Audi RS 7 Sportback > A7 > Home
Audi RS 7 Sportback

RS 7 Sportback

Ατίθαση ομορφιά.
Το Audi RS 7 Sportback.

Άγριο, ατίθασο ή sport; Με το Audi RS 7 Sportback², μπορείτε να τα έχετε όλα. Οι κομψές σχεδιαστικές coupé γραμμές του σε λευκό Glacier, μεταλλικό συναντούν την μεγάλη ισχύ του κινητήρα V8 TFSI² και η καινοτόμος τεχνολογία τον διαισθητικό δυναμισμό. Με το Audi RS 7 Sportback θα ζήσετε τον ενθουσιασμό του ασυμβίβαστου.

Performance is an attitude.

Υψηλές επιδόσεις σε εικόνες

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
  • Στην πίσω όψη του Audi RS 7 Sportback², ο ειδικός RS προφυλακτήρας με πίσω διαχύτη και οβάλ απολήξεις εξάτμισης είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό.

  • Στη μπροστινή όψη του Audi RS 7 Sportback², η μάσκα ενιαίου πλαισίου Audi Singleframe ξεχωρίζει.

  • Το Audi RS 7 Sportback² ξεχωρίζει με τις κομψές coupé γραμμές του.

  • Ελκυστικό με τέσσερις πόρτες και πέντε καθίσματα: το Audi RS 7 Sportback².

  • Η gloss black (μαύρη γυαλιστερή) μάσκα με την RS τρισδιάστατη κυψελωτή δομή.

  • Τεχνικά και οπτικά στο υψηλότερο επίπεδο: οι προβολείς HD Matrix LED με Audi laser light και σκούρα RS διακοσμητικά στοιχεία.

  • Με την σπορ γραμμή οροφής, το Audi RS 7 Sportback² ελκύει βλέμματα θαυμασμού.

  • Καθίστε αναπαυτικά στα σπορ καθίσματα σχεδίασης RS.

  • Το Audi RS 7 Sportback² προσφέρει χώρο για πέντε άτομα.

Περισσότερα για την εξατομίκευση

Οι παλμοί αυξάνονται αμέσως

Με το RS 7 Sportback², ο ενθουσιασμός ξεκινάει τη στιγμή που θα αντικρύσετε το Audi virtual cockpit ή το Audi virtual cockpit plus με τη σχεδίαση RS. Ο ενθουσιασμός αυξάνεται όταν κρατάτε το sport δερμάτινο τιμόνι RS με πλήκτρα αλλαγής ταχυτήτων RS σε αλουμίνιο. Ειδικά με το νέο κουμπί RS λειτουργίας ρυθμίζετε βάσει των αναγκών σας τον τρόπο λειτουργίας σε RS1 και RS2 μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Cockpit Audi RS 7 Sportback

Αφήστε πίσω την καθημερινότητα

Με το RS 7 Sportback² η καθημερινότητα γίνεται συναρπαστική. Για παράδειγμα, με τα sport καθίσματα RS σε διάτρητο μαύρο δέρμα Valcona με κυψέλες σε γκρι Rock, αποτύπωμα RS στις πλάτες καθισμάτων και ζώνες ασφαλείας με κόκκινο άκρο μπροστά και πίσω³. Το εσωτερικό του RS 7 Sportback θα δώσει σε εσάς και την οικογένεια ή τους φίλους σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τη sport αισθητική και άφθονο χώρο για έως πέντε άτομα, κατάλληλο τόσο για την καθημερινότητα όσο και για κάποια εκδρομή.

Υψηλές επιδόσεις με αριθμούς

Ισχύς

441

kW*

(600 hp)

Επιτάχυνση

3.6

s*

0 to 100 km/h

Μέγιστη ταχύτητα (προαιρετικά)

305

km/h*

250 km/h (standard)

*Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11.6–11.5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km.

Δίψα για ισχύ

Ο ήχος του κινητήρα καθηλώνει. Απολύτα κατανοητό με βάση τα χαρακτηριστικά οδήγησης του RS 7 Sportback: με 600 hp (441 kW) και 800 Nm ροπής επιταχύνετε από 0 σε 100 km/h σε 3,6 δευτερόλεπτα (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11.6–11.5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km) και φτάνει προαιρετικά έως τα 305 km/h. Αυτό είναι εφικτό με τον 4.0-λιτρο κινητήρα V8 twin turbo, ο οποίος χάρη στο mild-hybrid σύστημα 48V και το cylinder on demand, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση και παρέχει παραπάνω ισχύ σε όλες τις ταχύτητες.

RS 7 Sportback fast driving

Κάθε στιγμή μετράει

Η sport ανάρτηση RS plus με το Dynamic Ride Control, που ρυθμίζεται σε τρία στάδια μέσω του Audi drive select, μειώνει τη διαμήκη γωνία κλίσης και βελτιώνει τον δυναμικό χειρισμό. Η δυναμική διεύθυνση και το σύστημα κίνησης quattro με sport διαφορικό παρέχουν τον ευέλικτο χειρισμό που ζητάτε. Η δυναμική εγκάρσια επιτάχυνση και η εξαιρετική σταθερότητα διεύθυνσης κάνουν κάθε διαδρομή αξέχαστη και κάθε στροφή εντυπωσιακά όμορφη.

RS 7 Sportback in dynamic driving

Κόβει την ανάσα

Πολύ λίγα πράγματα είναι ικανά να σας κόψουν την ανάσα. Ένα από αυτά είναι η προαιρετική ζάντα 22 ιντσών σε ένα μοναδικό σχέδιο 5 ακτίνων V σε μαύρο ανθρακίτη με γυαλιστερό φινίρισμα⁴. Άλλο ένα είναι το προαιρετικό σύστημα κεραμικών φρένων RS με δαγκάνες φρένων σε μπλε χρώμα και “Audi ceramic” λογότυπο.

RS ceramic brake system in the Audi RS 7 Sportback
HD Matrix LED headlights Audi RS 7 Sportback

Τεχνολογία φωτισμού σε άλλο επίπεδο

Επιλέξτε τους προαιρετικούς προβολείς HD Matrix LED με Audi laser light και ειδικά στοιχεία RS. Το έξυπνο σύστημα περιλαμβάνει τεχνολογία LED και κάμερα για βελτιωμένη ασφάλεια και εξαιρετική εμφάνιση: με χαρακτηριστική ακολουθία RS της πίσω λωρίδας φώτων LED και των δυναμικών φλας κατά το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα του Audi RS 7 Sportback².

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11.6–11.5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km.
3
Η κεντρική πίσω ζώνη είναι πάντα σε μαύρο χρώμα.
4
Οι ζάντες αλουμινίου με γυαλιστερό φινίρισμα καθώς και οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Για κατασκευαστικούς λόγους, η επιφάνεια της στεφάνης δεν διαθέτει επαρκή προστασία από τη διάβρωση για τέτοια χρήση και μπορεί να καταστραφεί μόνιμα από οδικό αλάτι ή παρόμοια υλικά.