Audi SQ7 TFSI > Q7 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
Audi SQ7 TDI

SQ7

Κυρίαρχος του δρόμου.
Το Audi SQ7 TFSI.

Με ξεκάθαρα υψηλή οδηγική απόλαυση, δυναμικό εξωτερικό και άνετους χώρους - αυτό είναι το Audi SQ7 TFSI². Το εσωτερικό του προσφέρει υψηλή άνεση και προηγμένες τεχνολογίες ψυχαγωγίας.

Sport χαρακτήρας σε αριθμούς

Ισχύς

373

kW *

(507 PS)

Ροπή

770

Nm *

Μέγιστη

Επιτάχυνση

4.1

δευτ. *

0 στα 100 km/h

* Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 12.1–12.0 l / 100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 278–276 g / km.

Δυναμική αίσθηση οδήγησης

To Audi SQ7 TFSI² παράγει 373 kW (507 hp) και επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 4,1 δευτερόλεπτα (κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 12.1–12.0 l/100 km; εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 278 -276 g/km), ενώ είναι εξοπλισμένο με τετραδιεύθυνση στον βασικό εξοπλισμό, η οποία κάνει την sport οδήγηση και τη διαχείριση του οχήματος ακόμα ευκολότερη.

Ζήστε την ψηφιακή εμπειρία

Με το καινοτόμο σύστημα λειτουργίας και την ευρεία γκάμα υπηρεσιών Audi connect³, μπορείτε να απολαύστε καθημερινά τις προηγμένες ψηφιακές λύσεις στο Audi SQ7 TFSI². Η τελευταία γενιά του κορυφαίου συστήματος ψυχαγωγίας MMI Navigation plus με το MMI touch response διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό. Μπορείτε να το ελέγξετε στην κεντρική κονσόλα μέσω δύο μεγάλων έγχρωμων οθονών. Χάρη στη λειτουργία αφής, λαμβάνετε οπτική και ηχητική ανάδραση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Audi Q7 MMI-System

Στο εσωτερικό: υψηλή τεχνολογία, sport χαρακτήρας και άνεση

Το εσωτερικό του Audi SQ7 TFSI² σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που περιμένετε από ένα πολυτελές SUV. Με το Audi virtual cockpit και την 12,3 ιντσών υψηλής ανάλυσης οθόνη, μπορείτε να βλέπετε σημαντικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο, όπως την ταχύτητα και τις στροφές ανά λεπτό. Τα προαιρετικά sport καθίσματα S εμπρός και το προαιρετικό sport δερμάτινο τιμόνι, επίπεδο στο κάτω μέρος, τονίζουν τις sport γραμμές του Audi SQ7 TFSI².

Audi SQ7 interior
Περισσότερα για την ευρυχωρία

Sport μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Το Audi SQ7 TFSI² θέτει τον πήχη ψηλά όχι μόνο με τις δυνατότητές αλλά και με την εμφάνιση του. Πολυάριθμα S στοιχεία τονίζουν τον sport χαρακτήρα του. Τα διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου στην πίσω πόρτα και ο προφυλακτήρας S με τέσσερις απολήξεις εξάτμισης ξεχωρίζουν. Για τους τροχούς μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε μέγεθος μέχρι 22'', ενώ με τις προαιρετικές κόκκινες δαγκάνες φρένων μπορείτε να τονίσετε ακόμα περισσότερο την sport εμφάνισή του.

Εκκεντρική παρουσία

O sport χαρακτήρας του Audi SQ7 TFSI² είναι ιδιαίτερα εμφανής όταν βλέπετε την μπροστινή όψη. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η Audi Singleframe οκταγωνική μάσκα με κάθετες διπλές γρίλιες. Διακοσμητικά στοιχεία σε ασημί Selenite κάνουν τον προφυλακτήρα S να ξεχωρίζει. Στο μπροστινό μέρος εντυπωσιάζουν οι προβολείς, ενώ προαιρετικά διατίθενται προβολείς HD Matrix LED με Audi laser light και δυναμικά φώτα φλας.

Singleframe Audi SQ7 TDI
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.