Audi Q7 > Q7 > Home
Frontal side view Audi Q7

Q7

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 254–204 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 11,2–7,8 l/100km

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Interior design with a focus on the cockpit

Πολύπλευρο SUV πρώτης κατηγορίας

Έξυπνες τεχνολογίες, συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, δυναμική σχεδίαση και άφθονος χώρος για μέχρι επτά επιβάτες – αυτό είναι το Audi Q7.

Πολύπλοκες λειτουργίες, απλός χειρισμός

Το κορυφαίο σύστημα infotainment ΜMI navigation plus με MMI touch response στον βασικό εξοπλισμό αποτελεί την είσοδό σας στον κόσμο της ψηφιακής εμπειρίας. Χρησιμοποιώντας δύο μεγάλες έγχρωμες οθόνες στην περιοχή της κεντρικής κονσόλας, μπορείτε να ελέγξετε λειτουργίες πλοήγησης, άνεσης και κλιματισμού. Όταν πιέζετε ένα κουμπί, λαμβάνετε απτική και ηχητική ανάδραση. Το σύστημα λειτουργεί επίσης μέσω αλληλεπίδρασης φυσικής γλώσσας². Η ευρεία γκάμα του προαιρετικού Audi connect³ περιλαμβάνει χρήσιμες υπηρεσίες, όπως online αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος, online πληροφορίες κυκλοφορίας και τον ιδιαίτερα λεπτομερή δορυφορικό χάρτη από την Google™⁴.

Audi Q7 interior design with focus on the cockpit

Δυναμισμός εν κινήσει

Με το σύστημα δυναμικής οδήγησης Audi drive select που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό μπορείτε να επηρεάζετε ενεργά τα χαρακτηριστικά του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της προαιρετικής σπορ ανάρτησης, η οποία ρυθμίζει το επίπεδο του οχήματος. Στο Audi Q7 η προαιρετική ρύθμιση πλευρικής κλίσης μειώνει την πλευρική κλίση του οχήματος, ενώ το προαιρετικό σύστημα τετραδιεύθυνσης φροντίζει για πιο εύκολο χειρισμό και πιο σπορ συμπεριφορά οδήγησης. Όλοι οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με ήπια υβριδική τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό, με την οποία εξασφαλίζεται αποδοτική οδήγηση και, συνεπώς, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Audi Q7 rear view

Δυναμικό και σπορ – το εξωτερικό

Για ακόμα πιο σπορ εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προαιρετικά πακέτα σχεδίασης.

Λαμπερή εμφάνιση

Το Audi Q7 είναι εξοπλισμένο με προβολείς με τεχνολογία LED στον βασικό εξοπλισμό. Προαιρετικά διατίθενται οι προβολείς HD Matrix LED με Audi laser light. Τα περιγράμματα και η υπογραφή φώτων αυτών των προβολέων τονίζουν το πλάτος του Audi Q7. Η ενεργή κατανομή του φωτός είναι το τεχνικό σήμα κατατεθέν τους. Με την εντυπωσιακή του εμβέλεια, το Audi laser light συμπληρώνει τη μεγάλη σκάλα φώτων LED στις υψηλές ταχύτητες οδήγησης.

Λειτουργικό και έτοιμο για την κάθε ημέρα

Δημιουργήστε χώρο για μέχρι επτά άτομα με την προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων. Αν θέλετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που να φτάνει έως τα 1.925 λίτρα, απλώς αναδιπλώστε τη δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων. Αξιοποιήστε τις πρακτικές επιλογές για τη φόρτωση και την εκφόρτωση του οχήματός σας, όπως τον προαιρετικό χειρισμό μέσω αισθητήρα του καπό χώρου αποσκευών, με τον οποίο μπορείτε να ανοίγετε το πορτ-παγκάζ του χώρου αποσκευών με μια κίνηση του ποδιού.

Audi Q7 luggage compartment

Audi exclusive⁶

Κάντε το Audi Q7 σας εντυπωσιακά μοναδικό – όσο μοναδικοί είστε εσείς – με τη σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive⁶. Με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων χρωμάτων βαφής. Όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Audi Q7 Innenansicht
Front view of the Audi Q7 at the harbour

Audi Q7 TFSI e

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2,3–2,0 l/100 km; Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 24,0–23,0 kWh/100 km; Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος¹: 51–45 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Διατίθεται σε επιλεγμένες γλώσσες. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα.
3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
4
Η Google και το λογότυπο Google είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
5
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας.
6
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.