SQ5 TDI > Q5 > Home
SQ5

SQ5

Σπορ, ευέλικτο και ισχυρό.
Το Audi SQ5 TDI.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος *: 6.8-6.6 l/100
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος *: 177-172 g/km.

Γρήγορo στον δρόμο, κατάλληλο για καθημερινές διαδρομές και ισχυρό σε off road συνθήκες. Το Audi SQ5 TDI σας εγγυάται σπορ οδηγική συμπεριφορά, ισχυρή ροπή και αυξημένες επιδόσεις.

00:00 | 00:00
1920x1080_ASQ5_D_171002.jpg
1920x1080_ASQ5_D_171002.jpg
  • Σημαντικό χαρακτηριστικό: οι δαγκάνες των φρένων, οι οποίες προαιρετικά μπορούν να διατεθούν σε κόκκινο χρώμα.

  • Το Audi SQ5 TDI είναι κατάλληλο για μοναδικές on road & off road διαδρομές.

  • Τα πίσω φώτα και το εντυπωσιακό σύστημα εξάτμισης κάνουν το πίσω μέρος του Audi SQ5 TDI να ξεχωρίζει.

  • Η μπροστινή όψη με την δυναμική single frame μάσκα, τα φώτα και οι πλευρικές είσοδοι αέρα, τραβούν αμέσως την προσοχή.

  • Το Audi SQ5 χαρακτηρίζεται από τις εντυπωσιακές γραμμές σχεδίασής του.

  • Τα φώτα LED που αναβοσβήνουν είναι ενσωματωμένα στους θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, οι οποίοι διατείθενται στον βασικό εξοπλισμό.

  • Επωφεληθείτε από τις πολυάριθμες ψηφιακές λειτουργίες στο cockpit του Audi SQ5 TDI.

  • Στο εσωτερικό βρίσκουμε σπορ καθίσματα με δέρμα και Alcantara (προαιρετικά Nappa με λειτουργία μασάζ).

  • Το προαιρετικό Audi virtual cockpit προβάλει σημαντικές πληροφορίες απόδοσης.

Sport επιδόσεις

Ισχύς

347

hp

255 kW

Ροπή

700

Nm

Επιτάχυνση

5.1

δευτερόλεπτα

0 έως 100 km/h

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος: 6.8-6.6 l/100 . Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος: 177-172 g/km.

Το βασικό στοιχείο του Audi SQ5 TDI

Η απόδοση των 347hp (255 kW) προέρχεται από τον προηγμένο 3.0-λιτρο V6 TDI κινητήρα του. Μια καινοτομία που αφορά στον υπερσυμπιεστή: Ένας ηλεκτροκίνητος συμπιεστής, ο οποίος τροφοδοτείται με ρεύμα από το βασικό δίκτυο 48 V, υποστηρίζει ειδικά στις χαμηλότερες στροφές. Νιώστε τα πλεονεκτήματα κατά την εκκίνηση και την προσπέραση, καθώς η πλήρης ροπή (μέγιστη 700 Nm) είναι ήδη διαθέσιμη. Ένα ήπιο υβριδικό σύστημα συμβάλλει στην αυξημένη απόδοση. Εάν βγάλετε το πόδι σας από το γκάζι σε ταχύτητα 55 έως 160 χλμ. / ώρα, το σύστημα ανακτά ενέργεια, το αποθηκεύει σε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και το απελευθερώνει, για παράδειγμα, για μια αξιοσημείωτα ταχύτερη εκκίνηση του κινητήρα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των καινοτομιών είναι οι οδηγικές αξίες του αυτοκινήτου σε σπορ επίπεδο. Το Audi SQ5 TDI επιταχύνει από 0 έως 100 km / h σε 5,1 δευτερόλεπτα. Η μετάδοση ισχύος μέχρι την τελική ταχύτητα των 250 km / h εξασφαλίζεται από τη μόνιμη τετρακίνηση quattro καθώς και από το 8-τάχυτο tiptronic κιβώτιο ταχυτήτων.

Motor Audi SQ5

Ξεκάθαρες γραμμές

Εξωτερικά το Audi SQ5 θα σας εντυπωσιάσει με το ασύγκριτο στυλ και τις έντονες γραμμές που εκφράζουν την δυναμική του εικόνα. Κυρίως η singleframe μάσκα στο μπροστινό μέρος, ξεχωρίζει και τραβά την προσοχή. Η δυναμική σχεδίαση του SQ5 αντανακλάται ακόμα και στις λεπτομέρειες, όπως στον θερμαινόμενο εξωτερικό καθρέπτη με ενσωματωμένο φως LED που αναβοσβήνει, τονίζοντας εντυπωσιακά το περίγραμμα από αλουμίνιο. Μπορείτε να δώσετε στο Audi SQ5 TDI μια πολύ προσωπική επαφή με το αγαπημένο σας χρώμα. του θερμαινόμενου εξωτερικού καθρέπτη με ενσωματωμένο φως LED που αναβοσβήνει και την εντυπωσιακή εμφάνιση αλουμινίου.

