο ισχυρούς κινητήρες - έναν πετρελαιοκινητήρα και έναν βενζινοκινητήρα. Ο βενζινοκινητήρας είναι ένας 3.0 TFSI1. Με 340 hp και 500 Nm ροπή, ο εξακύλινδρος κινητήρας επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 5,1 δευτερόλεπτα. Παρόμοια απόδοση προσφέρεται από τον πετρελαιοκινητήρα 3.0 TDI2 V6 με 286 hp και 620 Nm ροπή. Όλοι οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με την νέα τεχνολογία mild hybrid.

A6 Avant Motor
Περισσότερα για τον κινητήρα
Fahrdynamik

Περισσότερη ευελιξία και ικανότητα ελιγμών.

Στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα προοδευτικής υποβοήθησης τιμονιού εξασφαλίζει ισχυρή δυναμική οδήγησης μέσω μίας έντονα σπορ μετάδοσης στο σύστημα διεύθυνσης, κάτι που ειδικά σε συνδυασμό με το προαιρετικό δυναμικό σύστημα τετραδιεύθυνσης, αυξάνει την ευελιξία και την ικανότητα ελιγμών.

Περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση
A6 Avant