00:00 | 00:00

Ακόμη περισσότερος αποθηκευτικός χώρος για κάθε σας ταξίδι: Είδη μπαγκαζιέρας

Η ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να τα έχετε όλα μαζί σας: ειδικές θήκες για σκι και για αποσκευές της σειράς γνησίων αξεσουάρ Audi για μέγιστη λειτουργικότητα και παράλληλα μοναδικά κομψή σχεδίαση.

563x317_dachbox_300.jpg

Μπαγκαζιέρα σκι και αποσκευών 300 λίτρων

Νέα σχεδίαση Audi με βελτιωμένο αεροδυναμικό σύστημα χάρη στην επίπεδη σπορ επιφάνεια του. Η μπαγκαζιέρα οροφής διατίθεται σε κομψό μαύρο με επιχρωμιωμένους δακτυλίους Audi ή σε πλατινέ γκρι με μαύρο πλαϊνό φτερό. Κλειδώνει και ανοίγει και από τις δύο πλευρές.
563x317_dachbox_360.jpg

Μπαγκαζιέρα σκι και αποσκευών 360 λίτρων

Μεταφέρετε τις αποσκευές και τα σκι σας με τη γνήσια μπαγκαζιέρα Audi χωρητικότητας 360 λίτρων σε απόχρωση γκρι platinum - μαύρο brilliant και με επιχρωμιωμένους δακτυλίους Audi, σε νέα σχεδίαση με βελτιωμένη αεροδυναμική και σπορ εμφάνιση. Κλειδώνει και ανοίγει και από τις δύο πλευρές για εύκολη φόρτωση, εκφόρτωση και για μέγιστη ασφάλεια των αγαπημένων σας αντικειμένων. Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο: 75 κιλά.
563x317_dachbox_405.jpg

Μπαγκαζιέρα σκι και αποσκευών 405 λίτρων

Νέα σχεδίαση Audi με βελτιωμένο αεροδυναμικό σύστημα χάρη στην επίπεδη σπορ επιφάνεια του. Η μπαγκαζιέρα οροφής διατίθεται σε κομψό μαύρο με επιχρωμιωμένους δακτυλίους Audi ή σε πλατινέ γκρι με μαύρο πλαϊνό φτερό. Κλειδώνει και ανοίγει και από τις δύο πλευρές.
563x317_AOZ_Q3_10006.jpg

Μπάρες οροφής

Βελτιώστε τις δυνατότητες μεταφοράς του οχήματός σας με τις γνήσιες μπάρες οροφής Audi, διευκολύνοντας τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση σχαρών ποδηλάτων, βάσεων σκι και snowboard καθώς και σχαρών καγιάκ. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά (όπως επιστρώσεις από φύλλα χάλυβα), είναι ανθεκτικές ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Έχουν υποβληθεί σε δοκιμές πρόσκρουσης από την Audi, αποδεικνύοντας στην πράξη την ποιοτική υπεροχή τους. Διαθέτουν αντικλεπτικό σύστημα κλειδώματος, κρατώντας ασφαλή τα προσωπικά σας αντικείμενα.
563x317_AOZ_141005_1.jpg

Τσάντες μπαγκαζιέρας οροφής

Αξιοποιήστε στο έπακρον τη μπαγκαζιέρα σας για τη σωστή οργάνωση όλων όσων μεταφέρετε κατά το ταξίδι με το Audi σας. Η αδιάβροχη επιφάνεια στην βάση, φροντίζει για την ασφαλέστερη αποθήκευση των αντικειμένων σας.
563x317_AOZ_Q5_10026_2.jpg

Σχάρα καγιάκ

Για καγιάκ έως 45 κιλά. Με κλίση για την εύκολη φόρτωση και ξεφόρτωση. Η σχάρα για καγιάκ και οι ελαστικές ζώνες της κλειδώνουν ξεχωριστά.
563x317_AOZ_A3_141022.jpg

Σχάρα ποδηλάτων στον κοτσαδόρο

Η σχάρα ποδηλάτων Audi που τοποθετείται στο πίσω μέρος του οχήματος (απαιτείται η τοποθέτηση κοτσαδόρου) προσφέρει τη δυνατότητα για ασφαλή και εύκολη μεταφορά δύο ποδηλάτων ακόμη και ηλεκτρικών (e-bike). Οι αφαιρούμενες αποστατικές βάσεις και το πτυσσόμενο πλαίσιο στήριξης είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία σχάρα ποδηλάτων ως εύχρηστη, πρακτική και ασφαλή.
563x317_AOZ_A3_10198.jpg

Σχάρα για σκι και snowboard

Απολαύστε τα αγαπημένα σας σπορ με τη σχάρα για σκι και snowboard για έως 6 ζεύγη σκι ή 4 snowboard. Με τις υψηλής ποιότητας, εύκολες στην τοποθέτησή τους σχάρες και με δυνατότητα κλειδώματος, δεν θα μείνετε ποτέ πίσω στις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Τα γνήσια αξεσουάρ Audi είναι προαιρετικός εξοπλισμός και διατίθενται από την AUDI AG έναντι σχετικής χρέωσης. Τα γνήσια αξεσουάρ Audi δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον προσδιορισμό των τιμών κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων του οχήματος.


Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 καινούργιων οχημάτων μπορείτε να βρείτε στις «Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούργιων επιβατικών οχημάτων» που διατίθενται δωρεάν σε όλα το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi.