Audi S6 Avant > A6 > Home
 • stage_exterior_front.jpg
S6 Avant

S6 Avant

Ευέλικτο, ευφυές, sport.
Το Audi S6 Avant.

Κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,5 l/100 km
Εκπομπές CO₂ - μεικτός κύκλος*: 171 g/km

Το Audi S6 Avant προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών, είτε είναι το εταιρικό ή το προσωπικό σας οικογενειακό αυτοκίνητο. Επίσης εμπνέει σιγουριά με την ευρεία γκάμα προηγμένων συστημάτων infotainment και υποβοήθησης οδηγού, με τα sport χαρακτηριστικά οδήγησης και τη δυναμική του σχεδίαση.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AS6_A_181005-2.jpg
1920x1080_AS6_A_181005-2.jpg
 • Το μπροστινό σπόιλερ έχει άκρες από αλουμίνιο και είναι ένα από το χαρακτηριστικά S στοιχεία του Audi S6 Avant¹.

 • Το Audi S6 Avant¹ εντυπωσιάζει με τις ποικίλες δυνατότητες του.

 • Επιλέξτε τους προαιρετικούς τροχούς 21 ιντσών και προαιρετικά διατείθενται οι δαγκάνες σε κόκκινο χρώμα.

 • Οι τέσσερις απολήξεις εξάτμισης είναι ενσωματωμένες στον ειδικό S διαχύτη.

 • Με το μεγάλο χώρο αποσκευών του έως 1680 λίτρα, το Audi S6 Avant¹ καλύπτει αυξημένες απαιτήσεις χώρου.

 • Ο τρίλιτρος κινητήρας TDI (κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,5 l/100 km, Εκπομπές CO₂ - μεικτός κύκλος*: 171 g/km) αποδίδει ισχύ 349 hp (257 kW).

 • Απλά και μόνο κοιτάζοντας την πίσω πλευρά με το έμβλημα S6 μπορείτε να αναγνωρίσετε το Audi S6 Avant¹.

 • Η οικογένεια S6 αποτελείται από το Audi S6 Avant¹ και το Audi S6 Sedan (Kατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,3 -6,2 l/100 km, Εκπομπές CO₂ - μεικτός κύκλος*: 165–46).

 • Το Audi S6 Avant¹ διαθέτει πολλές βασικές τεχνολογίες infotainment όπως το Audi virtual cockpit.

 • Το προαιρετικό Audi Connect Key είναι μια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες στην ευρεία γκάμα του Audi Connect.

Άφθονος χώρος αποσκευών

Το Audi S6 Avant¹ ικανοποιεί υψηλές απαιτήσεις χώρου με τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και τις βολικές δυνατότητες φύλαξης. Ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι 565 λίτρα, ενώ με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος φτάνει τα 1680 λίτρα. Με το προαιρετικό κλειδί άνεσης και του ελεγχόμενου από αισθητήρα ξεκλειδώματος του καπό χώρου αποσκευών, μπορείτε να ανοίγετε ηλεκτρονικά τον χώρο αποσκευών με την κίνηση του ποδιού σας.

Rear Audi S6 Avant
Περισσότερα για τον αποθηκευτικό χώρο

Απολαύστε την ψηφιακή εμπειρία

Σημαντικά συστήματα infotainment βρίσκονται στα σημεία άμεσης παρατήρησης και χειρισμού. Το βασικό Audi virtual cockpit, ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,3 full-HD, ελέγχεται από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί VIEW για να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο τρόπους λειτουργίας, ανάλογα με τις ανάγκες σας: μια ένδειξη με τα όργανα όπως το στροφόμετρο και το ταχύμετρο στο επίκεντρο και μια ένδειξη που εμφανίζει πληροφορίες όπως το περιεχόμενο πλοήγησης.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, προσφέρουμε το προαιρετικό σύστημα ήχου Bang & Olufsen εκτός από το βασικό σύστημα ήχου. Η premium έκδοση αποτελείται από ενισχυτή 15 καναλιών και 16 ηχεία. Ο νέος τρισδιάστατος ήχος δημιουργεί ένα εφέ ολοκληρωμένου ήχου στα μπροστινά καθίσματα. Με την έκδοση Advanced, υπάρχει ενισχυτής 19 καναλιών και 19 ηχείων που προσφέρουν τον τρισδιάστατο ήχο σε όλο το όχημα, χαρίζοντας σε όλους τους επιβάτες μια αξέχαστη εμπειρία ήχου.

Cockpit Audi S6 Avant
Περισσότερα για τη λειτουργία χειρισμού & το infotainment
Εντυπωσιακές επιδόσεις¹

Ισχύς

349

hp

(257 kW)

Ροπή

700

Nm

Επιτάγχυνση

5.1

δευτερόλεπτα

0 έως 100 km/h

¹Κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,5 l/100 km, Εκπομπές CO₂ - μεικτός κύκλος*: 171 g/km

Σπορ σύστημα κίνησης

Εκτός από την προσαρμοστικότητά του, το Audi S6 Avant διαθέτει επίσης έναν ισχυρό πετρελαιοκινητήρα (Κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,5 l/100 km, Εκπομπές CO₂ - μεικτός κύκλος*: 171 g/km. Ο κινητήρας 3.0 V6 TDI αποδίδει 349 hp (257 kW) και παράγει ροπή 700Nm, επιταχύνοντας το Audi S6 Avant από 0 σε 100 km/h σε 5,1 δευτερόλεπτα.

Sporty acceleration Audi S6 Avant
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγησης και την άνεση

Σπορ και ευρύχωρο εσωτερικό

Οι φωτιζόμενες επενδύσεις θυρών αλουμινίου με έμβλημα S που τονίζονται από έναν ρόμβο σας δίνουν μια πρώτη είκονα όταν ανοίγετε την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού. H σπορ σχεδίαση συνεχίζει και στο εσωτερικό του Audi S6 Avant¹. Τα βασικά σπορ καθίσματα S με έμβλημα S εξασφαλίζουν ότι θα κάθεστε με ασφάλεια και παρέχουν πολλές δυνατότητες ηλεκτρικής ρύθμισης. Ο μοχλός επιλογής ταχυτήτων στην κεντρική κονσόλα έχει επίσης έμβλημα S, ενώ θα βρείτε πρόσθετες δυνατότητες εξατομίκευσης χάρη στην γκάμα δερμάτινων πακέτων και των διακοσμητικών στοιχείων.

Innenraum des S6 Avant

Χαρακτηριστική πίσω όψη

Το έμβλημα S6 είναι μόνο ένα ενδεικτικό στοιχείο του Audi S6 Avant¹. Ο διαχύτης σε σκούρο χρώμιο με στήριγμα σε όψη αλουμινίου και το σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις σε όψη χρωμίου είναι μερικά από τα σαφή χαρακτηριστικά του.

Rear Audi S6 Avant
¹Κατανάλωση καυσίμου - μεικτός κύκλος*: 6,5 l/100 km, Εκπομπές CO₂ - μεικτός κύκλος*: 171 g/km