Χρηματοδότηση > Audi Premium Mobility > Home

Χρηματοδότηση

  • 1400x438_ACA_131007.jpg
1400x438_ACA_131007.jpg

Audi Financial Services

Η σωστή προσφορά για τον καθένα.

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες και την εμπειρία της Audi Financial Services, μέλους ενός μεγάλου ευρωπαϊκού ομίλου. Ξεχάστε τους δαιδαλώδεις όρους και τις αμφιλεγόμενες χρηματοδοτήσεις. Η Audi Financial Services σας εγγυάται τη βέλτιστη χρηματοδότηση με πολλά άμεσα οφέλη, με το κύρος και την αξιοπιστία της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής τράπεζας στον τομέα του αυτοκινήτου.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα καθώς και τα Audi Classic, Audi Classic Plus, Audi Premier, Audi Premier Plus, παρέχουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση, ανταγωνιστικό επιτόκιο και ασφάλεια αυτοκινήτου για 4 χρόνια, ενώ προσφέρουν και τη δυνατότητα προσθήκης Service σε δύο από αυτά (Audi Classic Plus & Audi Premier Plus).

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα προσφέρουν το βασικό πλεονέκτημα ότι όσες περισσότερες υπηρεσίες επιλέγει ο πελάτης τόσο χαμηλότερο επιτόκιο απολαμβάνει, συνδυάζοντας πάντα:

• Ιδιαίτερα οικονομικό και σταθερό ασφάλιστρο για 4 χρόνια χωρίς καμία επιβάρυνση από πιθανές αυξήσεις εντός αυτής της περιόδου χρηματοδότησης, ούτε καν σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος
• Ενσωμάτωση των υπηρεσιών στη μηνιαία δόση, χωρίς ταλαιπωρία, με σταδιακή χωρίς άγχος αποπληρωμή για τον πελάτη
• Προσυμφωνημένες τιμές για 4 χρόνια , οι οποίες εξασφαλίζουν στον κάτοχο του προγράμματος επιπλέον όφελος σε σχέση με έναν μη κάτοχο του προγράμματος , και οι οποίες αφορούν σε υπηρεσίες τακτικής συντήρησης και προσφέρονται σε όλο το επίσημο δίκτυο της Audi
• Προστασία Αποπληρωμής Δανείου
• Δυνατότητα επιλογής του πελάτη, εκτός των υπηρεσιών που επιθυμεί, και του τύπου χρηματοδότησης, έχοντας διασφαλίσει εγγυημένη αξία επαναγοράς από τον Εισαγωγέα στα 4 χρόνια, με τα προγράμματα Audi Premier & Audi Premier Plus.

Επωφεληθείτε κι εσείς επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα:

Άτοκο Χρημ/τικό Πρόγραμμα Audi
256x144_Atoko01.jpg
Μάθετε περισσότερα
Εξυπηρέτηση Πελατών Audi

Για επικοινωνία με την Kosmocar, τόσο για υποστήριξη όσο και για ενημέρωση (Δευτέρα με Παρασκευή από 08.00-18.00):
Τηλ: 210 99 81 200

320x160_Kontakt-Service.jpg

Η Audi Financial Services παρέχει καινοτόμα αλλά και ευέλικτα προγράμματα, ώστε να μπορείτε εσείς να απολαμβάνετε λύσεις χρηματοδότησης και ασφάλισης ειδικών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας.

Δίκτυο Εξουσ. Εμπόρων Audi 320x160_ASER_P_161002_rgb.jpg

Οι Εξουσιοδοτημένοι Έμποροι Audi είναι εδώ για να σας συμβουλεύουν. Βρείτε τον πιο κοντινό σε εσάς συνεργάτη Audi και κανονίστε ένα ραντεβού μαζί τους.

Configurator 320x160_mofi.jpeg

Επωφεληθείτε από τις προσφορές χρηματοδότησης της Audi Financial Services και διαμορφώστε άμεσα το αυτοκίνητο που επιθυμείτε.