Seiten-Front-Ansicht Audi SQ5 TDI

Νιώστε την δυναμική οδήγηση

Ισχυρό ως SUV, γρήγορο ως σπορ αυτοκίνητο - το Audi SQ5 TDI είναι πολυτάλαντο. Διαθέτει χαμηλωμένα ελατήρια κατά 30mm (σε σύγκριση με το Audi Q5 με standard suspension), με σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση πέντε συνδέσμων στον πίσω άξονα. Μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα την οδηγική σας εμπειρία χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του Audi drive select dynamic system, το οποίο διατείθεται στη βασική έκδοση. Το προαιρετικό σύστημα διεύθυνσης μπορεί να ενισχύσει την άνεσή σας όταν οδηγείτε σε στροφές ή αλλάζετε συχνά λωρίδες αλλά ακόμα και όταν σταθμεύετε καθώς θα χρειαστεί να κάνετε λιγότερη προσπάθεια. Το Audi SQ5 TDI διαθέτει στην βασικό εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 20'' και προαιρετικά 21''.

Συστήματα υποβοήθησης

Πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης¹ δίνουν την δυνατότητα στο νέο Audi SQ5 να προσφέρει ακόμη πιο αποτελεσματική οδηγική εμπειρία. Το σύστημα predictive efficiency assist (υποβοήθηση απόδοσης), σας προειδοποιεί ότι μπορείτε να αρχίσετε με μια οικονομικά αποδοτική διαδικασία ακινητοποίησης όταν υπάρχει μικρή κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο. Σε καταστάση αργής κυκλοφορίας το Adaptive cruise control συνεργάζεται με το σύστημα Τraffic Jam Assistant (Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης) και μπορεί να αναλάβει εν μέρει την κατεύθυνση του οχήματος. Τέλος το σύστημα Audi active lane assist σας βοηθά στη διατήρηση της λωρίδας σας.

Κομψό, σπορ και φιλόξενο

Ο εσωτερικός χώρος του Audi SQ5 TDI είναι διακοσμημένος σε σκούρους τόνους. Τα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά στοιχεία και, αν επιθυμείτε τα στοιχεία ξύλου υψηλής ποιότητας, υπογραμμίζουν την κομψότητά του. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχουν τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Μπορείτε να ρυθμίσετε ηλεκτρικά το ύψος, το μήκος και την κλίση του καθίσματος. Η ενίσχυση στις πλευρές των καθισμάτων βελτιώνουν την στήριξη σας όταν στρίβει το αμάξι. Η προαιρετική πανοραμική οροφή από γυαλί εξασφαλίζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ειδικά σε μεγαλύτερα ταξίδια. Απολαύστε το γεμάτο φως εσωτερικό αλλά και το προηγμένο σύστημα κλιματισμού.

Περισσότερα για τον σπορ σχεδιασμό

Έξυπνη τεχνολογία φωτισμού

Επιλέξτε την προηγμένη τεχνολογία φωτισμού στο Audi SQ5 TDI με τους προαιρετικούς προβολείς Audi Matrix LED. Η κάμερα με τις πηγές φωτός LED και το ακριβές οπτικό σύστημα αναγνωρίζει τα προπορευόμενα και αντίθετα κινούμενα οχήματα, εντός των ορίων του συστήματος. Έτσι εντός δευτερολέπτων οι προβολείς προσαρμόζονται στην εκάστοτε κατάσταση απενεργοποιόντας φωτισμό εκεί που χρειάζεται ενώ οι άλλες περιοχές εξακολουθούν να είναι πλήρως φωτισμένες. Οι προβολείς Audi Matrix LED είναι σχεδιαστικά εντυπωσιακοί προσφέροντας υψηλή αναγνωρισιμότητα τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το ψηφιακό cockpit

Με το τιμόνι πολλών λειτουργιών μπορείτε να χειριστείτε εύκολα το προαιρετικό Audi virtual cockpit, ενώ με τα προαιρετικά MMI navigation plus & MMI all-in-touch, έχετε στην διάθεσή σας τεχνολογίες των οποίων οι λειτουργίες θα διευκολύνουν κατά πολύ τις διαδρομές σας.

Cockpit Audi SQ5
Περισσότερα για τις λειτουργίες και τα συστήματα ψυχαγωγίας

Ευέλικτη χρήση

Είτε πάτε διακοπές με όλη την οικογένεια είτε ακόμη και για τις καθημερινές σας αγορές, το Audi SQ5 TDI θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Ο χώρος αποσκευών είναι 510 λίτρα ενώ με την πλάτη να διπλώνεται αυξάνεται στα 1.510 λίτρα.

Animation Rückbank im Audi Sq5