Audi A1 Sportback > Audi A1 | Audi Hellas > Home
A1 Sportback

A1 Sportback

Sport και προκλητικό.
Το νέο Audi A1 Sportback.

Εμπνευσμένο από το ένδοξο sport παρελθόν της μάρκας. Οδηγοκεντρικό, δυναμικό, μυώδες, εκλεπτυσμένο. Αρμονικός συνδυασμός σύγχρονης minimal σχεδίασης με ρετρό πινελιές. Αυτό είναι το νέο Audi A1 Sportback!

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-v2-Bildschirmfoto-2018-10-09-um-13.26.40.jpg
1920x1080-v2-Bildschirmfoto-2018-10-09-um-13.26.40.jpg
  • Ευρύχωρο, sport, γεμάτο συναισθήματα. Το νέο Audi A1 Sportback.

  • Με τον εξοπλισμό S line, η Audi έχει περαιτέρω τονίσει τον sport χαρακτήρα του αυτοκινήτου με πολυάριθμα χαρακτηριστικά.

  • Η πλατιά, τοποθετημένη χαμηλά ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe και οι διαγραφόμενες πλευρικές εισαγωγές αέρα κυριαρχούν στο χαρακτηριστικό μπροστινό τμήμα.

  • Το νέο A1 Sportback θυμίζει έντονα από το πλάι τα Audi Ur-quattro και Sport quattro: Η πλατιά, επίπεδα κεκλιμένη κολώνα C μοιάζει να σπρώχνει το αυτοκίνητο προς τα εμπρός ακόμα και όταν στέκεται ακίνητο.

  • Το δυναμικό μοτίβο παραμένει και στα πίσω φώτα για να ενισχύσει την άμεση αναγνωριστικότητα των γραφικών στα φώτα του A1.

  • Το σασί του νέου Audi A1 Sportback περιλαμβάνει στοιχεία κατασκευασμένα από χάλυβα θερμής έλασης που αποτελούν τη "ραχοκοκαλιά" της καμπίνας των επιβατών.

  • Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού έρχονται επίσης από μεγαλύτερες κατηγορίες. Διατηρούν το αυτοκίνητο στη σωστή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, διευκολύνοντας έτσι τον οδηγό να μείνει στη λωρίδα και βοηθούν με το παρκάρισμα.

  • Το προαιρετικό Audi virtual cockpit, με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, παρέχει ολοκληρωμένες και ποικίλες πληροφορίες, όπως κινούμενους χάρτες πλοήγησης και γραφικά ορισμένων συστημάτων υποβοήθησης, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού.

  • Το εσωτερικό του νέου Audi A1 Sportback είναι επικεντρωμένο στον οδηγό, με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Κάνε το δικό σου.
Με πλήρη εξοπλισμό και αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης και συνδυασμών, είναι ο τέλειος αστικός σύντροφος χωρίς συμβιβασμό σε στυλ, λειτουργικότητα και ποιότητα.
Περισσότερα για τις εκδόσεις εξοπλισμού

DNA από το θρυλικό Audi quattro, design… από το μέλλον!

Με DNA και χαρακτηριστικά από το θρυλικό Audi quattro (χαρακτηριστικοί αεραγωγοί στο τελείωμα του καπό, εντυπωσιακή πολυγωνική και με κυψελοειδή δομή εμπρός μάσκα, δυναμικά στοιχεία στους εμπρός και πίσω αεραγωγούς, βαθύ ενιαίο πλευρικό τμήμα κατά μήκος των θυρών, 3D διάταξης φωτιστικά σώματα, ενσωματωμένη αεροτομή, εντυπωσιακοί θόλοι τροχών), το νέο Audi A1 Sportback είναι η αναβίωση του sport στη σύγχρονη εκδοχή του.

Εξωτερικό
Περισσότερα για την εξωτερική σχεδίαση

Ξεχειλίζει από έξυπνες τεχνολογίες: Infotainment και Audi connect

Το νέο Audi A1 Sportback είναι έτοιμο για το ψηφιακό μέλλον. Ήδη στη βασική του έκδοση το αυτοκίνητο διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό ένα πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη 10,25 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, καθώς και πολυλειτουργικό τιμόνι. Το προαιρετικό Audi virtual cockpit με διευρυμένες λειτουργίες παρουσιάζει στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού εκτεταμένες και πολύπλευρες πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, χάρτες πλοήγησης με κινούμενες εικόνες και γραφικά ορισμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Οι φίλοι της μουσικής και του ήχου θα χαρούν για τον δέκτη ψηφιακής ραδιοφωνικής λήψης, το Audi Soundsystem και το Bang & Olufsen Premium Soundsystem.

