R8 Spyder V10 > R8 > Home
  • stage_exterior_front.jpg
The new Audi R8 Spyder V10 quattro

Αφήστε τα όλα πίσω σας.
Το Audi R8 Spyder V10 quattro.

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος *: 13.1-13.0 l/100km
Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος *: 297 g/km.

Το Audi R8 Spyder V10 quattro συνδυάζει τον ιδανικό αγωνιστικό του χαρακτήρα με ένα μοναδικό lifestyle τρόπο ζωής. Η διπλή υπόσχεση που εκπληρώνει αυτό το μοναδικό sport αυτοκίνητο.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AR8_181028.jpg
1920x1080-AR8_181028.jpg
  • Εντυπωσιακό: το Audi R8 Spyder V10 quattro φτάνει τα 100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα.

  • Η μάσκα εξαγωγής αέρα είναι σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου με το διαχύτη προς τα πάνω.

  • Οι επίπεδες σχισμές στο αμάξωμα είναι σημείο κατατεθέν του Audi Sport quattro.

  • Τα 128 LED δημιουργούν μια εντυπωσιακή, ευδιάκριτη υπογραφή φωτός στο πίσω μέρος.

  • Ανοικτό στις προκλήσεις. Το Audi R8 Spyder V10 quattro με ανοικτή οροφή.

  • Με μια ματιά στο εσωτερικό του θα αντιληφθείτε ότι όλος ο έλεγχος είναι συγκεντωμένος στον οδηγό.

  • Ειδική οθόνη: Οι οθόνες για τις δυνάμεις g, τη ροπή ή τα lap times ομαδοποιούνται γύρω από το στροφόμετρο στο Audi virtual cockpit.

  • Το κόκκινο κουμπί στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ενεργοποιεί τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V10 και απευλευθερώνει τη δύναμη του.

  • Το νέο ανεπτυγμένο S-tronic έχει επτά σπορ ταχύτητες.

Επιδόσεις

Ισχύς

570

hp

(419 kW)

Μέγιστη ταχύτητα

322

km/h

Επιτάχυνση

3.5

δευτερόλεπτα

από 0 σε 100 km/h

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος*:13.1-13.0 l/100km. Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος*: 297 g/km.

Κάθε επιθυμία σας εκπληρώνεται: η οροφή

Για σπορ αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης, το Audi R8 διαθέτει ελαφριά κατασκευή. Η μαλακή οροφή του Audi R8 Spyder V10 quattro ζυγίζει μόλις 44 κιλά. Έτσι δεν εξασφαλίζει μόνο εξαιρετική σχέση ισχύος / βάρους αλλά και χαμηλό κέντρο βάρους, προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα για την οδήγηση στις στροφές. Σε ταχύτητες έως και 50 km/h, ένα ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διπλώνει την οροφή κάτω από ένα πλαστικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα (CFRP) σε μόλις 20 δευτερόλεπτα. Το πίσω παράθυρο στο διαχωριστικό σημείο μπορεί επίσης να μετακινηθεί επάνω και κάτω με το πάτημα ενός κουμπιού.

επάνω όψη Audi R8 Spyder V10 quattro

V10 φυσική δύναμη κινητήρα: η ισχύς έρχεται από την καρδιά

Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας V10, τοποθετημένος μεταξύ των αξόνων, βρίσκεται στην καρδιά του Audi R8. Ο κινητήρας 5.2 FSI ενισχύει τον χαρακτήρα του με την ανεξέλεγκτη ισχύ και με τη μέγιστη ροπή 560 Nm να είναι διαθέσιμη στις 6200 στροφές ανά λεπτό. Η στενή σχέση με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα υψηλής τεχνολογίας είναι εμφανής σε αρκετά σημεία. Για παράδειγμα, το σύστημα λίπανσης ξηρού κάρτερ επιτρέπει την τοποθέτηση της μονάδας ισχύος πολύ χαμηλά, γεγονός που ωφελεί πολύ το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, σε οποιαδήποτε κατάσταση οδηγείτε το R8. Μοναδικός και ο αγωνιστικός ήχος από τους 10 κυλίνδρους που συναρπάζει.

