Audi RS Q8 > Q8 > Home
RS Q8

RS Q8

Το πιο ισχυρό SUV της Audi.
Το νέο Audi RS Q8.

Tο πιο γρήγορο και πιο ισχυρό SUV της Audi με ισχύ 600 hp (441 kW) και ροπή 800 Nm. Ενθουσιάζει με τις εξαιρετικές RS επιδόσεις του, καθηλώνει με την δυναμική σχεδίασή του.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-ARSQ8_D_191007.jpg
1920x1080-ARSQ8_D_191007.jpg
  • Το νέο RS Q8 ξεχωρίζει με την χαρακτηριστική οκταγωνική Singleframe μάσκα και τις σκουρόχρωμες εισαγωγές αέρα.

  • Audi RS Q8. Το πιο ισχυρό SUV coupé της Audi Sport.

  • Η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια της προαιρετικής πανοραμικής οροφής επιτρέπει την μεγαλύτερη εισροή φωτός στο εσωτερικό του Audi RS Q8¹

  • Οι προαιρετικοί dark-tinted RS matrix LED προβολείς φωτίζουν κάθε σας διαδρομή.

  • Η δυναμική coupe σχεδίασή του αναδεικνύει τον sport χαρακτήρα του.

  • Προαιρετικός εξοπλισμός: ζάντες αλουμινίου 23 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων με κεραμικά δισκόφρενα.

  • Ο μεγάλος χώρος αποσκευών του το Audi RS Q8¹ φτάνει τα 1.755 λίτρα, προσφέροντας άπλετο χώρο και άνεση στο εσωτερικό.

  • Εντυπωσιακό εσωτερικό με δυναμική RS σχεδίαση.

  • Το Audi virtual cockpit με τις ενδείξεις RS σας ενημερώνουν για τις πιο σημαντικές λειτουργίες του οχήματος.

Εντυπωσιακές επιδόσεις

Ισχύς

600

hp

(441 kW¹)

Επιτάχυνση

3.8

δευτερόλεπτα¹

0 σε 100 km/h

Ροπή

800

Nm¹

Maximum

Καθηλώνει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού

Δεχθείτε την πρόκληση του νέου RS Q8 και νιώστε την απόλυτα δυναμική οδήγηση. Με τετρακύλινδρο κινητήρα V8 TFSI (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 12.1 l/100 km, Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 277-276 g/km), ισχύ 600 hp (441kW), μέγιστη ροπή 800Nm σε συνδυασμό με μόνιμη τετρακίνηση και κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων tiptronic.

Dynamic rear view Audi RS Q8

Dynamic front view Audi RS Q8

Δήλωση υπεροχής

Το νέο Audi RS Q8¹ διαθέτει τετρακίνηση quattro μέσω του αυτόματου κιβωτίου Tiptronic οκτώ σχέσεων. Κατά τη διάρκεια των στροφών, το σπορ πίσω διαφορικό quattro κατανέμει ροπή κίνησης μεταξύ των πίσω τροχών, συμβάλλοντας έτσι, στη βελτίωση της πρόσφυσης, της σταθερότητας και της δυναμικής. Μπορείτε να προσαρμόσετε την οδηγική εμπειρία μέσω του συστήματος επιλογής Audi με επτά διαφορετικά προφίλ: άνεση, αυτόματη, δυναμική, allroad, offroad και μεμονωμένα διαμορφωμένα σενάρια RS1 και RS2, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν απευθείας μέσω του RS- MODE που βρίσκεται στο τιμόνι.

Dynamic front view Audi RS Q8
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση
Περισσότερα για τις επιλογές εξατομίκευσης

Εκφράζει την τελειότητα: το εσωτερικό

Το Audi RS Q8¹, παραμένει πιστό στο δυναμικό του χαρακτήρα και στην υψηλού επιπέδου εσωτερική σχεδίαση, ακολουθόντας το ίδιο sport μοτίβο με το εξωτερικό. Ειδικά με την επιλογή καθισμάτων RS που είναι επενδυμένα με δέρμα Valcona (προαιρετικός εξοπλισμός) και σήμα RS ανάγλυφο στην πλάτη τους. Οι λεπτές γραμμές του πίνακα οργάνων και οι έντονα οριζόντιες γραμμές δημιουργούν ένα αίσθημα ευρυχωρίας. Βασικό στοιχείο της σχεδίασης είναι η διευρυμένη και συμμετρικά σχεδιασμένη κεντρική κονσόλα η οποία περιβάλλεται από ματ ανθρακί διακόπτες. Τα sport καθίσματα διατίθενται στον βασικό εξοπλισμό, σε μαύρο Alcantara / δέρμα με ανάγλυφα RS στοιχεία και προσφέρουν ισχυρή πλευρική στήριξη, ακόμη και σε απότομες κινήσεις. Τα προαιρετικά πακέτα σχεδιασμού RS σε γκρι ή κόκκινο χρώμα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια και τονίζουν τον sport χαρακτήρα συνδυάζοντας την Alcantara/δέρμα με ραφές αντίθεσης.

Δείτε. Αγγίξτε. Νιώστε.

Το εσωτερικό του Audi RS Q8¹ διαθέτει ένα εύρος ψηφιακών τεχνολογιών που κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη την οδήγηση. Οι ειδικές ενδείξεις RS στο Audi virtual cockpit σας ενημερώνουν για τη ροπή, την ισχύ, τις δυνάμεις g καθώς και μετρήσεις επιτάχυνσης, πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Όταν οι επιδόσεις συναντούν την λειτουργικότητα

Το Audi RS Q8¹ είναι ανοιχτό στις προκλήσεις. Εκτός από τις υψηλές του επιδόσεις, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή χρηστικότητα σε καθημερινή χρήση. Με τα καθίσματα αναδιπλούμενα ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει μέχρι τα 1.755 λίτρα. Επιπλέον, στον βασικό εξοπλισμό τα πίσω καθίσματα τριών μερών μπορούν να μετακινηθούν εύκολα προς τα εμπρός.

1
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*: 12.1 l/100 km Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος*: 277-276 g/km