TT Roadster > TT > Home
Audi TT Roadster

TT Roadster

Απόλυτα γοητευτικό.
Το Audi TT Roadster.

Απολαύστε τη διαχρονική αισθητική και την εντυπωσιακή σχεδίαση. Επωφεληθείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις ψηφιακές δυνατότητες. Βιώστε την sport δυναμική και απολαύστε την open air οδηγική εμπειρία με το Audi TT Roadster.

Εντυπωσιάζει από όπου και αν το δείτε

Στο Audi TT Roadster, μπορείτε να απολαύσετε τον 2.0-λιτρο TFSI κινητήρα με 145kw ή 180kW (Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7.4-6.0 l/100 km. Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 170-137 g/km) και την επιλογή του αυτόματου κιβωτίου S tronic 7 ταχυτήτων ή της τετρακίνησης quattro. Το standard σύστημα δυναμικού χειρισμού Audi drive select προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σπορ οδήγησης.

Driving dynamics
Περισσότερα για την εντυπωσιακή Roadster οδήγηση

Χρώματα και τροχοί

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi TT Roadster που επιθυμείτε.
Z7PA_45X_ConfigureExterior1.jpg
Γκρι Chronos μεταλλικό Γκρι Chronos μεταλλικό
Λευκό Glacier μεταλλικό Λευκό Glacier μεταλλικό
Μπλε Navarra μεταλλικό Μπλε Navarra μεταλλικό
Μπλε Turbo Μπλε Turbo
Κόκκινο Tango μεταλλικό Κόκκινο Tango μεταλλικό
Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 βραχιόνων cutter, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 βραχιόνων cutter, σε μαύρο ανθρακίτη, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων dynamic, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων dynamic, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 βραχιόνων star, σε γκρι graphite, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 βραχιόνων star, σε γκρι graphite, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 10 ακτίνων star, σε γκρι platinum, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 10 ακτίνων star, σε γκρι platinum, γυαλιστερές
Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 ακτίνων V, σε ματ γκρι Titanium, γυαλιστερές Ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 ακτίνων V, σε ματ γκρι Titanium, γυαλιστερές

Αναβαθμίζοντας ένα πρότυπο σχεδίασης

Η ειδική έκδοση TT bronze selection⁴ διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα την εντυπωσιακή μάσκα σε γυαλιστερό σκούρο χρώμιο. Οι αποκλειστικές γυαλιστερές⁵ ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών Audi Sport GmbH⁴, σε σχέδιο 5 ακτίνων V star, σε ματ bronze, ταιριάζουν με τα διακοσμητικά στοιχεία των Audi rings σε χάλκινο χρώμα στα πλαϊνά. Στα μαύρα σπορ καθίσματα plus, το fine Nappa δέρμα με μοτίβο ρόμβου και ραφές αντίθεσης σε χάλκινο χρώμα και η γκρι Pando δερμάτινη λωρίδα με ραφές panuka σε χάλκινο χρώμα τονίζουν το μοναδικό εσωτερικό του οχήματος. Τα χρωματιστά εσωτερικά στοιχεία, όπως η επένδυση των καθισμάτων, οι δακτύλιοι των αεραγωγών και η επένδυση της κεντρικής κονσόλας με μπρονζέ φινίρισμα δημιουργούν μια μοναδική σπορ ατμόσφαιρα.

Special model TT bronze selection
Cockpitansicht Audi TT Roadster, S line competition plus
 

Ενισχυμένος sport χαρακτήρας

Με την ειδική έκδοση TT S line competition plus, το Audi TT Roadster γίνεται ακόμα πιο σπορ τονίζοντας τον δυναμισμό του οδηγού του. Με το ιδιαίτερα σπορ εξωτερικό με πολυάριθμα μαύρα διακοσμητικά στοιχεία και την ελκυστική σχεδίαση των τροχών. Το εσωτερικό εντυπωσιάζει με τα σπορ καθίσματα με μοτίβο ρόμβου και ραφές αντίθεσης καθώς και τα χρωματιστά διακοσμητικά στοιχεία. Το τιμόνι και τα χειριστήρια διαθέτουν αντιολισθητική επένδυση Alcantara³.

Σημείωση: Στη φωτογραφία απεικονίζεται το Audi TT Coupé

Δείτε το εσωτερικό

Τραβάει την προσοχή

Οι προαιρετικοί matrix LED προβολείς με δυναμικά φώτα φλας θέτουν νέα πρότυπα στον σχεδιασμό και κυρίως στην τεχνολογία. Δεν είναι πλέον απαραίτητη η διαρκής εναλλαγή της μεγάλης και της κανονικής σκάλας των φώτων στο σκοτάδι. Οι ελεγχόμενες μεμονωμένες δίοδοι φωτός ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται και προσαρμόζονται κατάλληλα για κάθε συνθήκη.

Τεχνολογία φωτισμού

Όλα με μια ματιά

To cockpit στο Audi TT Roadster είναι το κέντρο ελέγχου σας. Λαμβάνει σημαντικές πληροφορίες μέσα από έξυπνες λειτουργίες. Με το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ενέργειες σας στο πεδίο καταχώρησης με αναγνώριση χειρόγραφου κειμένου και χειρονομιών αφής. Με το Audi virtual cockpit, το πλήρως ψηφιακό όργανο, το οποίο διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό, έχετε διαθέσιμες πολλαπλές λειτουργίες. Το standard TT sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι κάνει την προσαρμογή των ρυθμίσεων ακόμα πιο εύκολη.

Audi virtual cockpit στο TT Roadster
Περισσότερα για το infotainment
Άντρας με γυαλιά ηλίου στο Audi TT Roadster

Η ασφάλειά σας προτεραιότητα μας

Για να μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην οδήγηση, το Audi TT Roadster σας διευκολύνει με τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Επωφεληθείτε από το προαιρετικό σύστημα αλλαγής λωρίδας Audi side assist⁸, το οποίο με την προειδοποιητική λυχνία LED ειδοποιεί εάν υπάρχει κάποιο όχημα στην τυφλή γωνία. Το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (park assist)⁸, με οθόνη 360° και κάμερα οπισθοπορείας, σας καθοδηγεί εύκολα σε οποιαδήποτε θέση στάθμευσης.

Ξαναδείτε το νέο Audi TT Roadster

Audi TT Roadster
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Η σειρά Audi exclusive είναι μια επιλογή από την Audi Sport GmbH. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.gr για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισμό.
3
Το Alcantara είναι ένα μη υφασμένο υλικό από μικροΐνες.
4
Από την Audi Sport GmbH.
5
Οι ζάντες αλουμινίου με γυαλιστερό φινίρισμα καθώς και οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμωνιάτικες οδικές συνθήκες. Για κατασκευαστικούς λόγους, η επιφάνεια της ζάντας δε διαθέτει επαρκή προστασία διάβρωσης για τέτοια χρήση και μπορεί να υποστεί μόνιμη ζημιά από το οδικό αλάτι ή παρόμοια υλικά.
6
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect.
7
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά κινητά τηλέφωνα ή για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα σε διαφορετικές χώρες. Η Audi δεν έχει καμιά επίδραση στις εφαρμογές που εμφανίζονται μέσω του Audi Smartphone Interface. Οι αντίστοιχοι πάροχοι υπηρεσιών είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο και τις λειτουργίες που εμφανίζονται μέσα στις εφαρμογές.
8
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν μόνο τον οδηγό κατά τη διάρκεια της οδήγησης εντός των αντίστοιχων ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαραίτητη προσοχή που απαιτείται για την οδήγηση παραμένουν πάντα στον οδηγό.