A1 Sportback > Audi A1 | Audi Hellas > Home

Εκπομπές CO2, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 128–124 g/km

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 5,7–5,5 l/100 km

Audi A1 Sportback Front

Sport και δυναμικό σε προκαλεί να το οδηγήσεις

Εμπνευσμένο από το ένδοξο sport παρελθόν της μάρκας. Οδηγοκεντρικό, δυναμικό, μυώδες, εκλεπτυσμένο. Με σύγχρονη minimal σχεδίαση. Αυτό είναι το Audi A1 Sportback!

Η δική σας επιλογή χρώματος

Γκρι Arrow, περλέ⁸, λευκό Glacier, μεταλλικό⁸, μπλε Navarra, μεταλλικό⁸ και πολλές επιπρόσθετες αποχρώσεις διατίθενται ως εξωτερικά χρώματα. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία όπως οροφή σε γκρι Manhattan, μεταλλικό⁸ ή μαύρο Mythos, μεταλλικό⁸. Τα μπροστινά spoilers, τα πλαϊνά μαρσπιέ και τα εξωτερικά καλύμματα των καθρεφτών διατίθενται επίσης σε χρώματα αντίθεσης⁸ με διάφορα πακέτα εξοπλισμού.

A1 Sportback front view

DNA από το θρυλικό Audi quattro, design… από το μέλλον!: Η εντυπωσιακή πολυγωνική και σε κυψελοειδή σχεδίαση εμπρός μάσκα, τα 3D διάταξης φωτιστικά σώματα και η ενσωματωμένη αεροτομή είναι μερικά μόνο από τα highlights σχεδίασης που χαρακτηρίζουν τη εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Τεχνολογίες που συναρπάζουν

Το Audi A1 Sportback είναι έτοιμο για το ψηφιακό μέλλον. Διαθέτει ήδη στον βασικό του εξοπλισμό ραδιόφωνο MMI και ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Επίσης, προσφέρονται μια σειρά από προαιρετικές τεχνολογίες χειρισμού και Infotainment.

Ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες

Χάρη στη μεγάλη γκάμα κινητήρων που διαθέτει, το Audi A1 Sportback κάνει την κάθε διαδρομή μία απολαυστική εμπειρία. Με πλήρη εξοπλισμό, μεγάλη δυνατότητα εξατομίκευσης και συνδυασμών, είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή.

A1 Sportback from above

Sport αίσθηση οδήγησης: Το Audi A1 Sportback παρέχει ευέλικτο χειρισμό και αίσθηση sport υπεροχής. Με την προαιρετική sport ανάρτηση⁸ το αυτοκίνητο είναι απόλυτα ακριβές, ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις του οδηγού, προσφέροντας έτσι μοναδική οδηγική απόλαυση. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε επίσης το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης¹⁰, το οποίο παρέχει σε ανωφέρειες και κατωφέρειες αυξημένη ασφάλεια, εμποδίζοντας κατά την εκκίνηση την ακούσια κύλιση προς τα πίσω. Μια ακόμα επιλογή είναι το σύστημα ελέγχου δυναμικής οδήγησης Audi drive select¹⁰. Με τα τέσσερα διαφορετικά προφίλ – auto, dynamic, efficiency και individual – επηρεάζετε εσείς τα χαρακτηριστικά του οχήματος.

A1 Sportback

Γνήσια αξεσουάρ Audi A1

A1 allstreet

Audi A1 allstreet

Κατανάλωση καυσίμου, μεικτός κύκλος¹: 6,3–5,9 l/100 km (WLTP). Εκπομπές CO₂ μεικτός κύκλος¹: 143–134 g/km (WLTP). Μόνο οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με την διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με NEDC είναι διαθέσιμες για το όχημα.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Προς το παρόν υποχρεούμαστε ακόμη από τον νόμο να παραθέτουμε τις τιμές του NEDC. Όταν πρόκειται για καινούργια οχήματα τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές του NEDC εξάγονται από τις τιμές της WLTP. Η αναφορά των τιμών της WLTP μπορεί να γίνεται επιπρόσθετα οικειοθελώς, ώσπου αυτό να απαιτηθεί πλέον από τον νόμο. Όταν οι τιμές του NEDC αναφέρονται ως εύρη τιμών, αυτές δεν αφορούν σε μεμονωμένο, συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς πώλησης. Χρησιμεύουν απλά ως μέσο σύγκρισης μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων περιέχονται στον «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (Οδηγό για την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος των νέων επιβατηγών αυτοκινήτων), ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης, καθώς και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de).
2
Τα στοιχεία πλοήγησης για τις υποστηριζόμενες χώρες περιλαμβάνονται σε μία ενσωματωμένη SSD κάρτα μνήμης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.
3
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.audi.com/connect ή επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect.
4
Η έκδοση του χάρτη μπορεί να ανανεωθεί δωρεάν σε διαστήματα 6 μηνών έως 5 ετών το μέγιστο μετά το τέλος παραγωγής της εγκατεστημένης γενιάς του συστήματος infotainment. Μπορείτε να κατεβάσετε τα πιο πρόσφατα δεδομένα πλοήγησης από την πλατφόρμα myAudi στο www.audi.com/myAudi και να τα εγκαταστήσετε στο όχημα μέσω ενός USB stick. Σε συνδυασμό με το Audi connect, οι τοπικοί χάρτες μπορούν επίσης να ληφθούν ανά τρίμηνο και ενημερώνονται απευθείας στο όχημα. Επιπρόσθετα, είναι δυνατό τα νέα δεδομένα πλοήγησης να εγκατασταθούν από έναν Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi με πιθανό επιπρόσθετο κόστος.
5
Από την Audi Sport GmbH.
6
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και βοηθούν τον/την οδηγό. Ωστόσο, ο/η οδηγός παραμένει υπεύθυνος/η για την οδήγηση του οχήματος και οφείλει να είναι προσεκτικός/ή ανά πάσα στιγμή.
7
Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται από την AUDI AG με έξτρα κόστος. Τα αξεσουάρ δεν υπολογίζονται κατά την μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του οχήματος. Έτσι, τα αξεσουάρ μπορούν να προστεθούν μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση του οχήματος.
8
Προαιρετικός εξοπλισμός.