Audi SQ8 TFSI > Q8 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
Audi SQ8 TDI

SQ8 TFSI

Sport, coupé και SUV.
Το Audi SQ8 TFSI.

Προοδευτική σχεδίαση, ισχυροί κινητήρες, μόνιμη τετρακίνηση και υψηλά επίπεδα άνεσης για όλους τους επιβάτες - με το Audi SQ8 TFSI² βιώνετε τον απόλυτο συνδυασμό ενός δυναμικού coupe, ενός σπορ αυτοκινήτου γεμάτο συναισθήματα και ενός ευρύχωρου SUV. Μία μεγάλη γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας παρέχεται στο βασικό εξοπλισμό για την ολοκλήρωση του πακέτου.

Δυναμική εμπειρία οδήγησης

Οι καινοτόμες τεχνολογίες ανάρτησης κάνουν το Audi SQ8 TFSI² στιβαρό και σπορ στο δρόμο, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την οδηγική σας άνεση. Η ηλεκτρονική σπορ αερανάρτηση ρυθμίζει αυτόματα το ύψος του οχήματος. Η ενεργή τετραδιεύθυνση επιτρέπει τον ευκολότερο και πιο δυναμικό χειρισμό του αυτοκινήτου. Τα προαιρετικά κεραμικά φρένα προσφέρουν ακόμη καλύτερες τιμές επιβράδυνσης με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό βάρος.

Sport χαρακτήρας σε αριθμούς

Ισχύς

373

kW*

(507 PS)

Ροπή

770

Nm*

Μέγιστη

Επιτάχυνση

4,1

Δευτ.*

0 στα 100 km / h

*Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 12.1–12.0 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 276–275 g / km.

Side view Audi SQ8

Sport σχεδίαση

Με πολυάριθμα S στοιχεία, το Audi SQ8 TFSI² αποδεικνύει τη sport εμφάνιση του. Το στιβαρό μπροστινό μέρος του χαρακτηρίζεται από τον πλήρως βαμμένο S προφυλακτήρα. Η μεγάλη ενιαία οκταγωνική μάσκα με τις διπλές κάθετες γρίλιες, και οι πλευρικές είσοδοι αέρα είναι σε μαύρο ματ titanium, ενώ το δυναμικό coupé προφίλ ξεχωρίζει. Τα πλαινά S μαρσπιέ και οι τροχοί 21 ιντσών στο βασικό εξοπλισμό, τονίζουν τον sport χαρακτήρα του Audi SQ8 TFSI². Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε τροχούς έως και 23 ίντσες και δαγκάνες φρένων σε κόκκινο χρώμα. Η οριζόντια φιλοσοφία σχεδίασης κυριαρχεί στο πίσω μέρος με τη συνεχόμενη λωρίδα φωτός, τον χαρακτηριστικό S διάχυτη και τις τέσσερις απολήξεις εξάτμισης.

Ευρύχωρο, κομψό, sport

Εκτός από τους άνετους χώρους που απολαμβάνουν όλοι οι επιβάτες, το Audi SQ8 TFSI² προσφέρει επίσης μια εκλεπτυσμένη sport σχεδίαση στο εσωτερικό του. Εντυπωσιάζει με τα φωτιζόμενα εσωτερικά μασπιέ πόρτας, τα ένθετα αλουμινίου στο μπροστινό και πίσω μέρος και τα sport καθίσματα με S-ανάγλυφο και ραφές σε χρώμα αντίθεσης. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε τα σπορ καθίσματα S, με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα και τα υψηλά προστατευτικά καθώς και τον κλιματισμό και τη λειτουργία μασάζ. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πεντάλ και υποπόδια από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων. Το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού plus δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Αυξήστε την αισθητική και την άνεσή σας με το προαιρετικό πακέτο ποιότητας αέρα ή την προαιρετική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή. Χάρη στις μεγάλες διαστάσεις του, το Audi SQ8 TFSI² προσφέρει επίσης έναν ευρύχωρο χώρο αποσκευών, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε από τους άνετους τρόπους φόρτωσης και εκφόρτωσης.

MMI system Audi SQ8

Ζήστε την ψηφιακή εμπειρία

Με το Audi SQ8 TFSI² η υψηλή λειτουργικότητα είναι αυτονόητη. Το σύστημα MMI navigation plus με MMI touch response με τις δύο οθόνες στην κεντρική κονσόλα είναι η είσοδος στον ψηφιακό κόσμο. Κατά τη διάρκεια της οδήγησης, μπορείτε να χειρίζεστε το MMI εύκολα με φωνητικές εντολές, ενώ υπάρχει και η επιλογή ενσωμάτωσης της φωνητικής υπηρεσίας Amazon Alexa³. Απλώς ενεργοποιήστε τον φωνητικό έλεγχο λέγοντας "Hey Audi"⁴ για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, τις ειδήσεις ή τις αθλητικές εκδηλώσεις, χωρίς να αφήσετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Το σύστημα MMI Navigation plus σας συνδέει με πολυάριθμες υπηρεσίες Audi connect⁵, όπως για παράδειγμα τους χάρτες Google Earth™⁶ και real-time πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 12.1–12.0 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 276–275 g/km.
3
Η υπηρεσία απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι σήματα κατατεθέντα της Amazon.com Inc. ή συνδεδεμένων εταιρειών. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Η γλώσσα συστήματος πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Η Amazon είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες και το περιεχόμενο του Amazon Alexa. Ορισμένες λειτουργίες Alexa εξαρτώνται από τη συμβατή τεχνολογία έξυπνου σπιτιού (smart home). Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.
4
Η ενεργοποίηση με το "Hey Audi" αναμένεται να είναι διαθέσιμη μόνο σε οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από την ημερολογιακή εβδομάδα 30, 2020.
5
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
6
Η Google και το λογότυπό της είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc.
7
Διατίθεται σε επιλεγμένες γλώσσες. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα.