Audi e-tron > tron > Home
Audi e-tron

Audi e-tron

Electric has gone Audi.
Το νέο Audi e-tron ήρθε.

Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης με το Audi e-tron και βοηθήστε να διαμορφώσουμε το μέλλον. Με το συνδυασμό της ηλεκτροκίνησης και ενός υπερσύγχρονου minimal εσωτερικού χώρου, το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό SUV δημιουργεί μια νέα εμπειρία κινητικότητας. Είτε παρκάρετε, οδηγείτε στην πόλη ή κάνετε μακρινά ταξίδια, το Audi e-tron διευκολύνει τη ζωή σας. Το μεγάλο SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα με την καθημερινή πρακτικότητα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408PS (με boost), μαζί με την ηλεκτρική τετρακίνηση, προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης είναι η βάση για αυτονομία μεγαλύτερη από 400 χιλιόμετρα. Σε συνδυασμό με μια πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

alt
Download alle
00:00 | 00:00
1920_1080_A_E-TRON_181039.jpg
1920_1080_A_E-TRON_181039.jpg
 • Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV συνδυάζει τον sport χαρακτήρα και την καθημερινή πρακτικότητα.

 • Γρήγορο και ισχυρό, το Audi e-tron.

 • Πρακτικό: το Audi e-tron προσφέρει ευέλικτες δυνατότητες μεταφοράς αποσκευών.

 • Δημιουργήστε τις αγαπημένες σας διαδρομές με τον προγραμματισμό δρομολογίων e-tron.

 • Είτε πρόκειται για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις είτε για τις οικογενειακές σας εκδρομές - το Audi e-tron είναι ο ιδανικός σύντροφος.

 • Το Audi e-tron το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV.

 • Σε συνδυασμό με μία πλήρη γκάμα επιλογών φόρτισης για το σπίτι και εν κινήσει, μπορείτε να απολαύσετε την ηλεκτρική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

 • Η προαιρετική πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή του Audi e-tron κρατά το εσωτερικό ακόμα πιο φωτεινό και εντείνει την αίσθηση της άνεσης και του χώρου.

 • Στο σμιλευμένο πίσω μέρος του Audi e-tron, η μακριά αεροτομή οροφής και ο πλατύς διαχύτης τονίζουν τον οριζόντιο άξονα και επομένως τον sport χαρακτήρα του ηλεκτρικού SUV.

 • Ένα σχεδιαστικό highlight του Audi e-tron είναι οι προαιρετικοί εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες.

 • Το λογότυπο e-tron στο καπάκι της ηλεκτρικής φόρτισης και προαιρετικά οι δαγκάνες φρένων ξεχωρίζουν στο πορτοκαλί χρώμα του σήματος υψηλής τάσης.

 • Το Audi e-tron παρέχει χώρους και άνεση αντίστοιχη ενός συμβατικού, μεγάλου μοντέλου της μάρκας.

 • Ολόκληρη η περιοχή του οδηγού έχει ως επίκεντρο τον ίδιο και οι δύο μεγάλες οθόνες αφής MMI touch προσανατολίζονται προς αυτόν.

 • Με το Audi virtual cockpit, έχετε πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες, καθώς και στις ειδικές υπηρεσίες e-tron, με μια ματιά.

Περισσότερα για τα highlights της σχεδίασης
Μια ματιά στο δεύτερο σπίτι σας

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα ενός καινοτόμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου και ενός σύγχρονου SUV με το Audi e-tron. Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από άνεση και υψηλή ποιότητα και προσφέρει την απόλαυση ενός ταξιδιού για εσάς και 4 επιπλέον επιβάτες με ευρυχωρία στο κεφάλι και στα πόδια. Η συνολική χωρητικότητα αποσκευών των 660 λίτρων, κάνει το Audi e-tron το ιδανικό όχημα για τα ταξίδια σας.

Περισσότερα για την έννοια του χώρου

Ισχυρό και ελεγχόμενο

Δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 408PS κινούν δυναμικά το Audi e-tron. Επιταχύνουν γρήγορα το ηλεκτρικό SUV από το μηδέν στα 100 km/h. Η απόδοση εκκίνησης είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός sport αυτοκινήτου (συνδυασμένη κατανάλωση ισχύος σε kWh / 100 km *: 26,2-22,6 (WLTP), 24,6-23,7 (NEDC), εκπομπές CO2 σε g / km: 0). Το νέο ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και εντυπωσιακά δυναμικά χαρακτηριστικά. Έτσι, το Audi e-tron δεν είναι μόνο πρακτικό για καθημερινή χρήση, αλλά και πολύ ευέλικτο και ευκίνητο σε συνθήκες εκτός δρόμου. Η κίνηση quattro μπορεί να ενεργοποιηθεί, όταν απαιτείται, και έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική κατανομή της διαθέσιμης ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες και την ευχάριστη οδήγηση σε οποιοδήποτε έδαφος.

Audi e-tron dynamic
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγησης

Αυτονομία

Η αυτονομία μεγάλων αποστάσεων (περισσότερα από 400 χιλιόμετρα) οφείλεται κυρίως στο καινοτόμο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο είναι υπεύθυνο για έως και το 30% της αυτονομίας. Σε πάνω από το 90% των επιβραδύνσεων, το ηλεκτρικό SUV ανακτά ενέργεια αποκλειστικά μέσω των ηλεκτροκινητήρων του, ενώ φτάνει το μέγιστο βαθμό ανάκτησης ενέργειας σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα πέδησης. Η Audi είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο σύστημα σε ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής.

