Audi Q7 > Q7 > Home
Audi Q7

Q7

Το αληθινό μεγαλείο δε γνωρίζει όρια.
Το Audi Q7.

Η προηγμένη τεχνολογία στα συστήματα infotainment και υποβοήθησης οδηγού, σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης quattro και τις επιλογές "έξυπνης" ανάρτησης σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Το Audi Q7 είναι ένα αυτοκίνητο με δυναμική σχεδίαση και άφθονο χώρο για επτά επιβάτες.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q7-exterior-AQ7_191009_1.jpg
1920x1080-audi-q7-exterior-AQ7_191009_1.jpg
  • Με συνολικό μήκος πάνω από πέντε μέτρα, το Audi Q7 εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

  • Η μεγάλη ενιαία οκταγωνική μάσκα Audi Singleframe είναι το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στην μπροστινή όψη του Audi Q7.

  • Στο πίσω μέρος, μια ενιαία λωρίδα χρωμίου συνδέει τα δύο πίσω φώτα.

  • Το προαιρετικό πακέτο Black optic, περιλαμβάνει sport στοιχεία, όπως η μάσκα και οι πλευρικοί είσοδοι αέρα.

  • Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη . Το Audi Q7 με εξωτερικό χρώμα καφέ Barrique και χυτές ζάντες αλουμινίου 22-ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Trapezoid².

  • Το προαιρετικό πακέτο φωτισμού Prestige περιλαμβάνει προβολείς HD Matrix LED, με φώτα τεχνολογίας laser και πίσω φώτα LED.

  • Το προαιρετικό LED εισόδου από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διαθέτει ειδική προβολή λογοτύπου και αυξημένη φωτεινότητα.

  • Το εσωτερικό του Audi Q7 είναι ο ιδανικός συνδυασμός άνεσης και ψηφιακής τεχνολογίας.

  • Το Audi Q7 προαιρετικά διαθέτει χώρο για έως και 7 επιβάτες.

  • Το κορυφαίο σύστημα infotainment MMI Navigation plus με MMI touch διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό του Audi Q7.

Ανακαλύψτε τη νέα digital εποχή

Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες infotainment, μπορείτε να συνεχίσετε την εμπειρία σας στον ψηφιακό κόσμο κάθε στιγμή της ημέρας. Με το προαιρετικό Audi virtual cockpit plus, μπορείτε να βλέπετε σημαντικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο, όπως την ταχύτητα και τις στροφές ανά λεπτό, στην 12,3 ιντσών υψηλής ανάλυσης οθόνη του. Επιπρόσθετα από την κλασική προβολή οργάνων, έχετε ακόμη δύο επιλογές προβολής: "Dynamic" και "Sport". Ελέγξτε τις πρόσθετες λειτουργίες μέσω του MMI Navigation plus με MMI touch, το οποίο διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

MMI Navigation plus με MMI touch στο Audi Q7
Περισσότερα για το σύστημα MMI

Ισχυρό εν κινήσει

Το Audi Q7 ανταποκρίνεται στις προκλήσεις. Ανεξάρτητα από τις οδικές συνθήκες, το φορτίο και την ταχύτητα, σας παρέχει μία δυναμική οδηγική εμπειρία. Στο βασικό εξοπλισμό, το σύστημα τετρακίνησης quattro εξασφαλίζει τον sport χειρισμό του αυτοκινήτου. Μπορείτε να επηρεάσετε τα χαρακτηριστικά του οχήματος μέσα από τις επτά διαφορετικές λειτουργίες του συστήματος δυναμικής οδήγησης Audi drive select, συμπεριλαμβανομένης της προαιρετικής sport αερανάρτησης, η οποία ρυθμίζει το ύψος του οχήματος. Η προαιρετική ενεργή αντιστρεπτική ράβδος μειώνει την πλευρική κλίση του Audi Q7 και το προαιρετικό σύστημα τετραδιεύθυνσης διευκολύνει τους ελιγμούς και την sport οδήγηση. Όλοι οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με mild hybrid τεχνολογία, η οποία εξασφαλίζει την αποδοτική οδήγηση και επομένως μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

Rear view Audi Q7
Πανοραμική όψη 360-μοιρών
Audi Q7 headlights with HD Matrix LED technology

Έντονος φωτισμός

Το Audi Q7 είναι εξοπλισμένο με προβολείς τεχνολογίας LED στον βασικό του εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά διατίθενται οι προβολείς HD Matrix LED και Audi laser light. Η ενεργή κατανομή φωτός είναι το τεχνικό χαρακτηριστικό τους. Με το εντυπωσιακό του εύρος, το Audi laser light συμπληρώνει τη μεγάλη σκάλα φώτων LED στις μεγάλες ταχύτητες.

Ευέλικτες δυνατότητες μεταφοράς

Προαιρετικά στοιχεία που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας θα βρείτε στα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁶, όπως η μπαγκαζιέρα για σκι και αποσκευές. Κλειδώνει και ανοίγει και από τις δύο πλευρές για εύκολη φόρτωση, ενώ σας παρέχει περισσότερα από 400 λίτρα επιπλέον αποθηκευτικού χώρου, ανάλογα με το μοντέλο.

Audi Q7 Ski and luggage box from Audi Genuine Accessories
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Από την Audi Sport GmbH.
3
Διατίθεται σε επιλεγμένες γλώσσες. Η διαθεσιμότητα διαφέρει από χώρα σε χώρα.
4
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
5
Η Google και το λογότυπό της αποτελούν σήματα κατατεθέντα της Google Inc.
6
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG με επιπλέον χρέωση. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως τέτοια, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση του αυτοκινήτου.