A8 > A8 > Home
Siedeview of the Audi A8

A8

Inside view of the Audi A8

Ένα highlight σε κάθε ταξίδι

Με την εντυπωσιακή του σχεδίαση και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, το Audi A8 παρέχει μια άνετη και συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Γρήγορη διαμόρφωση

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα με ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi A8 που ονειρεύεστε.

A8

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 10.8-6.5 l/100 km. | Εκπομπές CO₂ , μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 247-170 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Εξωτερικά χρώματα

Ζάντες

Γκρι μεταλλικό Vesuvian
Λευκό μεταλλικό Glacier
Ασημί μεταλλικό Floret
Μαύρο μεταλλικό Mythos
Γκρι περλέ Daytona
Μαύρο Brilliant
Μπλε μεταλλικό Firmament
Μπλε μεταλλικό Ultra
Γκρι μεταλλικό Manhattan
Πράσινο μεταλλικό District
Ζάντες Audi Sport, 10-spoke star, platinum gray, glossy finish, 9.0Jx21, 275/35 R21 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 10-spoke star, black, 9.0Jx21, 265/35 R21 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 10-Y-spoke Evo, anthracite black, glanced, 9.0Jx21, 265/35 R21 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 5 -V-spoke-star, anthracite black, polished, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 7-arm dynamic, platin gray, 9.0Jx21, 265/35 R21 ελαστικά
Ζάντες, 10-parallel spokes, graphit gray, glossy finish, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες, 10-spoke Y, anthracite black, graphitized, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες, 20-spoke structure, graphit gray, glossy finish, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες, 5-twin arm, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες, 5-twin-spoke S-design, galvano silver, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά

Γκρι περλέ Daytona


A8

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 10.8-6.5 l/100 km. | Εκπομπές CO₂ , μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 247-170 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

 side rear view

Στοιχεία και αριθμοί

Απολαύστε την άνεση

Μπορείτε πράγματι να νιώσετε τον χαρακτήρα υψηλής ποιότητας του οχήματος στο εσωτερικό χάρη στα υλικά και το φινίρισμα ακριβείας. Τα προαιρετικά εξατομικευμένα καθίσματα Comfort Contour μπροστά, τα πίσω καθίσματα με προαιρετικά προσκέφαλα και η συνολική ατμόσφαιρα σάς προσκαλούν να απολαύσετε ένα ταξίδι στην πρώτη θέση ανά πάσα στιγμή.

Μια κομψή εμφάνιση

Χάρη στα κομψά διακοσμητικά στοιχεία, το νέο Audi A8 σε γκρι terra, μεταλλικό, ενσαρκώνει τη σπορ κομψότητα και τον σοφιστικέ χαρακτήρα. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες στη μάσκα ψυγείου και τους προφυλακτήρες καθώς και το δυναμικό τόξο οροφής και η μοναδική αρχιτεκτονική quattro ξεχωρίζουν σε αυτό το business sedan.

Ακριβής. Δυναμική. Ξεκάθαρη.

Αφήστε να σας συνεπάρει η επόμενη γενιά της τεχνολογίας φωτισμού. Με τους προαιρετικούς προβολείς Digital Matrix LED ή τα προαιρετικά πίσω φώτα OLED. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο υπογραφές πίσω φώτων κατά την αγορά του οχήματος. Ανάλογα με το προφίλ οδήγησης, ο χαρακτήρας της υπογραφής ρυθμίζεται όταν το όχημα είναι σταματημένο.

Μια σπορ εμφάνιση και αίσθηση

Φέρτε στο προσκήνιο τον σπορ χαρακτήρα του Audi A8 σας με το προαιρετικό πακέτο S line και χαρίστε του μια νότα δυναμισμού και εντυπωσιακή σχεδίαση.

Ξεχωρίστε με το Audi exclusive⁴

Κάντε το A8 σας μοναδικό – όσο μοναδικοί είστε εσείς – με τη σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive⁴. Με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και εξατομικευμένο χρώμα βαφής, καθώς και με μια ευρεία γκάμα ματ χρωμάτων βαφής. Όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Για πληροφορίες σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία, επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
3
Οι λειτουργίες των οθονών στο πίσω μέρος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα την περιοχή και εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας/εφαρμογών για τη συσκευή του πελάτη. Είναι απαραίτητη μία κινητή συσκευή (smartphone, tablet κ.λπ.) για τη χρήση των οθονών. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εμφανιζόμενο περιεχόμενο. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις κινητού τηλεφώνου.
4
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.