Audi e-tron rear
Περισσότερα για την αυτονομία

Kατάλληλο για καθημερινή χρήση

To Audi e-tron έχει δοκιμαστεί σε όλους τους ελέγχους σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν εγγυόμαστε μόνο τη συνήθη ποιότητα, αλλά κυρίως διασφαλίζουμε την ασφάλειά σας.

Audi e-tron with trailer
Περισσότερα για την ασφάλεια και την ποιότητα

Γρήγορη φόρτιση

Γενικά δεν χρειάζεται να σταματάτε στους σταθμούς φόρτισης κατά την καθημερινή οδήγηση. Σε μεγάλες διαδρομές, όπως όταν πηγαίνετε διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε σταθμούς γρήγορης φόρτισης για να φορτίζετε με συνεχές ρεύμα (DC) έως και 150 kW - πρώτη φορά για αυτοκίνητα παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι το Audi e-tron είναι έτοιμο για την επόμενη μεγάλη διαδρομή ενός ταξιδιού σε περίπου μισή ώρα. Το ηλεκτρικό SUV μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) έως και 11 kW. Η επαναφόρτιση με 22 kW διατίθεται προαιρετικά.

Audi e-tron charging
Περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση φόρτισης

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Με το Audi e-tron, η Audi μεταφράζει το βασικό στιλιστικό ιδίωμα της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή - τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Νέες, κομψές λεπτομέρειες, όπως ο χαρακτηριστικός φωτισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλεκτρικό καπάκι φόρτισης, η έλλειψη εξατμίσεων και οι ραφές των καθισμάτων που θυμίζουν πλακέτα ηλεκτρικού κυκλώματος, μεταδίδουν ένα σαφές σήμα ότι το Audi e-tron είναι πλήρως ηλεκτρικό. Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Audi e-tron είναι οι προαιρετικοί εικονικοί εξωτερικοί καθρέφτες.

virtual exterior mirror
Περισσότερα για τους εικονικούς καθρέφτες

Επιδόσεις, ευφυΐα και ευκολία

Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία συνδυάζονται: Ένα μεγάλο, κυρτό τόξο περιβάλλει το χυτό ταμπλό οργάνων με έντονες οριζόντιες γραμμές μέχρι τις πόρτες. Ενσωματώνει αρμονικά το κάλυμμα πάνω από το Audi virtual cockpit, του οποίου η κομψή οθόνη στέκεται οπτικά ελεύθερη στο χώρο, καθώς και τις οθόνες των προαιρετικών εικονικών εξωτερικών καθρεφτών. Το σύστημα πλοήγησης κάνει έξυπνες προτάσεις προορισμού με βάση προηγούμενες διαδρομές - έτσι, κάθε ραντεβού στέφεται με επιτυχία.

MMI Navigation plus in Audi e-tron
Περισσότερα σχετικά με τα συστήματα υποστήριξης οδηγού
Έχετε ερωτήσεις;
Πώς μπορώ να αυξήσω την αυτονομία;
1. Παρατηρείτε την κυκλοφοριακή κατάσταση και προσέχετε την ταχύτητα κίνησής σας.
2. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «efficiency» του drive select, καθώς έχει σχεδιαστεί για ιδιαίτερα οικονομική οδήγηση.
3. Ελέγξτε τη ρύθμιση ύψους ανάρτησης για το όχημα. Μπορείτε να μειώσετε το ύψος ανάρτησης, κάτι που ελαττώνει την αεροδυναμική αντίσταση, επιλέγοντας το πρόγραμμα του Audi drive select «sport» ή «efficiency».
4. Λάβετε υπόψη πρόσθετους καταναλωτές ενέργειας. Το σύστημα κλιματισμού, το ραδιόφωνο, οι προβολείς και το πίσω θερμαινόμενο παρμπρίζ χρησιμοποιούν επίσης ενέργεια από την μπαταρία.
5. Αποφύγετε την οδήγηση με πρόσθετα εξαρτήματα όπως ράγες οροφής, εφόσον δεν τα χρειάζεστε.
6. Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση eco για την πίεση πλήρωσης ελαστικών.
7. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία προθέρμανσης/προκλιματισμού (προγραμματισμός ώρας αναχώρησης) εφόσον το όχημα είναι ακόμα συνδεδεμένο με τον σταθμό φόρτισης.
8. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα range (περιορισμένες λειτουργίες).
Γιατί μπορώ να φορτίσω μόνο με 11 kW σε έναν σταθμό φόρτισης 22 kW;
Προς το παρόν τοποθετείται ένας φορτιστής επί του οχήματος με 11 kW. Η φόρτιση με 22 kW είναι εφικτή με δύο φορτιστές επί του οχήματος. Το Audi e-tron μπορεί να φορτίζεται μέχρι τα 150 kW στη βασική ρύθμιση χρησιμοποιώντας συνεχές ρεύμα (DC).
Τι εγγύηση μπαταρίας παρέχει η AUDI AG; Είναι εφικτή επίσης η επισκευή της μπαταρίας;
Η AUDI AG παρέχει μια εγγύηση για την μπαταρία υψηλής τάσης σε νέα οχήματα που ισχύει για 8 έτη ή 160.000 χιλιόμετρα. Η εγγύηση καλύπτει όλες τις βλάβες στο υλικό και στις εργατοώρες (επισκευή). Ναι, είναι εφικτή για εκπαιδευμένο προσωπικό (ειδικοί υψηλής τάσης) η επισκευή της μπαταρίας υψηλής τάσης.
This is the Audi e-tron