Οι 570 hp (419 kW) προσφέρονται από τον μεσαίο κινητήρα, ο οποίος σας επιτρέπει να φτάσετε τα 100 km / h σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν επιπλέον 222 km / h πριν πιάσετε την τελική ταχύτητα. Στον δρόμο, συνοδεύεστε από το νέο ανεπτυγμένο 7-τάχυτο κιβώτιο S-tronic και το σύστημα quattro. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή ροπής σε κάθε χρονική στιγμή, δίνοντάς σας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα όσον αφορά την πρόσφυση, τη δυναμική και την ασφάλεια οδήγησης.

Audi R8 Spyder V10 quattro

Απόλυτη ακρίβεια

Το Audi R8 έχει το σύστημα δυναμικής οδήγησης "Audi drive select" με τέσσερις λειτουργίες στην βασική έκδοση. Με το μαγνητικό σύστημα οδήγησης της Audi, υπάρχει η δυνατότητα να έχετε ένα σύστημα απόσβεσης προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας των αμορτισέρ στο στυλ οδήγησης σας και στις συνθήκες του δρόμου. Οι αλλαγές γίνονται κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου για κάθε τροχό.

The Audi R8 Spyder

Σχεδίαση

Όταν είναι κλειστή, η μαλακή οροφή δίνει έμφαση στην σπορ γραμμή του Audi R8 Spyder V10 quattro, ενώ το open-top αυτοκίνητο τραβά την προσοχή με τις έντονες καμπύλες των τροχών.

Audi R8 Spyder V10 quattro topview
Περίσσοτερα για τη σχεδίαση

Εσωτερικό: Προσεγμένο και κομψό

Η συνέπεια του στους αγώνες είναι επίσης αξιοσημείωτη στο εσωτερικό του Audi R8: ακριβώς μπροστά σας, ένα μεγάλο περίγραμμα καλύπτει όλα τα χειριστήρια. Επιπλέον, τα θερμαινόμενα σπορ καθίσματα είναι ηλεκτρικά και ρυθμιζόμενα, σε δέρμα Nappa υψηλής ποιότητας. Για το Audi R8 Spyder V10 quattro, υπάρχουν νέοι χρωματικοί συνδυασμοί: pastel ασήμι με stone-grey στις ραφές, palomino καφέ με steel-grey ραφές και μαύρο με utopia-blue ραφές. Δεν υπάρχουν όρια στις προσωπικές σας ανάγκες. Το Audi exclusive διαθέτει ποικιλία συνδυασμών χρωμάτων και υλικών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Interior Audi R8 Spyder V10 quattro

Το Audi virtual cockpit: όλα στο οπτικό σας πεδίο

Η φιλοσοφία του εσωτερικού χώρου στηρίζεται στην άνεση του οδηγού και στην καλύτερη συγκέντρωση κατά την οδήγηση, μέσα από τις ψηφιακές λειτουργίες. Στην βασική έκδοση ο συνδυασμός MMI navigation plus και του Audi virtual cockpit σχεδιάστηκε για να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις σημαντικές λειτουργίες χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι ή να κοιτάξετε μακριά από το δρόμο. Η οθόνη των 12,3 ιντσών του Audi virtual cockpit επικεντρώνεται στο ταχύμετρο. Πρόσθετες ενδείξεις είναι τοποθετημένες γύρω από αυτό, όπως η ροπή, οι δυνάμεις g, τα lap times, οι θερμοκρασίες λαδιού και κινητήρα, η πίεση και η θερμοκρασία των ελαστικών. Το MMI operating system λειτουργεί με έξυπνη αναγνώριση ομιλίας και ρυθμίζεται χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Audi virtual cockpit