SQ8 e-tron > Q8 e-tron > Home
Side view Audi SQ8 e-tron

SQ8 e-tron

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 28,9–27,4 kWh/100 km

Μέγιστη ηλεκτρική ισχύς

370

kW

Επιτάχυνση (0-100 km/h)

4,5

δευτ.³

Αυτονομία (WLTP), έως

458

km

Rear view of the Audi SQ8 e-tron

Ηλεκτρικό. Και με μοναδικές λεπτομέρειες

Το Audi e-tron λανσαρίστηκε ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Audi. Πλέον ήρθε η στιγμή πάρει τη θέση του στην γκάμα της Audi μαζί με τα άλλα μοντέλα, με την ονομασία Audi SQ8 e-tron².

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹,²) σε kWh/100 km: 29,0–27,4. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹,²) σε g/km: 0.

Υψηλού επιπέδου οδηγική εμπειρία

Επιβιβαστείτε και νιώστε την σχεδόν αθόρυβη επιτάχυνση των ηλεκτροκινητήρων. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη πρόσφυση και τη σταθερότητα χάρη στην πλήρως ηλεκτρική κίνηση σε όλους τους τροχούς και τη βελτιωμένη δυναμική οδήγηση χάρη στην προσαρμοζόμενες σπορ αεραναρτήσεις και τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Επιπλέον, διατίθεται προαιρετικά ένας αφαιρούμενος κοτσαδόρος²⁶.

Ηλεκτρίζει με την πρώτη ματιά

To Audi SQ8 e-tron² με νέα εμφάνιση, ειδικά σχεδιασμένα για το μοντέλο φώτα ημέρας, το μεταλλικό χρώμα αμαξώματος Μαύρο Mythos καθώς και την επιγραφή S, προβάλλει τον σπορ χαρακτήρα του και στο εξωτερικό. Τα έντονα τόξα αναδεικνύουν ακόμη πιο πολύ τον σχεδιασμό quattro.

Μεγάλη αυτονομία

Η μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα έως 106kWh (net) και μέγιστη αυτονομία έως και 458 χιλιόμετρα. Όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλό μπορείτε π.χ. μέσω της ενεργοποίησης της λειτουργίας Range⁶ στο MMI να επεκτείνετε την αυτονομία.

Close-up MMI-Display Audi Q8 e-tron

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi Q8 Sportback e-tron⁴.

Το Audi SQ8 e-tron² σε αριθμούς

Φόρτιση από 10% σε 80% σε

31

λεπτά⁹

στη μέγιστη ισχύς φόρτισης DC έως 170 kW⁹

Χωρητικότητα μπαταρίας (net) έως και

106

kWh

Μέγιστη ισχύς φόρτισης DC, έως

170

kW⁹

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹ σε kWh/100 km: 29,0–27,4. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹ σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

Κινηθείτε άνετα

Για το Audi SQ8 e-tron² έχετε στη διάθεσή σας ποικίλες δυνατότητες φόρτισης για το σπίτι και καθ' οδόν. Με το Plug & Charge¹⁰ φορτίζετε ακόμα πιο εύκολα. Και χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας και τα προσφερόμενα κόστη φόρτισης μπορείτε άνετα να κινείστε ηλεκτρικά και σε μεγάλες διαδρομές.

Πολυτελής σπορ ατμόσφαιρα

Κατά την είσοδό σας, θα σας καλωσορίσει μια υψηλής ποιότητας, σπορ ατμόσφαιρα που υπογραμμίζεται από τα προαιρετικά εμπρός σπορ καθίσματα plus²⁶ με λογότυπο S. Πάρτε θέση και απολαύστε τη γενναιόδωρη αίσθηση του χώρου και την εξαιρετική άνεση στο Audi SQ8 e-tron².

Το Audi Application Store στο Audi σας

Χρησιμοποιήστε μια γκάμα δημοφιλών εφαρμογών, όπως το Spotify ή το YouTube, απευθείας στο MMI του οχήματός σας, χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός smartphone. Με το Alexa²⁵, τη φωνητική υπηρεσία της Amazon, μπορείτε, για παράδειγμα, να ακούσετε ειδήσεις, να ενημερωθείτε για την πρόγνωση καιρού ή τα αθλητικά γεγονότα, να κάνετε streaming μουσική και πολλά περισσότερα.

MMI-SystemMMI-System

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi SQ8 Sportback e-tron¹⁹.

