A7 Sportback > A7 > Home
Front side view Audi A7 Sportback

A7 Sportback

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 190–168 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,4–6,4 l/100km

Side rear view Audi A7 Sportback

Εντυπωσιακά πολύπλευρο

Το πολυτελές Audi A7 Sportback είναι ιδανικό για τη δουλειά αλλά και για διασκέδαση. Η κομψή κουπέ σχεδίαση ξεχωρίζει με νέες σπορ πινελιές, όπως η μάσκα Audi Singleframe που διαθέτει νέα δομή.

Τέσσερις κύκλοι. Μία καθαρή γραμμή

Η εμφάνιση του Audi A7 Sportback είναι ένα αμάλγαμα σπορ στοιχείων και κομψότητας. Τονίζεται με εντυπωσιακό τρόπο από την κλασική αρχιτεκτονική quattro.

Σπορ εμπειρία οδήγησης

Χάρη στην προαιρετική ανάρτηση με έλεγχο απόσβεσης⁴, το Audi A7 Sportback συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ οχήματος με την αίσθηση οδήγησης ενός πολυτελούς sedan. Για ένα σπορ στιλ οδήγησης, επιλέξτε την τετρακίνηση quattro με σπορ διαφορικό για δυναμικό χειρισμό ακριβείας και εξαιρετική σταθερότητα σε κάθε έδαφος.

Audi A7 Sportback front

Πακέτο υποβοήθησης Park. Η στάθμευση γίνεται παιχνίδι

Άνετη στάθμευση σε διαμήκεις και εγκάρσιες θέσεις στάθμευσης. Προς τα εμπρός ή με την όπισθεν. Το ίδιο και για την έξοδο από διαμήκεις θέσεις στάθμευσης. Το Audi A7 Sportback αναλαμβάνει το τιμόνι, την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και την απενεργοποίηση του κινητήρα. Με το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης park assist plus²,⁴ αυτό επιτυγχάνεται κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο >>P στο όχημα. Κατά τη χρήση στάθμευσης ο οδηγός πρέπει να επιβλέπει ολόκληρη τη διαδικασία στάθμευσης.

Sensors of the in the Audi A7 Sportback top view

Ατμόσφαιρα πολυτέλειας

Το εσωτερικό μαγνητίζει τα βλέμματα με τα υψηλής ποιότητας υλικά και το προσεγμένο φινίρισμα. Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή⁴ δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Όταν είναι κλειστή, η ηλιοπροστασία διατηρεί το εσωτερικό δροσερό.

Απολύτως μοναδικό. Με τη σειρά Audi exclusive³

Κάντε το Audi A7 Sportback σας ακόμη πιο μοναδικό - όπως εσείς - με τη σειρα Audi exclusive³, επιλέγοντας ανάμεσα στα ιδιαίτερα διακοσμητικά, το βαμμένο δέρμα και μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων χρωμάτων αμαξώματος, αυτό που ταιριάζει στις επιθυμίες σας.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
3
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
4
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.