Q7 SUV > Q7 > Home
Rear view Q7 SUV

Q7 SUV

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 220–204 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,4–7,8 l/100km

Ισχύς, έως

210

kW

Μέγιστος χώρος αποσκευών (5 καθίσματα), έως

1.993

l

Έως 1.908 l (7 καθίσματα)

Ελκτική ικανότητα, έως

3.500

kg

side Audi Q7 SUV

Συναρπαστικά πολύπλευρος χαρακτήρας

Ισχυρή κίνηση quattro και σπορ σχεδίαση, επιβλητικές αναλογίες και χώρος για έως επτά επιβάτες: Το Audi Q7 SUV εντυπωσιάζει με εκπληκτικές επιδόσεις και εξαιρετική πρακτικότητα.

Δύναμη και κομψότητα στο εξωτερικό

Το Audi Q7 SUV επιδεικνύει τα off-road γονίδιά του με την κλασική αρχιτεκτονική quattro και τη δυναμική πλευρική του γραμμή. Η εντυπωσιακή μάσκα Audi Singleframe, οι δακτύλιοι Audi σε επίπεδη, δισδιάστατη εμφάνιση και ιδίως τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της σειράς S line² συμβάλλουν στη σπορ εμφάνισή του.

Η προοδευτικότητα μεταμορφώνεται σε φως

Με προβολείς HD Matrix LED με φώτα laser Audi² και ψηφιακά πίσω φώτα OLED² διατίθενται τέσσερα ζεύγη υπογραφών φώτων, τα οποία δημιουργούν μια εκφραστική αλληλουχία φωτισμού. Τα πίσω φώτα διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης προσέγγισης³ το οποίο ενεργοποιεί το σύνολο των τμημάτων των φώτων OLED του σταματημένου αυτοκινήτου, όταν το πλησιάζουν άλλα οχήματα.

Χώρος για έως 7 επιβάτες

Με την προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων² υπάρχει χώρος για έως επτά επιβάτες. Για όλα τα πίσω καθίσματα διατίθενται συστήματα πρόσδεσης παιδικών καθισμάτων ISOFIX με Top Tether. Για να έχετε στη διάθεσή σας χώρο αποθήκευσης έως 1.908 λίτρα, μπορείτε να αναδιπλώσετε τη δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων².

Το Audi Application Store στο Audi σας

Χρησιμοποιήστε μια επιλογή των αγαπημένων εφαρμογών⁴ όπως π. χ. Spotify ή YouTube απευθείας στο MMI του οχήματός σας – παρακάμπτοντας το Smartphone.

Audi MMI displayAudi MMI display

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi Q8 SUV.

Ιδιαίτερο, και όχι συνηθισμένο

Συναρπαστικές φωτογραφίες ή διάσημοι κινηματογραφικοί ήρωες: απλά στην εφαρμογή myAudi App⁴ στο μενού Θεματικός Κόσμος²,⁸ επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα για να εμφανιστεί ως φόντο στο MMI. Το πακέτο φωτισμού Ambiente plus² προσαρμόζει αυτόματα τη χρωματική ατμόσφαιρα στο μοτίβο.

Audi MMI displayAudi MMI display

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A6 Avant. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Δυναμικά πολύπλευρο

Το Audi Q7 SUV σάς χαρίζει το αίσθημα της ελευθερίας της μετακίνησης με αυτοπεποίθηση. Οι σπορ οδηγικές επιδόσεις, οι off-road ικανότητες, καθώς και η ελκτική ικανότητα που φτάνει τους 3,5 τόνους, το καθιστούν εξαιρετικά πολύπλευρο.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
3
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
4
Για τη χρήση των εφαρμογών είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός myAudi και η σύνδεση δεδομένων.
5
Αναλόγως της διαθεσιμότητας στην εκάστοτε χώρα. Η συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο αντίστοιχο App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com .
6
Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του Audi connect Navigation & Infotainment (IT3).
Η λειτουργία της υπηρεσίας holoride περιορίζεται στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.
Η χρήση των γυαλιών 3D-Virtual-Reality στη διάρκεια της διαδρομής:
- επιτρέπεται αποκλειστικά σε άτομα της δεύτερης σειράς καθισμάτων στις εξωτερικές θέσεις καθισμάτων
- επιτρέπεται για άτομα ύψους άνω του 1,5 μέτρου
- επιτρέπεται μόνον, εάν το άτομο που χρησιμοποιεί τη μάσκα 3D-Virtual-Reality δεν μπορεί να φτάσει κάποιο αντικείμενο, που βρίσκεται μπροστά του, σε απόσταση όσο το τεντωμένο χέρι (και δάχτυλα) του (π. χ. πίσω επιφάνεια του μπροστινού καθίσματος)
- επιτρέπεται μόνον, όταν υπάρχουν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας (π.χ., σύστημα συγκράτησης) στη μάσκα 3D-Virtual-Reality
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα holoride θα βρείτε στο www.holoride.com.
7
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
8
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα.