Audi A3 Sport Sedan > A3 > Home
Audi A3 Sedan

A3 Sport Sedan

Το νέο Audi A3 Sport Sedan.

Το νέο Audi A3 Sport Sedan εντυπωσιάζει με τη sport, κομψή εξωτερική σχεδίαση, την προαιρετική έκδοση "edition one" και το υψηλής ποιότητας και εστιασμένο στον οδηγό, εσωτερικό του.
Γιατί την εξέλιξη τη νιώθεις!

Panorama view Audi A3 Sedan

Πανοραμική όψη

Δείτε το Audi A3 Sport Sedan από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Η πρώτη εντύπωση μετράει

Το βλέμμα μαγνητίζεται άμεσως από τη νέα, μεγάλη Singleframe μάσκα με την εντυπωσιακή γρίλια ψυγείου σε εμφάνιση κυψέλης. Στο πλαϊνό μέρος, η ενιαία γραμμή των ώμων εκτείνεται ως τις πίσω πόρτες για να υπογραμμίζει το μήκος του νέου Audi A3 Sport Sedan. Επίσης, το φαρδύ μεταξόνιο του οχήματος χαρίζει έναν sport χαρακτήρα.

The new MMI-System in the Audi A3 Sedan

Λειτουργίες χειρισμού και infotainment

Το Audi A3 Sport Sedan προσφέρει διαισθητική λειτουργία, για παράδειγμα με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI navigation plus με MMI touch. Το προαιρετικό Audi virtual cockpit plus και η οθόνη head-up προβάλλουν πρόσθετες πληροφορίες απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Μαζί με τον ήχο του κινητήρα, το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen 3D Premium δημιουργεί έναν απολαυστικό ήχο.

Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Τα διάφορα συστήματα υποβοήθησης οδηγού¹ για το νέο Audi A3 Sport Sedan βοηθούν στη διαχείριση καταστάσεων, στις οποίες ενδέχεται να είναι δύσκολος ο έλεγχος του οχήματος. Ο προαιρετικός προσαρμοζόμενος σταθεροποιητής ταχύτητας (adaptive cruise assist) σε κυκλοφοριακή συμφόρηση σας προειδοποιεί όταν πλησιάζετε υπερβολικά ένα προπορευόμενο όχημα. Κατά την έξοδο σας όταν το όχημα ειναι σταθμευμένο, το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης διασταύρωσης (cross-traffic assist) προειδοποιεί, όταν πλησιάζει ένα άλλο όχημα από το πλάι.

Χρώματα και τροχοί

Συνδυάστε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα με ζάντες για να δημιουργήσετε το Audi A3 Sport Sedan που ονειρεύεστε.
H1H1_U53_Pyramid_AU38x_A3_Limo_001_00.jpg
Γκρι Manhattan μεταλλικό Γκρι Manhattan μεταλλικό
Λευκό Glacier μεταλλικό Λευκό Glacier μεταλλικό
Μπλε Atoll μεταλλικό Μπλε Atoll μεταλλικό
Μπλε Navarro μεταλλικό Μπλε Navarro μεταλλικό
Κόκκινο Tango μεταλλικό Κόκκινο Tango μεταλλικό
Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 5 ακτίνων Y Ζάντες αλουμινίου 18" σε σχέδιο 5 ακτίνων Y
Ζάντες αλουμινίου 18" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Flag Ζάντες αλουμινίου 18" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Flag
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Y structure Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Y structure
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων edge Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων edge
Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων trapezoid Ζάντες αλουμινίου 19" Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων trapezoid

Εσωτερικό: πολύπλευρο

Οδηγοκεντρικό και ψηφιακό – το εσωτερικό του νέου Audi A3 Sport Sedan. Με το προαιρετικό πακέτο φωτισμού περιγράμματος και ατμοσφαιρικού φωτισμού, μπορείτε να φωτίσετε το εσωτερικό σε 30 διαφορετικά χρώματα. Το νέο ταμπλό, η κεντρική κονσόλα με λειτουργία μοχλού αλλαγής ταχυτήτων – σε οχήματα με S tronic – και τα προαιρετικά σπορ καθίσματα μπροστά τονίίζουν την κομψή εμφάνιση του. Η έγχρωμη οθόνη 10,1 ιντσών του MMI touch διαθέτει μια ιδιαίτερα γυαλιστερή μαύρη επιφάνεια.

MMI-Systeme

Προβολείς Matrix LED

Πρόσθετα στους βασικούς προβολείς LED του νέου Audi A3 Sport Sedan, διατίθενται οι προαιρετικοί προβολείς Matrix LED με ψηφιακά φώτα ημέρας. Βελτιώνουν σημαντικά την ορατότητα στον δρόμο και αποτρέπεται η θάμβωση των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή των προπορευόμενων οχημάτων. Η προοδευτική αλληλουχία φωτισμού της λειτουργίας coming home/leaving home είναι ένα περαιτέρω στοιχείο του πακέτου φωτισμού.

Matrix LED headlights of the Audi A3 Sedan

Audi drive select

Efficient, dynamic, comfort, automatic ή individual – στο A3 Sport Sedan, επιλέξτε το καταλληλότερο πρόγραμμα για το δικό σας στιλ οδήγησης με το προαιρετικό Audi drive select. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερο δυναμισμό, περισσότερη άνεση ή έναν εξατομικευμένο συνδυασμό των δύο. Επιπλέον, η λειτουργία efficiency βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Audi Genuine Accessories in the Audi A3 Sedan

Λύσεις ειδικά για εσάς

Ο προαιρετικός εξοπλισμός από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi καθιστά ακόμα πιο εύκολη την καθημερινή οδήγηση με το Audi A3 Sport Sedan. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ευέλικτου παιδικού καθίσματος οχήματος Dualfix I-SIZE είναι η περιστροφή του κατά 360 μοίρες. Χωρίς να χρειάζεται αφαίρεση και επανατοποθέτηση του καθίσματος, μπορεί να περιστρέφεται εύκολα από μια θέση που κοιτά προς τα εμπρός σε μια θέση που κοιτά προς τα πίσω και το αντίστροφο. Επιπλέον, το κάθισμα μπορεί να περιστρέφεται προς την ανοιχτή πόρτα, ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο. Αυτό κάνει πιο εύκολη την επιβίβαση και την αποβίβαση του παιδιού.

1
Τα αναφερθέντα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου σύμφωνα με την Εναρμονισμένη Διεθνώς Διαδικασία Δοκιμών για Ελαφρά Οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), μια ρεαλιστικότερη διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ο Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης (New European Driving Cycle, NEDC) θα αντικατασταθεί σταδιακά από την WLTP. Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών δοκιμής, η μετρούμενη σύμφωνα με την WLTP κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 σε πολλές περιπτώσεις θα είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες με τον NEDC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των WLTP και NEDC, επισκεφθείτε το www.audi.gr/wltp. Οι προαιρετικοί εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (π.χ., πρόσθετα εξαρτήματα, διάφοροι τύποι ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν τις σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως, π.χ., βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και το εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, να επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές των επιδόσεων του οχήματος. (DAT) Περαιτέρω πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων υπάρχουν στον "Οδηγό για την εξοικονόμηση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας των νέων μοντέλων επιβατικών οχημάτων", ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλήσεων, από την DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Germany και στο www.dat.de.
2
Σημείωση: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των ορίων του συστήματος και βοηθούν τον οδηγό. Ωστόσο, ο οδηγός παραμένει υπεύθυνος για την οδήγηση του οχήματος και οφείλει να είναι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή.