Audi A1 allstreet > Audi A1 | Audi Hellas > Home
A1 citycarver

A1 allstreet

Νεανικό. Περιπετειώδες. Urban.
Audi A1 allstreet.

Η ιδιαίτερη σχεδίασή του, προσφέρει μια δυναμική και νεανική εμφάνιση. Ένα crossover με αμέτρητα πλεονεκτήματα. Ισχυρό, sport, εμπνευσμένο, μοντέρνο για να σας προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση. Είναι το Audi A1 allstreet.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
  • Οι 18-ιντσών ζάντες αλουμινίου, σε σχέδιο 5 βραχιόνων jet, σε ματ μαύρο, με γυαλιστερό φινίρισμα², Audi Sport GmbH³ και οι δαγκάνες φρένων σε κόκκινο χρώμα δίνουν στην προαιρετική έκδοση “edition one” του Audi A1 allstreet έναν έντονο σπορ χαρακτήρα.

  • Τα πλαϊνά στους θόλους τροχών και τα πλαϊνά μαρσπιέ τονίζουν τον offroad χαρακτήρα του Audi A1 allstreet.

  • “edition one”: Η ειδική αυτή έκδοση του Audi A1 allstreet ξεχωρίζει με το εξωτερικό χρώμα σε γκρι Arrow, περλέ.

  • Τυπικό χαρακτηριστικό στο μπροστινό μέρος του οχήματος είναι η μεγάλη οκταγωνική μάσκα Audi Singleframe.

  • Με την καλή απόσταση από το έδαφος, τη μεγάλη χωρητικότητα αποσκευών και τον προαιρετικό εξοπλισμό μεταφοράς από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁴, το Audi A1 allstreet είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

  • Τα προαιρετικά πίσω φώτα LED διατίθενται και με δυναμικά φλας.

  • Το προαιρετικό Audi virtual cockpit εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες του οχήματος σε υψηλή ανάλυση στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

  • Το εσωτερικό του Audi A1 allstreet είναι ένας συνδυασμός ψηφιακών τεχνολογιών και προοδευτικής σχεδίασης: πάρτε για παράδειγμα την «edition one», της οποίας το αποκλειστικό S line εσωτερικό περιλαμβάνει σπορ καθίσματα εμπρός με κεντρικό πάνελ καθισμάτων και διακοσμητικά στοιχεία σε πορτοκαλί.

  • Με το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System με 3D ήχο θα νομίζετε ότι βρίσκεστε σε συναυλία.

Στιβαρή εμφάνιση

Βασικό στοιχείο της σχεδίασης του Audi A1 allstreet είναι η στιβαρή εμφάνιση του. Οι θόλοι των τροχών, τα επανασχεδιασμένα πλευρικά προστατευτικά, η μεγάλη οκταγωνική μάσκα με τρισδιάστατη κυψελοειδή δομή βαμμένη σε μαύρο ματ δημιουργούν ένα εντυπωσιακά δυναμικό στυλ. Ελαφρές μπροστινές και οπίσθιες προεξοχές, διερυμένοι λασπωτήρες και τροχοί που φτάνουν προαιρετικά έως και τις 18 ίντσες, δίνουν στο αυτοκίνητο μια ισχυρή και sport εμφάνιση. Τα προστατευτικά του κάτω μέρους του αυτοκινήτου είναι βαμμένα στο χρώμα του ανοξείδωτου χάλυβα τονίζοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες του A1 allstreet.

Άνετο και πρακτικό για τις καθημερινές δραστηριότητες σας

Σε αντίθεση με το βασικό μοντέλο, το Audi A1 allstreet είναι ψηλότερο, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και υψηλότερη θέση των καθισμάτων για να σας προσφέρει ευκολότερη είσοδο και καλύτερη ορατότητα. Για ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις, το Audi A1 allstreet έχει μεγάλο όγκο αποσκευών 335 λίτρων. Με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο συνολικός όγκος φορτίου αυξάνεται στα 1.090 λίτρα - ιδανική χωρητικότητα για διακοπές δύο ατόμων. Για εσάς που επιθυμείτε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ανακαλύψτε τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi⁴, όπως η μπαγκαζιέρα, οι μπάρες οροφής και η σχάρα για ski και snowboard, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Audi A1 citycarver

Στο κέντρο του ψηφιακού κόσμου

Απολαύστε το ευρύ φάσμα ψηφιακών τεχνολογιών και υπηρεσιών που προσφέρει το νέο Audi A1 allstreet. Ένα πλήρως ψηφιακό σύστημα οργάνων 10,25 ιντσών για τον έλεγχο των δεδομένων του οχήματος, όπως η ταχύτητα, αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε το Audi virtual cockpit, το οποίο εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες σε διαφορετικό περιβάλλον προβολής. Το βασικό σύστημα MMI στην κεντρική κονσόλα παρέχει πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του Audi connect⁵. Το προαιρετικό κορυφαίο σύστημα MMI Navigation plus με MMI touch μπορεί να ελέγχεται μέσω οθόνης αφής 10,1 ιντσών ή φωνητικού ελέγχου.

Audi A1 citycarver
Προσεγμένη σχεδίαση, υψηλά επίπεδα άνεσης

Το εσωτερικό του Audi A1 allstreet είναι ιδιαίτερα προσεγμένο όπως και το εξωτερικό του. Χάρη στη νέα ευέλικτη δομή του εξοπλισμού, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικό εσωτερικό και εξωτερικό πακέτο. Εάν επιλέξετε την ειδική έκδοση "Edition one" του Audi A1 allstreet, το εσωτερικό θα είναι εξοπλισμένο με τo sport πακέτο εσωτερικού S line. Επιπλέον, περιλαμβάνει μπροστινά sport καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με έμβλημα S και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι. Η φωτογραφία παρουσιάζει μια παραλλαγή χρωμάτων στα καλύμματα και διακοσμητικά στοιχεία σε πορτοκαλί χρώμα.

Συναρπαστική εμπειρία οδήγησης

Το αμάξωμα, το σύστημα διεύθυνσης και η κατανομή βάρους του Audi A1 allstreet είναι άρτια συνδεδεμένα για να σας προσφέρουν ένα sport στιλ οδήγησης. Το προαιρετικό πακέτο Dynamic παρέχει βέλτιστη οδηγική εμπειρία και χειρισμό. Περιλαμβάνει δισκόφρενα με σπορ κόκκινες δαγκάνες, σύστημα ελέγχου Audi drive select, ενεργοποιητή ήχου και ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

The Audi A1 citycarver in a front view on a basket ball field
Rear lights A1 citycarver

Έντονος φωτισμός

Στο μπροστινό μέρος του Audi A1 allstreet, οι προαιρετικοί προβολείς LED κάνουν τη νύχτα μέρα. Τα πίσω φώτα LED διατίθενται με δυναμικά φλας, κάνοντας το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει στην καθημερινή οδήγηση.

Audi A1 citycarver
1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Οι ζάντες αλουμινίου με γυαλιστερό φινίρισμα καθώς και οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Για κατασκευαστικούς λόγους, η επιφάνεια της στεφάνης δεν διαθέτει επαρκή προστασία από τη διάβρωση για τέτοια χρήση και μπορεί να καταστραφεί μόνιμα από οδικό αλάτι ή παρόμοια υλικά.
3
Από την Audi Sport GmbH.
4
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG με επιπρόσθετο κόστος. Τα αξεσουάρ δεν υπολογίζονται κατά τη διάρκεια των μετρήσεων για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων του οχήματος. Έτσι, τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση του αυτοκινήτου.
5
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.