Πακέτο φωτισμού Matrix LED
για το Audi σας

Η τεχνολογία Matrix LED της Audi συνδυάζει ένα σύστημα κάμερας με πηγές φωτός LED και ακριβείς οπτικές ίνες για εξαιρετικά προσαρμοζόμενη κατανομή φωτός. Εάν εντοπιστούν άλλα οχήματα, το σύστημα επιλεκτικά κρύβει μόνο την περιοχή του αναγνωρισμένου αυτοκινήτου, ενώ η μεγάλη σκάλα παραμένει ενεργή στα υπόλοιπα τμήματα.

Τα διαθέσιμα προγράμματα με μία ματιά

Ευέλικτα όπως και η ζωή σας: η ευελιξία και η αποτελεσματική χρήση του διαθέσιμου χρόνου μας γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά σήμερα. Για να διασφαλίσετε ότι το Audi σας ανταποκρίνετε στις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφορετικών διαθέσιμων προγραμμάτων.

1 δοκιμαστικός μήνας¹

1 μήνας

6 μήνες

1 χρόνος

3 χρόνια

Απεριόριστα
€1²

από €27²

από €138²

από €268²

από €724²

από €1.395²

Πώς λειτουργεί το πακέτο φωτισμού Matrix LED;

Εκτός από την υψηλή τους απόδοση, οι προβολείς LED προσφέρουν μεγάλα πλεονεκτήματα από άποψη ασφάλειας και άνεσης. Με θερμοκρασία χρώματος περίπου 5.500 Kelvin, το φως τους είναι παρόμοιο με το φως της ημέρας, έτσι δεν κουράζει τα μάτια σας - ειδικά στο σκοτάδι και σε κακές καιρικές συνθήκες. Εκτός από τη λειτουργία Matrix LED, οι προβολείς έχουν επίσης τις ακόλουθες λειτουργίες: φως ημέρας, μεσαία σκάλα, μεγάλη σκάλα, φως θέσης, δυναμικό φλας, φως παντός καιρού (για τη μείωση της αντανάκλασης σε χαμηλή ορατότητα) και αυτόματο αυτόματο-δυναμικό έλεγχο εμβέλειας προβολέων. Η φωτεινή ένδειξη είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με τον προαιρετικό Βοηθό νυχτερινής όρασης (Night Vision Assistant). Για την επισήμανση των αναγνωρισμένων πεζών, τα μεμονωμένα LEDs αναβοσβήνουν τρεις φορές διαδοχικά, επισημαίνοντας καθαρά το περιβάλλον του πεζού. Το δυναμικό φλας ενεργοποιείται ανά τμήμα με ρυθμό μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου και τρέχει πάντα προς τα έξω προς την κατεύθυνση της στροφής όταν αναβοσβήνει.

Κατεβάστε την εφαρμογή myAudi και επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα για το πακέτο φωτισμού Matrix LED
Άνεση

Ευέλικτα προγράμματα χρήσης

Απόδοση

Προσαρμόστε γρήγορα το αυτοκίνητό σας στις νέες συνθήκες

Ασφάλεια

Καλύτερη νυχτερινή όραση με την προσαρμογή του φωτισμού στις οδικές συνθήκες και την αναγνώριση πεζών.

Όροι κράτησης

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο φωτισμού Matrix LED μέσω της υπηρεσίας Functions on Demand χρειάζεστε:

  • έναν έγκυρο λογαριασμό myAudi ως κύριος ή δευτερεύων χρήστης
  • όχημα συμβατό με την υπηρεσία Functions on Demand
Νομική σημείωση
1
Η λειτουργία μπορεί να δοκιμαστεί μία φορά ανά κύριο χρήστη με κόστος 1 ευρώ για ένα μήνα. Αυτό είναι δυνατό για το μέγιστο μέχρι 2 κύριους χρήστες ανά έτος και ανά όχημα.
2
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Οι τιμές που αναγράφονται στην εφαρμογή myAudi είναι νομικά δεσμευτικές τη στιγμή της αγοράς.
3
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και μπορούν μόνο να βοηθήσουν τον οδηγό. Ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για το όχημα στο δρόμο και για την κατάλληλη προσοχή.