R8 Coupé V10 > R8 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
The new Audi R8 Coupé V10 quattro

Κορυφαία γοητεία.
Το Audi R8 Coupé V10 quattro.

Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος *: 12.9 l/100km
Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος *: 294-293 g/km

Σπορ χαρακτήρας, ασυναγώνιστες επιδόσεις και ασυμβίβαστη εμφάνιση. Κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν ενσαρκώνει με τόση συνέπεια αυτά τα γονίδια. Το Audi R8 συνδυάζει με μαγικό τρόπο δύο ξεχωριστές οντότητες, τους αγώνες και την αποκλειστικότητα. Το Audi R8 Coupé V10 quattro είναι γνήσιο Audi στον μέγιστο βαθμό.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AR8_181008.jpg
1920x1080_AR8_181008.jpg
  • Τραβάει την προσοχή: το Audi R8 Coupé V10 quattro.

  • Φαρδιά εμφάνιση: Η φαρδιά, εξαιρετικά κομψή μάσκα single-frame με ένα ένθετο γρίλιας σε κυψελοειδή μορφή.

  • Ξεχωρίζει από τη μπροστινή όψη: Οι επίπεδες σχισμές στο μπροστινό καπό αντικατοπτρίζουν την εικόνα του Audi Sport quattro.

  • Audi exclusive: Εφόσον το επιθυμείτε, στα πλευρικά πτερύγια μπορεί να τοποθετηθεί ένα κείμενο ή λογότυπο της επιλογής σας

  • Δυναμική πλαϊνή όψη: Οι σφιχτές γραμμές του Audi R8 Coupé V10 quattro αποπνέουν μια αίσθηση δυναμισμού.

  • Ο μεγάλος αδελφός: Το Audi R8 LMS είχε επιτυχία σε πολλούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

  • Περισσότερη προσωπικότητα: Στις Audi exclusive επιλογές περιλαμβάνονται οι πλήρως δερμάτινες επιφάνειες σε μια ποικιλία χρωματικών συνδυασμών.

  • Εστιασμένο σε εσάς: το cockpit στο Audi R8 Coupé V10 quattro.

  • Ελεγχόμενη ισχύς: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακόπτες επιλογής ταχυτήτων (shift paddles) για τον έλεγχο του υψηλής ακρίβειας κιβωτίου 7 ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη S tronic.

Υψηλές επιδόσεις

Ισχύς

570

hp

(419 kW)

Μέγιστη ταχύτητα

324

km/h

Επιτάχυνση

3.4

δευτ.

από 0 έως 100 km/h

Κατανάλωση καυσίμου μεικτός κύκλος *: 12.9 l/100km Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος *: 294-293 g/km

Το άμαξωμα: ακρίβεια στο έπακρο

Επιπρόσθετα στην απόδοση, η αγωνιστική οδήγηση έχει να κάνει πάντα με πόση ακρίβεια και πόση αμεσότητα μπορεί να εφαρμοστεί στον δρόμο. Ένα κομβικό σημείο αποτελεί το σασί: Οι άξονες με τα διπλά ψαλίδια αλουμινίου καθοδηγούν και τους τέσσερις τροχούς του Audi R8. Το Audi R8 διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα δυναμικής διαχείρισης της οδήγησης "Audi drive select" με τέσσερις λειτουργίες. Με το Audi magnetic ride, υπάρχει η δυνατότητα ενός συστήματος απόσβεσης, που προσαρμόζει τον τρόπο λειτουργίας των αμορτισέρ στο οδηγικό σας στυλ και το προφίλ του δρόμου – επεμβαίνοντας κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου στον κάθε μεμονωμένο τροχό.