Προσωπικό, όχι συνηθισμένο

Εντυπωσιακές φωτογραφίες ή διάσημοι ήρωες του κινηματογράφου: Απλώς επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα στο myAudi app¹⁷ στο Θέματα²⁶,²⁷ και ορίστε την ως εικόνα φόντου στο MMI. Προσελκύει τα βλέμματα: το πακέτο έμμεσου φωτισμού Ambient lighting plus²⁶ ρυθμίζει αυτόματα το χρώμα ώστε να ταιριάζει με το μοτίβο.

Thematisch beleuchtetes Audi-CockpitThematisch beleuchtetes Audi-Cockpit

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A6 Avant. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive²²

Κάντε το Audi SQ8 e-tron² σας εντυπωσιακά μοναδικό – όπως είστε εσείς – με τη σειρά Audi exclusive²².

Side view Audi SQ8 e-tron, Audi exclusive

Απολύτως μοναδικό: Από την ευρεία γκάμα χρωμάτων Audi exclusive²² μπορεί να επιλέξετε το εξατομικευμένο χρώμα βαφής μπλε night περλέ.

Για ένα βιώσιμο μέλλον

Οι προσανατολισμένες στο μέλλον προτάσεις της Audi περιλαμβάνουν επίσης τη συνειδητή χρήση των πόρων, τη φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή και την παράδοση οχήματος με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα²⁴.