Έξυπνες τεχνολογίες & Infotainment
Περισσότερα για τo infotainment

Ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες

Το νέο A1 Sportback διατίθεται σε 4 δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες, μετατρέποντας την κάθε διαδρομή σε μία διασκεδαστική εμπειρία. Με πλήρη εξοπλισμό, μεγάλη δυνατότητα εξατομίκευσης και συνδυασμών, είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή.

Κινητήρες
Περισσότερα για τη δυναμική οδήγησης

Η ανάρτηση: Ξεκάθαρα sport υπεροχή

Η κατασκευή των αξόνων του νέου Audi παρέχει ευέλικτο χειρισμό και αίσθηση sport υπεροχής. Εκτός από τη βασική ανάρτηση υπάρχει διαθέσιμη προαιρετικά προς επιλογή μια πιο σφιχτή sport ανάρτηση. Απόλυτα ακριβές, ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις του οδηγού, προσφέροντας μοναδική οδηγική απόλαυση. Το σύστημα πέδησης του νέου A1 Sportback με τη διακριτική προσαρμοστικότητά του παρέχει μια άμεση, σφιχτή αίσθηση του πεντάλ. Το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης παρέχει σε ανωφέρειες και κατωφέρειες αυξημένη ασφάλεια, εμποδίζοντας μετά την ακινητοποίηση την ακούσια κύλιση προς τα πίσω. Οι επιλογές των ζαντών φτάνουν από τις 15 έως και τις 18 ίντσες. Το νέο A1 Sportback προαιρετικά κατασκευάζεται με το σύστημα ελέγχου δυναμικής της οδήγησης Audi drive select. Με τη βοήθειά του επιλέγονται τέσσερις καταστάσεις λειτουργίας για τον έλεγχο των χαρακτηριστικών της οδήγησης – auto, dynamic, efficiency και individual.

Δυναμική οδήγησης

Προσέχει το κάθε σας βήμα

Με τεχνολογίες από μεγαλύτερα μοντέλα, το νέο Audi A1 Sportback προσφέρει μοναδική αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και τεχνολογικής υπεροχής. Η εργοστασιακή προειδοποίηση εγκατάλειψης λωρίδας κυκλοφορίας, από μια ταχύτητα κίνησης πάνω από 65 km/h, υποστηρίζει τον οδηγό στη διατήρηση του αυτοκινήτου εντός της λωρίδας κυκλοφορίας. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης ταχύτητας κίνησης διατηρεί το Audi A1 Sportback στην επιθυμητή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ενώ το Audi pre sense front αναγνωρίζει κρίσιμες καταστάσεις με άλλα οχήματα, κινούμενους εγκάρσια πεζούς ή ποδηλάτες μπροστά από το αυτοκίνητο. Με τη νέα έκδοση του συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης (park assist), το A1 Sportback σταθμεύει και με προσθιοπορεία σε κάθετες κενές θέσεις στάθμευσης – αν απαιτείται, ακόμη και σε πολλαπλά στάδια. Το σύστημα αναλαμβάνει επίσης την έξοδο από κατά μήκος θέσεις στάθμευσης. Το προαιρετικό Audi virtual cockpit με διευρυμένες λειτουργίες παρέχει πληροφορίες στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού, και παρουσιάζει τις ενδείξεις των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.

Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Το μικρό…μεγάλωσε!

Το νέο A1 Sportback είναι πολύ πιο ευρύχωρο - κάνοντας τη ζωή πολύ πιο άνετη για τον οδηγό, τον συνοδηγό και τους πίσω επιβάτες. Παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις και τη sport γραμμή οροφής, οι ενήλικες στα πίσω καθίσματα εξακολουθούν να απολαμβάνουν αρκετό χώρο για το κεφάλι και τα πόδια.

A1 Sportback Ευρυχωρία
Περισσότερα για τον χώρο και την άνεση

Η δεύτερη γενιά του: το νέο Audi A1 Sportback

Το A1 Sportback είναι λίγο πιο μακρύ από τον προκάτοχό του - με επιπλέον 56 χιλιοστά, φτάνει σε μήκος τα 4,03 μέτρα. Ταυτόχρονα, το πλάτος παρέμεινε σχεδόν το ίδιο στα 1,74 μέτρα. Το νέας γενιάς μοντέλο έχει ύψος μόνο 1,41 μέτρα, ενώ συμπεριλαμβανομένης της κεραίας φτάνει σε ύψος τα 1,43 μέτρα.

A1 Sportback Raumangebot