Το επανασχεδιασμένο σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης είναι ακόμα πιο άμεσο στο τιμόνι και εξασφαλίζει εξαιρετική ακρίβεια αίσθησης στον δρόμο. Το προαιρετικό δυναμικό σύστημα διεύθυνσης προσαρμόζει τη γωνία τιμονιού αναλόγως της ταχύτητάς σας, διασφαλίζοντας εξαιρετικά άμεσο χειρισμό. Στον βασικό εξοπλισμό οι ατσάλινοι δίσκοι φρένων , διάτρητοι και αεριζόμενοι, μειώνουν την ορμή του οχήματος. Η εντυπωσιακή κυματιστή τους σχεδίαση αποδεικνύει τις επίπονες προσπάθειες της Audi να διασφαλίσει ότι η προσέγγιση χαμηλού βάρους στην κατασκευή του R8 θα εφαρμόζεται σε κάθε λεπτομέρεια. Οι δαγκάνες φρένων είναι διαθέσιμες σε μαύρο χρώμα και, κατόπιν παραγγελίας, σε κόκκινο.

Audi R8 Coupé V10 quattro frontview
Περισσότερα για το Audi R8 LMS

Η σχεδίαση: η ιδανική γραμμή

Σχεδιασμένο για να είναι στην κορυφή. Το νέο Audi R8, με τον χώρο επιβατών του να βρίσκεται κοντά στο μπροστινό τμήμα, τα έντονα ενισχυμένα τόξα των τροχών και τον διακριτικό του διαχύτη, δανείζεται μια σειρά από στοιχεία σχεδιασμού από τους αγώνες και την ιστορία της Audi.

Οι βαθιές οριζόντιες γραμμές δίνουν στο μπροστινό μέρος μεγάλο πλάτος και κάνουν το Audi R8 να φαίνεται ακόμα πιο χαμηλό και σπορ. Η πλαϊνή όψη ξεχωρίζει με τα χαρακτηριστικά πτερύγια, ενώ στο πίσω μέρος η μάσκα εξαγωγής αέρα σε όλο το πλάτος και οι νέες οβάλ απολήξεις εξάτμισης προσθέτουν την τελική πινελιά. Υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθούν οι ζάντες 19 ιντσών με επανασχεδιασμένες φρεζαρισμένες ζάντες 20 ιντσών, που είναι διαθέσιμες σε μία δυναμική σχεδίαση 5 Vs και σε μία επιλογή τριών διαφορετικών επιφανειών.

Rearview Audi R8 Coupé V10 quattro
Περισσότερα για το αμάξωμα

Audi virtual cockpit: τα βασικά στοιχεία στο οπτικό σας πεδίο

Η φιλοσοφία της χρήσης του εσωτερικού είναι να μπορεί ο οδηγός να εστιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διαδρομή, το οποίο επεκτείνεται στον ψηφιακό κόσμο με τον συνδυασμό του MMI navigation plus και του Audi virtual cockpit στον βασικό εξοπλισμό. Η μεγάλη 12,3-ιντσών διαγώνια οθόνη επικεντρώνεται σε ένα ταχύμετρο. Επιπρόσθετες τιμές βρίσκονται γύρω από αυτό, όπως ροπή, δυνάμεις g, χρόνοι γύρων, θερμοκρασίες λαδιού κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς και πίεση και θερμοκρασία ελαστικών. Το λειτουργικό σύστημα MMI λειτουργεί με έξυπνη φωνητική αναγνώριση και κατά βάση ο έλεγχός του μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστεί να αποσπάσετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Audi virtual cockpit

Εξατομίκευση: η δική σας υπογραφή

Λάβετε μέρος στη διαμόρφωση της εξωτερικής εμφάνισης του Audi R8 σας. Η Audi exclusive σας παρέχει τη δυνατότητα για ένα φινίρισμα του εξωτερικού του οχήματος ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Πέντε επιλογές χρωμάτων με εξατομικευμένο φινίρισμα διατίθενται για σχέδια αντίθεσης στα πλευρικά πτερύγια. Μπορείτε ιγα πρώτη φορά να προσθέσετε ένα λογότυπο ή κείμενο της επιλογής σας, έτσι ώστε να σφραγίσετε με την προσωπική σας νότα το Audi R8.

Audi exclusive Sideblades