Audi SQ8 e-tron
Side view Audi SQ8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 28,2–26,7 (WLTP). Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0 (WLTP). Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Audi SQ8 e-tron: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 29,0–27,4. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
3
Λόγω των περιορισμών που επιβάλλουν οι κανόνες της φύσης, το μέγιστο νούμερο επιτάχυνσης που αναφέρεται εδώ μπορεί να επιτευχθεί πολλές φορές στη σειρά, αλλά όχι απεριόριστα.
4
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 24,1–20,0. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
5
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
6
Η λειτουργία Range περιορίζει για παράδειγμα τη μέγιστη ταχύτητα κίνησης στα 90 km/h περίπου, προσαρμόζει τις λειτουργίες άνεσης όπως το αυτόματο σύστημα κλιματισμού αλλά και απενεργοποιεί τη θέρμανση καθίσματος.
7
Μέρος του Audi connect Navigation και Infotainment. Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα. Η συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο αντίστοιχο App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
8
Audi Q8 55 e-tron quattro: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 24,4–20,6. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
9
Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας και η μέγιστη ισχύς φόρτισης συνεχούς ρεύματος στα σημεία φόρτισης HPC (High Power Charging) προσδιορίζονται σύμφωνα με το DIN 70080 και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος και της μπαταρίας, η χρήση διαφορετικών, ειδικών για την κάθε χώρα βυσμάτων, η χρήση του χαρακτηριστικού προετοιμασίας (π.χ. τηλεχειριζόμενος κλιματισμός του οχήματος), η διαθεσιμότητα ισχύος στο σημείο φόρτισης, το επίπεδο φόρτισης και η ηλικία της μπαταρίας. Η ισχύς φόρτισης μειώνεται όσο αυξάνεται το επίπεδο φόρτισης. Οι απώλειες φόρτισης λαμβάνονται υπόψη.
10
Η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge είναι διαθέσιμη, όπως το e-tron Charging Service/Audi charging, στην Ευρώπη στις χώρες Ελλάδα (Audi charging), Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία (e-tron Charging Service), Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχία, Βουλγαρία (Audi charging), Ρουμανία (Audi charging) και Ουγγαρία. Προς το παρόν η υπηρεσία στην Ευρώπη (ECE) λειτουργεί μόνο σε σημεία φόρτισης με σήμανση Plug & Charge του δικτύου IONITY. Η επέκταση και σε άλλους σταθμούς φόρτισης (CPOs) θα γίνει αναλόγως της χώρας. Στις αγορές της βόρειας Αμερικής (NAR), η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge διατίθεται σε φορτιστές με σήμανση Plug & Charge που διαχειρίζεται η electrify america.
11
Τα συστήματα φόρτισης που αναφέρονται διατίθενται έναντι επιπλέον χρέωσης. Το προαιρετικό σύστημα φόρτισης e-tron compact διαθέτει ισχύ φόρτισης έως 11 kW. Το προαιρετικό σύστημα φόρτισης e-tron connect έχει ισχύ φόρτισης έως 22 kW (μόνο σε συνδυασμό με την προαιρετική on-board συσκευή φόρτισης έως 22 kW). Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από το είδος του χρησιμοποιούμενου καλωδίου σύνδεσης, την ειδική για τη χώρα τάση και το είδος ρεύματος του ηλεκτρικού δικτύου και της οικιακής εγκατάστασης (μονοφασικό ή τριφασικό). Ως εκ τούτου μπορεί να είναι κατά περίπτωση μικρότερο. Το καλώδιο σύνδεσης δικτύου με βιομηχανικό βύσμα και η μονάδα χειρισμού του συστήματος φόρτισης είναι αντιστοιχισμένα μεταξύ τους ώστε να παρέχουν μια ορισμένη ισχύ φόρτισης. Η εκ των υστέρων αλλαγή του καλωδίου σύνδεσης δικτύου με έναν διαφορετικό τύπο βύσματος είναι μεν τεχνικώς εφικτή, ενδέχεται ωστόσο να μειώσει την ισχύ φόρτισης.
12
Διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
13
Σημείωση: Οι δύο υποδοχές φόρτισης AC δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Η ταυτόχρονη χρήση των δύο υποδοχών φόρτισης AC εμποδίζεται μέσω κλειδώματος της θύρας.
14
Για τη φόρτιση με 22 kW στο σπίτι απαιτείται το προαιρετικό σύστημα φόρτισης e-tron connect ή μια εναλλακτική λύση φόρτισης στο σπίτι που υποστηρίζει 22 kW AC. Το συμπαγές σύστημα φόρτισης e-tron που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό, έχει ισχύ μέχρι 11 kW.
15
Για την ενεργοποίηση απαιτείται καταρχάς μια υφιστάμενη σύμβαση με την υπηρεσία Φόρτιση Audi. Στη συνέχεια η υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής myAudi App και το σχετικό ηλεκτρονικό πιστοποιητικό Plug & Charge για τη χρήση της υπηρεσίας αποστέλλεται "over the air" στο επιλεγμένο και συμβατό με το Plug & Charge όχημα.
Από την 01/01/2023 είναι απαραίτητη η σύναψη σύμβασης με την Audi charging.
Η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge είναι διαθέσιμη, όπως το e-tron Charging Service/Audi charging, στην Ευρώπη στις χώρες Ελλάδα (Audi charging), Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία (e-tron Charging Service), Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχία, Βουλγαρία (Audi charging), Ρουμανία (Audi charging) και Ουγγαρία. Προς το παρόν η υπηρεσία στην Ευρώπη (ECE) λειτουργεί μόνο σε σημεία φόρτισης με σήμανση Plug & Charge του δικτύου IONITY. Η επέκταση και σε άλλους σταθμούς φόρτισης (CPOs) θα γίνει αναλόγως της χώρας. Στις αγορές της βόρειας Αμερικής (NAR), η υπηρεσία για τη χρήση της λειτουργίας Plug & Charge διατίθεται σε φορτιστές με σήμανση Plug & Charge που διαχειρίζεται η electrify america.
16
Τα εμφανιζόμενα πακέτα χρέωσης φόρτισης και η κάρτα φόρτισης διατίθενται από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Προϋπόθεση για την απόκτηση αυτών των πακέτων χρέωσης είναι ένας λογαριασμός myAudi και η εφαρμογή myAudi app. Στην εφαρμογή myAudi app πρέπει να έχουν καταχωρηθεί το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο Audi (χρησιμοποιώντας τον αριθμό πλαισίου) και ο βασικός χρήστης. Η σύμβαση έχει σταθερή διάρκεια 12 μηνών και λήγει αυτόματα μετά από αυτή την περίοδο. Εντός αυτής της περιόδου δεν είναι εφικτή η κανονική ειδοποίηση καταγγελίας της σύμβασης.

Ενδέχεται να προκύψει επιπρόσθετο κόστος ανάλογα με τη σύμβαση του κινητού τηλεφώνου σας.

Όλες οι εμφανιζόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ισχύει στη Γερμανία. Για τις τιμές για άλλες χώρες παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες για τα πακέτα χρέωσης (δείτε επισκόπηση των πακέτων χρέωσης), καθώς και μέσω της εφαρμογής myAudi app. Για την καταχώρηση του προφίλ του οχήματός σας στην εφαρμογή myAudi app απαιτείται ο αριθμός πλαισίου του οχήματος. Υπάρχει η δυνατότητα σύναψης σύμβασης με την Audi charging από 01/01/2023.

