Audi RS Q8 > Q8 > Home
RSQ8 front view

RS Q8

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 308–300 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 13,5–13,2 l/100km

Side view of the RS Q8 with a man

Πραγματικά συναρπαστικό

Το πιο ισχυρό SUV coupé της Audi Sport: το Audi RS Q8². Κύριο χαρακτηριστικό του, οι επιδόσεις.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 13,6–13,2 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 308–300 g/km.

Το RS Q8² σε αριθμούς

Ισχύς

441

kW

Επιτάχυνση (0–100 km/h)

3.8

δευτ.

Ροπή, μέγιστη

800

Nm

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 13,6–13,2 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 308–300 g/km.

Τεράστια ισχύς που μεταφέρεται έξυπνα στον δρόμο

Το Audi RS Q8² διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση quattro, προαιρετικά με σπορ διαφορικό quattro που κατανέμει τη ροπή επιλεκτικά στον κάθε τροχό. Η ανάρτηση adaptive air suspension sport με χαρακτηριστική RS ρύθμιση, καθώς και το σύστημα δυναμικής τετραδιεύθυνσης για ευελιξία χειρισμού και ευστάθεια κατά την οδήγηση, ενισχύουν τον δυναμισμό του οχήματος.

Audi RS Q8 rear view

Εντυπωσιακές συνθήκες: Ο κινητήρας V8 TFSI 4,0 λίτρων (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,²: 13,6–13,2 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,²: 308-300 g/km) συνδυάζεται με τη μόνιμη τετρακίνηση quattro και το κιβώτιο tiptronic 8 ταχυτήτων, προσφέροντας καθαρό δυναμισμό.

Ισχυρή και δυναμική: Η σχεδίαση

Ο RS προφυλακτήρας με μεγάλες εισαγωγές αέρα, το χαρακτηριστικό μπροστινό σπόιλερ και η προστατευτική μάσκα ψυγείου με ειδική RS κυψελοειδή σχεδίαση προσθέτουν εντυπωσιακά στοιχεία στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Η συναρπαστική σιλουέτα ενισχύει την ισχυρή του παρουσία.

Δείτε. Αγγίξτε. Νιώστε

Το εσωτερικό του Audi RS Q8² είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη γκάμα ψηφιακών τεχνολογιών που υποστηρίζουν τον οδηγό ποικιλοτρόπως σε κάθε διαδρομή. Οι ειδικές για το RS ενδείξεις στο Audi virtual cockpit παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη ροπή, την ισχύ, την επιτάχυνση, τους χρόνους γύρου σε πίστα και τις δυνάμεις g.

Interior of the RS Q8

Οι επιδόσεις συναντούν την καθημερινή χρηστικότητα

Το Audi RS Q8² προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων. Πέρα από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, χαρακτηρίζεται και από εξαιρετική καθημερινή χρηστικότητα. Με αναδιπλωμένα τα καθίσματα, ο αποθηκευτικός του χώρος αυξάνεται και φτάνει τα 1.755 λίτρα. Η δυνατότητα της μετατόπισης του τριθέσιου πάγκου πίσω καθισμάτων προς τα εμπρός και προς τα πίσω περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Rear view of the RS Q8 with model

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 308–300 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 13,5–13,2 l/100km

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 13,6–13,2 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 308–300 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
3
Η σειρά Audi exclusive είναι μία επιλογή της Audi Sport GmbH. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.