SQ2 > Q2 > Home
SQ2 TFSI

SQ2 TFSI

Ισχυρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση.
Το Audi SQ2.

Στο νέο κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας Q2 θα βιώσετε την δυναμική ισχύ ενός μοντέλου S της Audi, τα πλεονεκτήματα ενός μοντέρνου compact SUV καθώς και τον κορυφαίο στην κατηγορία εξοπλισμό ασφάλειας και infotainment. Αυτό είναι το Audi SQ2.

00:00 | 00:00
1920x1080_ASQ2_181003_1.jpg
1920x1080_ASQ2_181003_1.jpg
 • Το Audi SQ2 είναι πραγματικά πόλος έλξης.

 • Ξεκάθαρος σπορ χαρακτήρας που μοιράζεται σε μήκος 4,19 μέτρων – το Audi SQ2.

 • Χάρη στα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς στο Audi SQ2.

 • Το τρισδιάστατο καπό χαρίζει στο Audi SQ2 ξεκάθαρα SUV εμφάνιση.

 • Με την ψηλά τοποθετημένη μάσκα ενιαίου πλαισίου με κάθετες διπλές ράβδους, θα εντυπωσιάσετε τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος.

 • Οι σφηνοειδείς προβολείς LED ταιριάζουν ιδανικά στην οπτική του Audi SQ2.

 • Οι πληθωρικές εισαγωγές αέρα είναι χαρακτηριστικές για τις υψηλές επιδόσεις του Audi SQ2.

 • Το εντυπωσιακό πίσω μέρος του Audi SQ2 χαρακτηρίζεται από τέσσερις απολήξεις εξάτμισης.

 • Το κέντρο ελέγχου σας: το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα και το προαιρετικό Audi virtual cockpit.

 • Στα βασικά σπορ καθίσματα θα βρείτε ασφαλή στήριξη.

 • Προαιρετικά διατείθεται πόρτα χώρου αποσκευών που ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά.

Εγγυημένη οδηγική απόλαυση

Χάρη στον ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα του 2.0 TFSI ισχύος 300 hp (221 kW) (κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος: 7,2-7,0 l/100 km. Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος: 163–159 g/km), μπορείτε να επιταχύνετε από 0 σε 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα. Η ροπή είναι 400 Nm και η μέγιστη ταχύτητα 250 km/h. Επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου σε ένα compact SUV. Η ισχύς του Audi SQ2 μεταδίδεται αποδοτικά στον δρόμο μέσω του 7-τάχυτου κιβωτίου S tronic και της μόνιμης τετρακίνησης quattro.

Περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση
Περισσότερα για την εξωτερική σχεδίαση

Η φωτεινή πλευρά

Με τους προβολείς LED που διατίθενται στον βασικό εξοπλισμό του Audi SQ2, μπορείτε να φωτίζετε με ακρίβεια και τόσο φωτεινά όπως το φως της ημέρας. Τα πίσω φανάρια, που περιλαμβάνουν δυναμικά φλας, διαθέτουν επίσης τεχνολογία LED και σας επιτρέπουν να αντιλαμβάνεστε πιο γρήγορα τα άλλα οχήματα.

Sport, λειτουργικό και υψηλής ποιότητας

Το εσωτερικό του Audi SQ2 παρέχει ό,τι ακριβώς περιμένετε από ένα σπορ SUV. Στα βασικά σπορ καθίσματα με έμβλημα S και τονισμό χρωμάτων, θα βρείτε ασφαλή στήριξη - στην επιτάχυνση, στις στροφές και στο φρενάρισμα. Το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα αλλαγής ταχυτήτων έχει εύκολο χειρισμό. Oι διακοσμητικές λωρίδες από αλουμίνιο προσθέτουν δυναμικά στοιχεία, ενώ τα υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα καλύμματα πεντάλ ενισχύουν τον χώρο του οδηγού στο Audi SQ2 σας.

Περισσότερα για την εσωτερική σχεδίαση & άνεση χώρου

Τα πάντα με μια ματιά

Το cockpit είναι το κέντρο ελέγχου σας: λάβετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με έξυπνες τεχνολογίες. Το Audi Q2 διαθέτει ως βασικό εξοπλισμό μια οθόνη ΜΜΙ 5,8 ιντσών. Η κορυφαία έκδοση του τερματικού χειρισμού, το MMI Navigation plus με MMI touch, ελέγχεται μέσω του περιστροφικού κουμπιού του οποίου η επιφάνεια αφής στο πάνω μέρος αναγνωρίζει τον γραφικό χαρακτήρα σας. Με το προαιρετικό και καινοτόμο Audi virtual cockpit έχετε την εποπτεία όλων των ενδείξεων.

Περισσότερα για τα συστήματα λειτουργίας και ψυχαγωγίας

Προτεραιότητα στην ασφάλεια σας

Προκειμένου να μπορείτε να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στην οδική κυκλοφορία, το Audi SQ2 σας απαλλάσσει από την ένταση με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Τέσσερα παραδείγματα: Το Audi pre sense front σας προστατεύει από κρίσιμες καταστάσεις με άλλα οχήματα ή πεζούς που διασχίζουν τον δρόμο και, αν χρειαστεί, πραγματοποιεί ξαφνικό φρενάρισμα. Η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Audi side assist) χρησιμοποιεί ένα προειδοποιητικό LED για να υποδείξει ότι αγνοείτε ένα όχημα στη νεκρή γωνία. Το σύστημα προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας (Audi active lane assist) σας διατηρεί μέσα στη λωρίδα από 65 km/h (40 mph) και πάνω παρεμβαίνοντας στη διεύθυνση του αυτοκινήτου. Παρατηρεί ακόμη και τις διαγραμμίσεις σε έργα οδοποιίας. Χάρη στην υποβοήθηση στάθμευσης με προβολή περιβάλλοντα χώρου και κάμερα οπισθοπορείας, μπορείτε να παρκάρετε εύκολα σε οποιοδήποτε κενό.

Πραγματικά πολύπλευρο

Η εμφάνιση και τα sport χαρακτηριστικά οδήγησης η καταλληλότητα για καθημερινή χρήση και η υψηλή ασφάλεια - το Audi SQ2 ενσωματώνει όλα όσα χρειάζεστε.

SQ2