Q3 > Q3 > Home

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 165–143 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,2–5,5 l/100 km

Side view of the Audi Q3 in a landscape with a dog

Αll-rounder χαρακτήρας

Το Audi Q3 είναι ένα γνήσιο all-rounder. Σε κάθε περίσταση, σε ταξίδι ή στις καθημερινές μετακινήσεις, προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία και πρακτικά χαρακτηριστικά βάζοντας στο επίκεντρο την άνεση και τις επιδόσεις.

Το απόλυτο SUV

Εμπρός, την ταυτότητα καθορίζουν η εμβληματική οκταγωνική μάσκα Singleframe με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και οι στενοί προβολείς τεχνολογίας LED. H γραμμή των ώμων εκτείνεται από τους προβολείς μέχρι τα πίσω φώτα, σχηματίζοντας μια ενιαία σχεδιαστική σύνθεση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού: Q3, advanced και S line. Διατίθενται δέκα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένου του πορτοκαλί Pulse⁸ και του μεταλλικού κόκκινου Progressive⁸. Σας προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ζαντών από 17 έως 20 ίντσες.

 Audi Q3 side view

Εξαιρετική ευρυχωρία και ευελιξία

Μπορείτε να ρυθμίσετε ηλεκτρικά τα καθίσματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Χάρη στο μακρύ μεταξόνιο, εσείς και οι συνεπιβάτες σας μπορείτε να απολαύσετε άφθονο χώρο για το κεφάλι και τα γόνατα.

 Audi Q3 trunk

Ευκολία διαμόρφωσης του εσωτερικού: Με συρόμενα πίσω καθίσματα, η βάση των καθισμάτων μετατοπίζεται 15 εκατοστά κατά μήκος. Ανάλογα με τη θέση της βάσης και της πλάτης των καθισμάτων με ρυθμιζόμενη κλίση, ο χώρος αποσκευών προσφέρει χωρητικότητα έως και 675 λίτρα². Με αναδιπλωμένες τις πλάτες, η χωρητικότητα φτάνει τα 1.525 λίτρα².

Έτοιμο για κάθε πρόκληση

Μέσω του συστήματος δυναμικού χειρισμού Audi drive select⁸ μπορείτε να προσαρμόζετε τα χαρακτηριστικά του οχήματος ανάλογα με την κατάσταση οδήγησης, τις συνθήκες του οδοστρώματος, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε έξι προφίλ, μεταξύ των οποίων comfort, efficiency ή sport.

Ένας ψηφιακός κόσμος στη διάθεσή σας

Το Audi Q3 διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του το σύστημα Infotainment MMI Radio plus και ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25’’. Διατίθενται διάφορες διεπαφές και θύρες για να μπορείτε να συνδέσετε τις φορητές σας συσκευές με το όχημά σας. Στον προαιρετικό κορυφαίο εξοπλισμό MMI Navigation plus με MMI touch⁸, αναγνωρίζει ακόμα και τον γραφικό σας χαρακτήρα στην υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη του. Χάρη στις ενσωματωμένες υπηρεσίες Audi connect⁴, μπορείτε να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών λειτουργιών.

Audi Q3 Cockpit

Όλες οι πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο: Στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη του Audi virtual cockpit⁸ έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών με μια ματιά.

Ξεχωριστό και εξατομικευμένο

Εντυπωσιακές φωτογραφίες ή διάσημοι ήρωες του κινηματογράφου: Απλώς επιλέξτε την αγαπημένη σας εικόνα από το μενού Θέματα⁸,¹¹ στο myAudi app¹⁰ και ορίστε την ως εικόνα φόντου στο MMI. Το πακέτο εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting plus⁸ ρυθμίζει αυτόματα το χρώμα ώστε να ταιριάζει με το μοτίβο.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει το Audi A6 Avant. Φόντο στο MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁶

Κάντε το Audi Q3 σας μοναδικό – όσο μοναδικοί είστε εσείς – με τη σειρά εξατομίκευσης Audi exclusive⁶. Με ιδιαίτερα διακοσμητικά, βαμμένο δέρμα και εξατομικευμένο χρώμα βαφής επιλέγοντας από ευρεία γκάμα χρωμάτων. Όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Audi Q3 Sportback Seitenansicht mit Model

Audi Q3 Sportback

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 8,8–6,3 l/100 km (WLTP). Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 200–148 g/km (WLTP). Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO₂ και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Ένας Οδηγός για την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων CO₂ που περιλαμβάνει στοιχεία για όλα τα νέα μοντέλα επιβατικών οχημάτων, είναι διαθέσιμος δωρεάν, σε όλα τα σημεία πώλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2
Εξαρτάται από τον επιλεγμένο κινητήρα και εξοπλισμό.
3
Σημείωση: Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό εντός των ορίων τους. Η οδήγηση του οχήματος συνεχίζει να αποτελεί ευθύνη του οδηγού, που οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.
4
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
5
Τα Amazon Alexa και Amazon Music περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό Audi connect navigation & infotainment, ο οποίος διατίθεται προαιρετικά έναντι επιπλέον χρέωσης.

Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Η ενσωμάτωση του Amazon Alexa διατίθεται μόνο στις εξής χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Η.Π.Α., Καναδάς και Ιαπωνία. Η γλώσσα συστήματος του MMI navigation plus με MMI touch πρέπει να οριστεί σε μια γλώσσα που υποστηρίζεται από την ενσωμάτωση του Amazon Alexa. Επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Η υπηρεσία Audio streaming μέσω του Alexa απαιτεί ένα πρόγραμμα δεδομένων επί πληρωμή από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi. Η χρήση του Amazon Music ενδέχεται να επιφέρει επιπλέον κόστος.
6
Η προαιρετική σειρά Audi exclusive είναι μία προσφορά της Audi Sport GmbH. Για περισσότερες σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com.
7
Μόνο σε συνδυασμό με τη σειρά εσωτερικού εξοπλισμού S line.
8
Προαιρετικός εξοπλισμός που διατίθεται έναντι επιπλέον χρέωσης.
9
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi. Η επωνυμία Apple και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Apple Inc. ή των θυγατρικών της. Το Apple Music περιλαμβάνεται στο Audi connect navigation & infotainment. Η γενική διαθεσιμότητα του Apple Music διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Απαιτείται ένα πρόγραμμα δεδομένων και ένας λογαριασμός στο Apple Music. Συνεπώς ενδέχεται να προκύψει επιπλέον κόστος. Η Apple Music διατηρεί το δικαίωμα απενεργοποίησης της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
10
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα. Για την τρέχουσα συμβατότητα του λειτουργικού συστήματος iOS/Android, ανατρέξτε στην περιγραφή της εφαρμογής myAudi στο σχετικό app store. Απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο www.my.audi.com.
11
Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανά χώρα.