A8 L > A8 > Home
Audi A8 L Side view

A8 L

Rear interior Audi A8 L

Άφθονος χώρος

Στο Audi A8 L μπορείτε να απολαύσετε ένα άνετο, εντυπωσιακά ευρύχωρο εσωτερικό με εξαιρετική άνεση καθίσματος στο πίσω μέρος.

Γρήγορη διαμόρφωση

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα με ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi A8 L που ονειρεύεστε.

A8 L

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 10.8–6.5 l/100 km. | Εκπομπές CO₂ , μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 248–171 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Εξωτερικά χρώματα

Ζάντες

Γκρι Terra μεταλλικό
Γκρι Vesuvian μεταλλικό
Λευκό Glacier μεταλλικό
Ασημί Floret μεταλλικό
Γκρι Daytona περλέ
Μαύρο Mythos μεταλλικό
Μαύρο Brilliant
Μπλε Firmament μεταλλικό
Γκρι Manhattan μεταλλικό
Πράσινο District μεταλλικό
Ζάντες Audi Sport, 10-spoke star, platinum gray, glossy finish, 9.0Jx21, 275/35 R21 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 10-spoke star, black, 9.0Jx21, 265/35 R21 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 10-Y-spoke Evo, anthracite black, glanced, 9.0Jx21, 265/35 R21 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 5 -V-spoke-star, anthracite black, polished, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες Audi Sport, 7-arm dynamic, platin gray, 9.0Jx21, 265/35 R21 ελαστικά
Ζάντες, 10-parallel spokes, graphit gray, glossy finish, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες, 10-spoke Y, anthracite black, graphitized, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες, 20-spoke structure, graphit gray, glossy finish, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά
Ζάντες, 5-twin arm, 9.0Jx20, 265/40 R20 ελαστικά

Μπλε Firmament μεταλλικό


A8 L

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος, σε l/100 km¹: 10.8–6.5 l/100 km. | Εκπομπές CO₂ , μεικτός κύκλος, σε g/km¹: 248–171 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Top view Audi A8 L

Στοιχεία και αριθμοί

Το πραγματικό μεγαλείο πηγάζει από μέσα μας

Το νέο Audi A8 L διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας, ευρύχωρο, εσωτερικό με ιδιαίτερα μεγάλη άνεση καθίσματος. Το προαιρετικό εξατομικευμένο κάθισμα Comfort Contour, με λειτουργία χαλάρωσης για το κάθισμα πίσω από εκείνο του συνοδηγού, προσφέρει μια ιδανική θέση για εργασία και χαλάρωση καθ’ οδόν.

Σκεφτείτε ακόμα πιο μεγαλόπνοα

Το νέο Audi A8 L σε μπλε Firmament, μεταλλικό, χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευρυχωρία με ακόμα περισσότερο ελεύθερο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια. Μακρύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερες πόρτες – σχεδίαση που είναι μία κατηγορία από μόνη της.

Ακριβής. Δυναμική. Ξεκάθαρη

Αφήστε να σας συνεπάρει η επόμενη γενιά της τεχνολογίας φωτισμού. Με τους προαιρετικούς προβολείς Digital Matrix LED ή τα προαιρετικά πίσω φώτα OLED. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διατάξεις πίσω φώτων κατά την αγορά του οχήματος. Ανάλογα με το προφίλ οδήγησης, ο χαρακτήρας της υπογραφής ρυθμίζεται όταν το όχημα είναι σταματημένο.

Ξεχωρίστε με το Audi exclusive⁵

Κάντε το A8 L¹ σας μοναδικό – όσο μοναδικοί είστε εσείς – με τη σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive⁵. Με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και εξατομικευμένο χρώμα βαφής, καθώς και με μια ευρεία γκάμα ματ χρωμάτων βαφής. Όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Για πληροφορίες σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία, επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
3
Οι λειτουργίες των οθονών στο πίσω μέρος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα την περιοχή και εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας/εφαρμογών για τη συσκευή του πελάτη. Είναι απαραίτητη μία κινητή συσκευή (smartphone, tablet κ.λπ.) για τη χρήση των οθονών. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εμφανιζόμενο περιεχόμενο. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις κινητού τηλεφώνου.
4
Αν επιλεχθεί το εξατομικευμένο κάθισμα Comfort Contour με λειτουργία χαλάρωσης, οι δυνατότητες ρύθμισης του καθίσματος συνοδηγού είναι περιορισμένες.
5
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.