Audi exclusive > Εταιρεία > Home
Seitliche Ansicht des R8 Coupé V10 performance quattro RWD mit gelben Sideblades vor einer Wand aus Metallplatten

Audi exclusive

Interior view of the R8 Coupé V10 performance RWD with sports seats with yellow stitching and yellow details

Μείνετε εξατομικευμένος Μείνετε αποκλειστικός

Όποιος οδηγεί ένα Audi, θέλει το ιδιαίτερο. Το Audi exclusive σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι εντελώς εξατομικευμένο.

Δημιουργία μοναδικών επιλογών

Συνδυάστε διάφορες επιλογές μεταξύ τους και ζήστε έτσι την ποικιλία και τις δυνατότητες εξατομίκευσης του Audi exclusive στο παράδειγμα του Audi RS e-tron GT, του Audi Q8 e-tron, του Audi RS 6 Avant και του Audi RS Q8.

Audi Q8 e-tron

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 0-0 g/km

Επιλέξτε βασικό χρώμα εσωτερικού
Επιλέξτε χρώμα αντίθεσης στο εσωτερικό
Επιλέξτε χρώμα ραφής στο εσωτερικό
Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος
Αποθήκευση επιλογών

Audi RS 6 Avant

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 298–280 g/km

Επιλέξτε βασικό χρώμα εσωτερικού
Επιλέξτε χρώμα αντίθεσης στο εσωτερικό
Επιλέξτε χρώμα ραφής στο εσωτερικό
Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος

Audi RS Q8

Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 308–300 g/km

Επιλέξτε βασικό χρώμα εσωτερικού
Επιλέξτε χρώμα αντίθεσης στο εσωτερικό
Επιλέξτε χρώμα ραφής στο εσωτερικό
Επιλέξτε χρώμα αμαξώματος

Ο δρόμος για το χρώμα που επιθυμείτε

Κάθε ένα από τα εξατομικευμένα χρώματα Audi είναι κάτι το ιδιαίτερο. Από την ανάμειξη των εξατομικευμένων χρωμάτων μέχρι την εφαρμογή των διαφόρων στρωμάτων βαφής - κάθε βήμα απαιτεί μέγιστη ακρίβεια.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολυάριθμα, διαθέσιμα, εξατομικευμένα χρώματα

Side front view of the RS e-tron GT in metallic green next to a man

Audi RS 7 Sportback σε μπλε Ascari. Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹,⁵: 11,6-11,5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹,⁵: 265–263 g/km.

Ποιο χρώμα είναι το δικό σας;

Υπάρχει μόνο μία ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση. Εκμεταλλευτείτε την και επιλέξτε το εντελώς προσωπικό σας ειδικό εξωτερικό χρώμα από την ευρεία παλέτα χρωμάτων του Audi exclusive. Η παρακάτω αναφερόμενη επιλογή εξατομικευμένων χρωμάτων ελέγχεται και εγκρίνεται από την Audi. Επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Audi για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του επιθυμητού χρώματος για το όχημά σας.

Μεταλλικά χρώματα: λαμπερή κομψότητα.

Εσωτερικό που ξεχωρίζει

Εξοπλισμοί με δερμάτινη επένδυση, χρωματιστές διακοσμητικές ραφές και διάφορα είδη ξύλινων επενδύσεων, από τα οποία κατασκευάζονται τα ντεκόρ, ολοκληρώνουν κάθε εσωτερικό και του χαρίζουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Επιλέξτε από 8 διαθέσιμα δερμάτινα χρώματα και 11 διακοσμητικά χρώματα ραφής

Interior view of the S8 with red decorative stitching on the seats and red details

Το Audi σας θα μπορούσε επίσης να μοιάζει με αυτό: Ακολουθούν παραδείγματα οχημάτων με εξατομικευμένο εσωτερικό εξοπλισμό - εδώ ένα Audi S8⁸ με exclusive δερμάτινο εσωτερικό Valcona Audi, με ατομικά καθίσματα contour σε σπορ εμφάνιση, με διαμαντένια σχεδίαση καπιτονέ και πακέτο σχεδίασης σε Black Crimson.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen www.dat.de.
2
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 13,0 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 299–297 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
3
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μεικτός κύκλος¹ σε kWh/100 km: 20,2–19,3 (NEDC); 22,6–20,6 (WLTP); Εκπομπές CO₂ , μεικτός κύκλος¹ σε g/km: 0. Οι τιμές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που φέρει το όχημα.
4
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 9,0–8,8 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 205–201 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
5
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11,6–11,5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
6
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 11,6–11,5 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 265–263 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
7
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 13,0 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 298–297 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.
8
Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 10,8–10,7 l/100 km; Εκπομπές CO₂, μεικτός κύκλος¹: 246–245 g/km. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ που δίνονται σε εύρη εξαρτώνται από τον επιλεγμένο συνδυασμό ζαντών/ελαστικών.