Audi A7 Sportback > A7 > Home
Frontal side view Audi e-tron S Sportback

A7 Sportback

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 189–167 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 8,3–6,4 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Εντυπωσιακά πολύπλευρο

Με τη σχεδίαση ενός coupé, την ευρυχωρία ενός sedan και τη μεταβλητότητα ενός avant, το Audi A7 Sportback διαθέτει έναν δυναμικό, πολύπλευρο χαρακτήρα που το καθιστά κατάλληλο τόσο για εργασία όσο και για χαλάρωση καθ’ οδόν.

Τέσσερις κύκλοι. Μία καθαρή γραμμή

Η εμφάνιση του Audi A7 Sportback είναι ένα αμάλγαμα σπορ στοιχείων και κομψότητας. Τονίζεται με εντυπωσιακό τρόπο από την κλασική αρχιτεκτονική quattro.

Σπορ εμπειρία οδήγησης

Χάρη στην προαιρετική ανάρτηση με έλεγχο απόσβεσης, το Audi A7 Sportback συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ οχήματος με την αίσθηση οδήγησης ενός πολυτελούς sedan. Για ένα σπορ στιλ οδήγησης, επιλέξτε την τετρακίνηση quattro με σπορ διαφορικό για δυναμικό χειρισμό ακριβείας και εξαιρετική σταθερότητα σε κάθε έδαφος.

Dynamic front view Audi A7 Sportback

Πακέτο υποβοήθησης Park. Απλή στάθμευση

Άνετη στάθμευση σε διαμήκεις και εγκάρσιες θέσεις στάθμευσης. Προς τα εμπρός ή με την όπισθεν. Το ίδιο και για την έξοδο από διαμήκεις θέσεις στάθμευσης. Το Audi A7 Sportback αναλαμβάνει το τιμόνι, την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και την απενεργοποίηση του κινητήρα. Με το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης park assist plus² αυτό επιτυγχάνεται κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο >>P στο όχημα. Κατά τη χρήση στάθμευσης ο οδηγός πρέπει να επιβλέπει ολόκληρη τη διαδικασία στάθμευσης.

Dynamic Top View Audi A7 Sportback

Ατμόσφαιρα πολυτέλειας

Το εσωτερικό μαγνητίζει τα βλέμματα με τα υψηλής ποιότητας υλικά και το προσεγμένο φινίρισμα. Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Όταν είναι κλειστή, η ηλιοπροστασία διατηρεί το εσωτερικό δροσερό.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και βοηθούν τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ωστόσο, ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος και οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
3
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.