Audi Q8 TFSI e > Q8 > Home
Side view Audi Q8 TFSI e

Q8 TFSI e

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 58–47 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: βενζίνη: 2,6–2,1 l/100 km | ηλεκτρικό: 25,0–23,4 kWh/100km

Dynamic rear view Audi Q8 TFSI e

Στην πρώτη γραμμή της προόδου

Με το ισχυρό του plug-in hybrid σύστημα κίνησης και τη συναρπαστική του σχεδιαστική γλώσσα, το Audi Q8 TFSI e¹ είναι το πιο προοδευτικό SUV coupé της Audi μέχρι σήμερα.

Το Q8 60 TFSI e² σε αριθμούς

Ροπή, μέγιστη

700

Nm*

Επιτάχυνση (0–100 km/h)

5.4

δευτ.*

Ισχύς

340

kW*

*Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2,6–2,1 l/100 km. Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 25,0–23,4 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 58–47 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, ηλεκτρικού ρεύματος, και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.

Μπορείτε να είστε επιλεκτικοί

Το Audi Q8 TFSI e συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο κόσμων: Στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση παράγει πολύ λίγο θόρυβο και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Παρά το χαμηλό επίπεδο θορύβου, ο ηλεκτροκινητήρας είναι εξαιρετικά ισχυρός.

Η εξατομίκευση γίνεται απλή!

Υπάρχουν διάφορες επιλογές φόρτισης για το Audi Q8 TFSI e, τόσο κατ’ οίκον όσο και καθ’ οδόν.

Home charging situation Audi Q8 TFSI e

Φόρτιση στο σπίτι: Για τη φόρτιση στο σπίτι με ισχύ φόρτισης⁵ έως 7.4 kW, έχετε την επιλογή ανάμεσα στο σύστημα φόρτισης e-tron compact ή τα προαιρετικά μοντέλα Audi wallbox⁶ για ακόμα πιο άνετη φόρτιση.

Το απόλυτα σπορ SUV

Το Q8 60 TFSI e² διαθέτει πολλά σπορ highlight, όπως το sport πακέτο S line. Επιπλέον στοιχεία του βασικού εξοπλισμού, όπως οι προβολείς HD Matrix LED, τα πίσω φώτα LED και οι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα δαγκάνες φρένων χαρίζουν στο μοντέλο την προοδευτική του εμφάνιση.

.

Γοητευτικά εκφραστικό

Το Audi Q8 60 TFSI e² προσκαλεί τους επιβάτες του σε ένα σπορ εσωτερικό στον βασικό εξοπλισμό.

Sport seat Audi Q8 TFSI e

Κομψό και σπορ: Το εσωτερικό του Audi Q8 60 TFSI e² διαθέτει πληθώρα στοιχείων εξοπλισμού, όπως ρυθμιζόμενα sport καθίσματα εμπρός σε συνδυασμό υλικού μικροϊνών Dinamica⁹ Frequency/δέρματος και με ανάγλυφο τύπωμα S στις πλάτες.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 2,6–2,1 l/100 km. Κατανάλωση ενέργειας, μεικτός κύκλος¹: 25,0–23,4 kWh/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 58–47 g/km.
3
Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία, μεικτός κύκλος (WLTP), για τροχούς 20 ιντσών έως 23 ιντσών.
4
Ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.
5
Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από το παρεχόμενο βιομηχανικό βύσμα και τα χαρακτηριστικά του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος της εκάστοτε αγοράς.
6
Από τη Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
7
Πρόσβαση και δίκτυο: Ο αριθμός των διαθέσιμων σημείων φόρτισης αυξάνεται διαρκώς. Η υπηρεσία φόρτισης e-tron μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο για εξηλεκτρισμένα μοντέλα της μάρκας Audi (απαιτείται έγκυρος αριθμός πλαισίου οχήματος). Πανευρωπαϊκή πρόσβαση: Η υπηρεσία φόρτισης e-tron είναι διαθέσιμη σε 26 ευρωπαϊκές χώρες. Προβλέπεται διάθεση και σε άλλες χώρες. Ο αριθμός των διαθέσιμων σημείων φόρτισης αυξάνεται διαρκώς αλλά διαφέρει από χώρα σε χώρα και εξαρτάται από το εύρος επέκτασης της υπάρχουσας υποδομής. Δεν είναι δεδομένη η πρόσβαση σε όλα τα σημεία φόρτισης μιας χώρας. Η AUDI AG δεν εγγυάται τη λειτουργία, τη διαθεσιμότητα, την ισχύ φόρτισης και τις λοιπές ιδιότητες των υποδομών φόρτισης. Οι πληροφορίες τοποθεσίας των σημείων φόρτισης ενημερώνονται τακτικά. Δεν υπάρχει υποχρέωση παροχής πλήρους πληροφόρησης. Η ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής myAudi (κωδικός QR στο σημείο φόρτισης) απαιτεί ενεργή ασύρματη σύνδεση και σύνδεση στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία φόρτισης Audi e-tron διατίθεται από την Digital Charging Solutions GmbH (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 Munich, Germany).
8
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Για την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android, ανατρέξτε στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.audi.com/myaudi.
9
Το Dinamica Frequency είναι ένα διαπνέον υλικό μικροϊνών με σπορ ανάγλυφο τύπωμα το οποίο κατασκευάζεται κατά ένα ποσοστό από ανακυκλωμένες ίνες πολυεστέρα και επεξεργασμένο PET.