Ποιότητα Audi > Εταιρεία > Home
 • stage_exterior_front.jpg
Audi Ποιότητα

Είμαι Audi!

Audi: Ιστορίες Ποιότητας

Τι συμβαίνει σε ένα Audi πριν ακόμα γίνει Audi;
Η Audi είναι η κατεξοχήν premium μάρκα που, ήδη από την ίδρυσή της, έθεσε την ποιότητα ως ύψιστη προτεραιότητα! Όπου ο όρος “ποιότητα”, για την Audi δεν αφορά μόνο το επίπεδο των υλικών ή όσων βλέπει ο οδηγός και οι επιβάτες, αλλά κάτι πολύ ευρύτερο: από την ποιότητα κύλισης και την ηχομόνωση έως την εργονομία, τη συναρμογή, την αντοχή στο χρόνο. Αφορά τη γενικότερη αύρα ευεξίας και άνεσης που απολαμβάνουν οδηγός και επιβάτες. Μία αύρα που αγγίζει όλες τις αισθήσεις!
Γιατί μόνο τότε αξίζει ένα αυτοκίνητο να φέρει το σήμα Audi!

 • 563x317_19years.jpg
  19 χρόνια "σκληρής ζωής"

  Κάθε μοντέλο, από το A1 έως το Q7, πριν ακόμα μπει σε γραμμή παραγωγής, βιώνει 19 χρόνια "ζωής" σε μόλις 12 εβδομάδες. Διανύει "δοκιμαστικά" τον γύρο της γης πάνω από μία φορές σε αμέτρητες ώρες δοκιμών αντοχής. Μόνο αφού τα πρωτότυπα μοντέλα ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες της ερευνητικής μας ομάδας, μπαίνουν στη γραμμή παραγωγής.

 • 563x317_600pointcheck.jpg
  Έλεγχος σε 600 σημεία

  Φανταστείτε μια διαδρομή 12.000χλμ. - σχεδόν το μήκος όλης της ακτογραμμής της Ελλάδας - σε θάλασσα, λάσπη, απότομες κλίσεις και ανώμαλο έδαφος. Αφού οι οδηγοί δοκιμών της Audi, φέρουν σε πέρας τη δοκιμασία αυτή, οι επιθεωρητές ποιότητας ελέγχουν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο σε 600 (!) μεμονωμένα σημεία για να εντοπίσουν ακόμα και την παραμικρή αδυναμία.

 • 563x317_weather.jpg
  Ακραίες καιρικές συνθήκες

  Από τους -30 βαθμούς Κελσίου, όπου τα περισσότερα υλικά καταψύχονται, στους 50 βαθμούς Κελσίου... Ακολουθεί έκθεση σε 100% υγρασία ή εξαιρετικά ισχυρές ακτίνες φωτός. Κάθε Audi που έχει περάσει κι αυτό το τεστ, μπορεί να ανταπεξέλθει τέλεια σε ακραίες συνθήκες οπουδήποτε στον πλανήτη.

Σσσσς, σιωπή

Για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα κύλισης ενός αυτοκινήτου, συνεργάζονται κορυφαίοι τεχνικοί της Audi από διαφορετικά τμήματα. Έχετε αφουγκραστεί ποτέ "θόρυβο" μέσα σε ένα Audi εν κινήσει; Κάθε ήχος πρέπει να είναι ευχάριστος για τους επιβάτες και όχι ενοχλητικός και οι μηχανικοί μας καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για αυτό.
 • 563x317_noses.jpg
  Η ομάδα "Μύτες"

  Φανταστείτε το: τεχνικοί της Audi αφιερώνουν αμέτρητες ώρες μυρίζοντας κάθε ένα από τα 500 διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό κάθε αυτοκινήτου. Η σκηνή σας φαίνεται κωμική; Κι όμως... Η "ομάδα μύτες", προσπαθεί να εξασφαλίσει μια σταθερά ευχάριστη οσμή σε κάθε αυτοκίνητο. Η μύτη των ανθρώπων μας, είναι για εμάς η τελειότερη συσκευή διασφάλισης ουδέτερης μυρωδιάς.

 • 563x317_emu.jpg
  Φτερά emu

  Θα έχετε θαυμάσει συχνά την αψεγάδιαστη επιφάνεια και το λαμπερό χρώμα ενός Audi. Φτερά emu που εισάγονται με αυτό το σκοπό από την Αυστραλία, χρησιμοποιούνται για να γυαλίσουν σχολαστικά και να φινίρουν τέλεια κάθε Audi μετά τη βαφή.

 • 563x317_liquid_crystal.jpg
  Ραφή από υγρό κρύσταλλο

  Το Plasmatron ή υγρός κρύσταλλος καταφέρνει το απίστευτο: Η ραφή μεταξύ του πλευρικού τοιχώματος και της οροφής του αυτοκινήτου να είναι τόσο δυνατή και τέλεια και ταυτόχρονα να είναι αόρατη με γυμνό μάτι.