Q3 Sportback > Q3 > Home

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 206–151 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,0–6,6 l/100 km

Audi Q3 Sportback rearview

Εξωστρεφές SUV coupé

Το Audi Q3 Sportback συνδυάζει την αισθητική και τη γοητεία ενός coupé με την ισχύ και τη λειτουργικότητα ενός SUV.

Προοδευτική σχεδίαση

Η μεγάλη οκταγωνική μάσκα Singleframe και οι εισαγωγές αέρα δεσπόζουν στο εμπρός μέρος του Q3 Sportback¹. Από το πλάι, η coupe σιλουέτα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Τα χαρακτηριστικά του πίσω μέρους περιλαμβάνουν τη ρευστή, κεκλιμένη γραμμή της οροφής, το χαμηλό πίσω παρμπρίζ και τα έντονα πίσω φώτα. Εξατομικεύστε το εξωτερικό του οχήματος ώστε να ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο. Αν επιλέξετε τον εξοπλισμό S line¹¹, το Audi Q3 Sportback σας θα έχει προφυλακτήρες σε χρώμα αντίθεσης, ζάντες αλουμινίου σχεδίασης S 5 ακτίνων V, φωτιζόμενες επενδύσεις αλουμινίου με λογότυπο S στο κατώφλι των εμπρός θυρών και άλλα.

Front view Audi Q3 Sportback

Οδηγική απόλαυση

Το Audi Q3 Sportback εξοπλίζεται με τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τις δυναμικές επιδόσεις στον δρόμο.

Side front view Audi Q3 Sportback

Άνεση και οδηγική απόλαυση: Η σπορ ανάρτηση¹¹ προσφέρει μοναδική αίσθηση κύλισης. Το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης προσφέρει άμεση ανταπόκριση στο σύστημα διεύθυνσης και εντυπωσιακή συμπεριφορά οδήγησης μεταβάλλοντας τη σχέση μετάδοσης ανάλογα με τη γωνία διεύθυνσης και προσαρμόζοντας την υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα οδήγησης. Μπορείτε να επηρεάζετε τα χαρακτηριστικά του οχήματος και την εμπειρία οδήγησης μέσω του συστήματος δυναμικού χειρισμού Audi drive select.

Πολύπλευρο και λειτουργικό

Τα πίσω καθίσματα είναι συρόμενα, προς τα εμπρός και προς τα πίσω κατά 130 χιλιοστά, ενώ η κλίση της πλάτης ρυθμίζεται σε επτά θέσεις. Ο όγκος του χώρου αποσκευών κυμαίνεται από τα 530² ως τα 1.400 λίτρα². Η πόρτα του χώρου αποσκευών¹¹ με ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο, ανοίγει εύκολα με μια κίνηση του ποδιού.

Σχεδιάστε το εσωτερικό

Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα πακέτων εσωτερικού, όπως το πακέτο εσωτερικού design¹¹. Περιλαμβάνει σπορ καθίσματα εμπρός, το πακέτο έμμεσου ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting plus και διακοσμητικά ένθετα σε σκουρόχρωμο aluminium Dimension.

Q3 Sportback Interior

Σπορ εσωτερικό: Το πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού S line¹¹ περιλαμβάνει σπορ καθίσματα εμπρός με έμβλημα S, δερμάτινο πολυλειτουργικό plus τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων με διάτρητο δέρμα, καθώς και ανοξείδωτα πεντάλ και υποπόδιο.

Ξεχωριστό και εξατομικευμένο

Εντυπωσιακές φωτογραφίες ή διάσημοι ήρωες του κινηματογράφου: Απλώς επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα από το μενού Θέματα¹¹,¹⁴ στο myAudi app¹³ και ορίστε την ως εικόνα φόντου στο MMI. Προσελκύει τα βλέμματα: Το πακέτο εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting plus¹¹ ρυθμίζει αυτόματα το χρώμα ώστε να ταιριάζει με το μοτίβο.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A6 Avant. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁹

Κάντε το Audi Q3 Sportback μοναδικό – όσο μοναδικοί είστε εσείς – με τη σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive⁹. Με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και εξατομικευμένο χρώμα βαφής επιλέγοντας από ευρεία γκάμα χρωμάτων. Όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Audi Q3 Seitenansicht

Audi Q3

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 7,3–5,2 l/100 km (WLTP). Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 164–157 g/km (WLTP). Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO₂ και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Εξαρτάται από τον επιλεγμένο κινητήρα και εξοπλισμό.
3
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
4
Μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα στάθμευσης plus ή το park assist, το MMI radio plus και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες.
5
Η λειτουργία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε διάφορες χώρες και τη διαμόρφωση του οχήματος.
6
Τα Γνήσια αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG έναντι επιπλέον χρέωσης. Τα αξεσουάρ δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας.
7
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
8
Τα Amazon Alexa και Amazon Music περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό Audi connect navigation & infotainment, ο οποίος διατίθεται προαιρετικά έναντι επιπλέον χρέωσης.

Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Η.Π.Α., Καναδάς και Ιαπωνία. Η γλώσσα συστήματος του MMI navigation plus με MMI touch πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία Audio streaming μέσω του Alexa απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Η χρήση του Amazon Music ενδέχεται να επιφέρει επιπλέον κόστος.
9
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Για περισσότερες σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
10
Μπορεί να παραγγελθεί μόνο σε συνδυασμό με τη σειρά εσωτερικού εξοπλισμού S line.
11
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
12
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi. Η επωνυμία Apple και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Apple Inc. ή των θυγατρικών της. Το Apple Music περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό Audi connect navigation & infotainment. Η γενική διαθεσιμότητα του Apple Music διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Απαιτείται ένα πρόγραμμα δεδομένων και ένας λογαριασμός στο Apple Music. Σαν αποτέλεσμα ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον κόστη. Η Apple Music διατηρεί το δικαίωμα απενεργοποίησης της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
13
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα. Για την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android, ανατρέξτε στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
14
Η διαθεσιμότητα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα.