SQ8 TDI > Q8 > Home
SQ8

SQ8

Sport, coupé και SUV.
Το Audi SQ8 TDI.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος* : 7.8 l/100 km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 205-204 g/km


Προοδευτική σχεδίαση, πανίσχυρος κινητήρας, μόνιμη τετρακίνηση quattro και άφθονη άνεση για όλους τους επιβάτες. Το Audi SQ8 TDI συνδέει απόλυτα το πολυτελές coupé με το sport ευρύχωρο SUV. Προσφέρει εκτεταμένες επιλογές ψυχαγωγίας συμπληρώνοντας το συνολικό πακέτο.

00:00 | 00:00
1920x1080_ASQ8_191002.jpg
1920x1080_ASQ8_191002.jpg
  • Κομψή coupé σχεδίαση, ευρύχωρο SUV και sport δυναμική. Είναι το Audi SQ8 TDI¹.

  • Ο 4.0 TDI κινητήρας αποδίδει 320 kW (435 hp) (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος* : 7.8 l/100 km. Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 205-204 g/km) και επιταγχύνει από 0 εως 100 km/h σε 4.8 δευτερόλεπτα..

  • Tέσσερις απολήξεις εξάτμισης σε sport φινίρισμα.

  • Χαρακτηριστικό στοιχείο στην μπροστινή πλευρά του Audi SQ8 TDI¹: Η μεγάλη ενιαία οκταγωνική μάσκα με τις κάθετες γρίλιες.

  • Τροχοί 21 ιντσών στον βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε τροχούς 22 ιντσών.

  • Οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED με δυναμικό φωτισμό και δυναμικά φώτα φλας προσφέρουν ακρίβεια και υψηλή αναγνωρισιμότητα.

  • Το κάλλυμα του εξωτερικού καθρέφτη από αλουμίνιο είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που κάνουν το Audi SQ8 TDI¹ να ξεχωρίζει από το βασικό μοντέλο.

  • Οι επενδύσεις των καθισμάτων σε κόκκινο Arras τονίζουν το sport εσωτερικό του Audi SQ8 TDI¹.

  • Χάρη στο μεγάλο εύρος των συστημάτων ψυχαγωγίας του Audi SQ8 TDI¹ μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως τον ψηφιακό κόσμο.

  • Οι δύο έγχρωμες οθόνες του σύστηματος MMI Navigation plus infotainment με οθόνη αφής MMI touch χρησιμοποιούνται για να ελέγχετε τις λειτουργίες ψυχαγωγίας, τον κλιματισμό και άλλες ρυθμίσεις άνεσης.

Sport προσωπικότητα¹

Ισχύς

435

hp

(320 kW)

Ροπή

900

Nm

Επιτάχυνση

4.8

δευτ.

0 εως 100 km/h

Δυναμική οδήγηση

To Audi SQ8 TDI¹ εφοδιάζεται με οκτακύλινδρο diesel κινητήρα (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος* : 7.8 l/100 km. Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 205-204 g/km). Ο twin-turbo V8 4.0 TDI κινητήρας αποδίδει 320 kW (435 hp) και μέγιστη ροπή 900 Nm. Στον βασικό εξοπλισμό διατείθεται ο ηλεκτρικός υπερσυμπιεστής που υποστηρίζει το σύστημα υπερτροφοδότησης, ενισχύοντας την άρτια εκκίνηση και την ομαλή ανάπτυξη της ταχύτητας σε όλο το εύρος των στροφών του κινητήρα. Ο χρόνος επιτάχυνσης από 0 έως 100 km / h είναι 4,8 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει στα 250 km / h. Το σύστημα mild hybrid 48 volt μειώνει την κατανάλωση καυσίμου μέσω της ανάκτησης ενέργειας και την απενεργοποίηση της μηχανής όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, ενεργοποιώντας την λειτουργία "sailing mode".

Audi SQ8
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση

Ζήστε την ψηφιακή εμπειρία

Με το Audi SQ8 TDI¹ η υψηλή λειτουργικότητα είναι αυτονόητη, μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας και προαιρετικών επιλογών Audi connect² - να σας περιμένουν. Στην οθόνη 12,3 ιντσών υψηλής ανάλυσης Audi virtual cockpit που είνια διαθέσιμο στον βασικό εξοπλισμό, θα βρείτε όλους τους σημαντικούς δείκτες όπως το ταχύμετρο, το στροφόμετρο, το ρολόι και το επίπεδο καυσίμου. Το βασικό σύστημα ψυχαγωγίας MMI navigation plus με το MMI touch response με τις δύο οθόνες στην κεντρική κονσόλα είναι η είσοδος στον ψηφιακό κόσμο.

Audi SQ8
Περισσότερα για τις λειτουργίες και το σύστημα ψυχαγωγίας

Ευρύχωρο, κομψό, sport

Εκτός από τους άνετους χώρους που απολαυμβάνουν όλοι οι επιβάτες, το Audi SQ8 TDI¹ προσφέρει επίσης μια εκλεπτυσμένη sport σχεδίαση στο εσωτερικό του. Εντυπωσιάζει με τα φωτιζόμενα εσωτερικά μασπιέ πόρτας, τα ένθετα αλουμινίου στο μπροστινό και πίσω μέρος και τα sport καθίσματα με S-ανάγλυφο και ραφές σε χρώμα αντίθεσης. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε τα σπορ καθίσματα S, με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα και τα υψηλά προστατευτικά καθώς και τον κλιματισμό και τη λειτουργία μασάζ. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πεντάλ και υποπόδια από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων. Το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού στον βασικό εξοπλισμό δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυξήστε την ασιθητική και την άνεσή σας με το προαιρετικό πακέτο air quality ή την προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή. Χάρη στις μεγάλες διαστάσεις του, το Audi SQ8 TDI¹ προσφέρει επίσης ένα ευρύχωρο χώρο αποσκευών. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τους άνετους τρόπους φόρτωσης και εκφόρτωσης.

Audi SQ8

Συστήμα υποστήριξης οδηγού

Επωφεληθείτε από τα συστημάτων υποστήριξης οδηγού⁵ όταν οδηγείτε το Audi SQ8 TDI¹. Συστήματα όπως το Adaptive Driving Assistant, το οποίο βοηθά στην επιτάχυνση, το φρενάρισμα, τη διατήρηση της ταχύτητας και τη διατήρηση της απόστασης. Η προειδοποίηση εξόδου εντοπίζει όποιον προσεγγίζει το όχημα από πίσω. Στην περίπτωση μιας κρίσιμης κατάστασης, η προειδοποιητική ένδειξη στην πόρτα και η ενδεικτική λυχνία LED στνο εξωτερικό καθρέφτη ανάβουν. Επιπλέον, ο μηχανισμός ανοίγματος της πόρτας καθυστερεί για μικρό χρονικό διάστημα.

Audi SQ8

Καινοτόμες τεχνολογίες φωτισμού

Το Audi SQ8 TDI¹ είναι εξοπλισμένο με προβολείς LED στον βασικό εξοπλισμό, οι οποίοι εξασφαλίζουν φωτισμό παρόμοιο με το φως της ημέρας και συνεπώς μεγαλύτερη ασφάλεια. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους προβολείς Matrix LED με δυναμικό φωτισμό και δυναμικά φώτα φλας. Ο προοδευτικός σχεδιασμός ταιριάζει με την sport εμφάνιση του Audi SQ8 TDI¹ και η πρωτοποριακή τεχνολογία φωτίζει τον δρόμο με ακρίβεια χωρίς να δυσκολεύει τους άλλους οδηγούς. Ο δυναμικός φωτισμός και τα δυναμικά φώτα φλας προσφέρουν υψηλή αναγνωρισιμότητα.

Audi SQ81
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος* : 7.8 l/100 km Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 205-204 g/km.
2
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect.
3
Amazon Alexa είναι υπηρεσία του Audi connect. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφτείτε το www.audi.com/connect. Amazon, Alexa και τα λογότυπα είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. και των συνεργατών της.
4
Η Google και το λογότυπό της είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Google Inc.
5
Σημειώστε ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης και τα καθορισμένα όρια των συστημάτων. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή της οδήγησης είναι πάντα στα αρμοδιότητα του οδηγού.