Οι πελάτες που έχουν επιλέξει την κατηγορία χρέωσης Pro για τη φόρτιση Audi και χρησιμοποιούν ένα πλήρως ηλεκτρικό Audi (αγορά τοις μετρητοίς, με leasing ή με δάνειο) μπορούν να εξαιρεθούν από τη βασική χρέωση. Το όχημά τους πρέπει να αντιστοιχεί είτε στο τρέχον ή το προηγούμενο χρονικό μοντέλο. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη σύμβαση που υπογράφεται και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλους. Μετά από ένα έτος, ισχύουν οι κανονικές τιμές χρέωσης. Αυτή η προωθητική ενέργεια από την AUDI AG θα εμφανίζεται σε εσάς κατά τη σύναψη μιας σύμβασης μέσω της εφαρμογής myAudi που είναι συνδεδεμένη με έναν κύριο χρήστη.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εκπτωτική τιμή ξεκινώντας από την 01/01/2023. Τα plug-in υβριδικά οχήματα εξαιρούνται από αυτή την προσφορά.
17
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα. Η συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο αντίστοιχο App Store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com
18
Για τη διαθεσιμότητα απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Audi.

Η Apple και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατατεθέντα σήματα της Apple Inc. και των θυγατρικών της. Το Apple Music αποτελεί μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού Audi connect Navigation και Infotainment. Η βασική διαθεσιμότητα του Apple Music εξαρτάται από τη χώρα. Για τη χρήση απαιτούνται όγκος δεδομένων και ένας λογαριασμός στο Apple Music, με αποτέλεσμα να προκύψει πρόσθετο κόστος. Το Apple Music διατηρεί το δικαίωμα της απενεργοποίησης της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
19
Audi SQ8 Sportback e-tron quattro: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μεικτός κύκλος¹) σε kWh/100 km: 28,2–26,7. Εκπομπές CO₂ (μεικτός κύκλος¹) σε g/km: 0. Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.
20
Το Amazon Music ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό Audi connect Navigation και Infotainment.

Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι μάρκες ή σήματα κατατεθέντα της Amazon.com, Inc. και των θυγατρικών της. Η ενσωμάτωση Amazon Alexa διατίθεται αποκλειστικά στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και ΗΠΑ. Η γλώσσα συστήματος του MMI Navigation plus με MMI touch πρέπει να είναι ρυθμισμένη σε μία από τις γλώσσες που υποστηρίζει η ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα θα λάβετε από τον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Audi. Το Audiostreaming μέσω Alexa απαιτεί όγκο δεδομένων έναντι χρέωσης που γίνεται μέσω ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη της Audi. Για την χρήση της Amazon Music μπορεί να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις.
21
Μέρος του Audi connect Navigation και Infotainment. (IT3).

Η λειτουργία της holoride περιορίζεται μόνο στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Η χρήση των 3D-Virtual-Reality στη διάρκεια της διαδρομής:
- επιτρέπεται αποκλειστικά για άτομα της δεύτερης σειράς καθισμάτων που κάθονται στις εξωτερικές θέσεις καθισμάτων
- επιτρέπεται για άτομα ύψους άνω του 1,5 μέτρου
- επιτρέπεται μόνο αν το άτομο που χρησιμοποιεί τη μάσκα 3D-Virtual-Reality δεν έχει μπροστά του ένα αντικείμενο που βρίσκεται μπροστά του (π. χ. πίσω επιφάνεια του εμπρός καθίσματος)
- επιτρέπεται μόνο σε συνδυασμό με τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας για τα γυαλιά 3D-Virtual-Reality (π. χ. σύστημα συγκράτησης)

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα holoride θα βρείτε στο www.holoride.com.
22
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
23
Η χρήση του Plug & Charge απαιτεί χρέωση συμβατή με Plug & Charge (Basic, Plus, Pro) καθώς και ένα όχημα συμβατό με Plug & Charge. Μπορεί να προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις ανάλογα με τη σύμβαση κινητής τηλεφωνίας.
24
Εκπομπές CO₂, οι οποίες επί του παρόντος δεν μπορούν να αποφευχθούν τεχνικά, αντισταθμίζονται μέσω πιστοποιημένων έργων που μειώνουν την κλιματική αλλαγή.
25
Για τη χρήση των εφαρμογών απαιτείται ένας λογαριασμός myAudi και μια σύνδεση δεδομένων.

Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Η εφαρμογή Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Η.Π.Α. Για τη χρήση απαιτείται ένας λογαριασμός Amazon. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες του συστήματος Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Η γλώσσα συστήματος του MMI navigation plus με MMI touch response πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Η παροχή πρόσβασης στο Amazon Alexa αποτελεί ευθύνη της Amazon και δεν μπορεί να διασφαλιστεί για περισσότερα από 3 χρόνια μετά την αγορά του οχήματος.
26
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
27
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα.